Τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου thumbnail

Τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου

ΚΡΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


 


Δυνατά σημεία του Κριού:  Ανεξάρτητοι – Γενναίοι – Αισιόδοξοι – Ενθουσιώδεις – Θαρραλέοι
Αδυναμίες του Κριού: Κυκλοθυμικοί – Ευέξαπτοι – Περίπλοκοι – Ανυπόμονοι

 


Ο Κριός και οι Φίλοι


Πρόκειται για έναν καλό φίλο, που πάντα ενδιαφέρεται για το συμφέρον των άλλων με φροντίδα και γενναιοδωρία και θα τους προστατεύσει αν χρειαστεί και θα τους ενθαρρύνει με την αισιοδοξία του. Αν κάποιος τολμήσει να τον προκαλέσει, η αντίδραση του μπορεί να είναι αρκετά παιδαριώδης, θα αντεπιτεθεί άμεσα, λόγω της εριστικής φύσης του. Είναι γνωστό ότι έχει έντονα ξεσπάσματα και γι’ αυτό αποφύγετε να βάζετε εμπόδια στο δρόμο του.

 


Ο Κριός και η Εργασία

 


 


Ο Κριός είναι άνθρωπος της δράσης. Αν του έρθει μια επιχειρηματική ιδέα, θα ξεκινήσει αμέσως την υλοποίησή της. Είναι έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία και να ακολουθήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Ωστόσο, αν η επιτυχία δεν είναι άμεση, χάνει το ενδιαφέρον του κι εγκαταλείπει εύκολα. Άλλωστε, είναι γνωστή η τάση του να μην ολοκληρώνει τις εργασίες του. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχει υπομονή και βαριέται εύκολα. Αν κάτι σταματήσει να τον ενθουσιάζει, το εγκαταλείπει και ψάχνει για κάτι άλλο, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του.


Η Ιδιοσυγκρασία ενός Κριού


Το κλειδί για έναν Κριό είναι η ανεξαρτησία. Δεν του αρέσει να βρίσκεται υπό την επίβλεψη άλλων. Μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, αν κάποιος προσπαθήσει να του δώσει εντολές που δεν του αρέσουν. Ακόμα, μπορεί εύκολα να παρεξηγήσει τα σχόλια που γίνονται γι’ αυτόν. Παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά, γίνεται εγωκεντρικός και δεν δίνει σημασία στα συναισθήματα των άλλων. Συχνά είναι κακομαθημένος και γίνεται εύκολα αντιπαθής στους άλλους. Όταν αποφασίσει να ακολουθήσει τα σχέδιά του, θα ξεγλιστρήσει από άλλες υποχρεώσεις με ένα ψέμα, αν κρίνει ότι πρέπει να το κάνει. Ωστόσο, δεν είναι πολύ καλός ψεύτης και τις περισσότερες φορές οι άλλοι τον καταλαβαίνουν.


Ο Κριός κατά βάθος


Κάτω από αυτή την ισχυρή και ανεξάρτητη επιφάνεια, κρύβεται έντονη ανασφάλεια. Αυτό οφείλεται στο άγχος της επιτυχίας. Ο Κριός πιέζει τόσο πολύ τον εαυτό του να πετύχει, που ακόμη κι αν αμφιβάλει για τις ικανότητές του, η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός του τον κάνουν να προσπαρνά τις φοβίες του και να κρύβει κάθε ίχνος ανασφάλειας, χωρίς να επιτρέψει σε κανέναν να το αντιληφθεί.


Ο Κριός με λίγα λόγια


Ο Κριός κατέχει την πρώτη θέση στο ζωδιακό κύκλο κι αντιπροσωπεύει την ατομικότητα. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο, προβάλλουν έντονα την προσωπικότητά τους στους άλλους κι έχουν την ικανότητα να ηγούνται. Η επιθυμία του Κριού είναι να δημιουργεί στους άλλους την εντύπωση ότι είναι ένα άτομο συναρπαστικό και γεμάτο ζωή. Θέλει η ζωή του να είναι περιπετειώδης, επιδιώκει να είναι στο κέντρο της προσοχής και συνήθως τα καταφέρνει, αφού είναι γεννημένος ηγέτης, με έντονη αυτοπεποίθηση. Ενθουσιάζεται με κάθε νέο στόχο που βάζει κι απολαμβάνει περισσότερο τη συγκίνηση του κυνηγιού από την κατάκτηση του στόχου. Επίσης, είναι ιδιαίτερα παρορμητικός και συνήθως δε σκέφτεται αρκετά πριν κάνει κάτι ή πριν μιλήσει. Λέει ο,τι του έρχεται στο μυαλό και συνήθως στο τέλος το μετανιώνει!


Ο Κριός και οι Σχέσεις


Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Κριό;


Η γυναίκα Κριός είναι γεννημένη για μεγάλες συγκινήσεις. Είναι θερμόαιμη και δυνατή και θα πρέπει να είστε σίγουρος ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε! Θα την κερδίσετε μόνο αν μπορείτε να της προφέρετε ταυτόχρονα και την ελευθερία που έχει ανάγκη, αφού είναι μια γυναίκα ανεξάρτητη, που μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, χωρίς συναισθηματικές εξαρτήσεις και ανάγκες. Η καλύτερη περίοδος της σχέσης γι’ αυτή, είναι η αρχή, όταν υπάρχει η φλόγα και προσπαθεί να σας κατακτήσει. Αναζητάει την αγάπη και το πάθος, αλλά δε θα γίνει σκλάβα κανενός, δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί σε ένα καταπιεστικό άντρα. Σε μία μακροχρόνια σχέση θα είναι ευτυχισμένη μόνο αν θα έχει το περιθώριο να μοιράζεται τα πάντα με το σύντροφό της, που πρέπει να είναι και παθιασμένος εραστής, αλλά και καλός φίλος. Για να είναι πιστή απαιτεί και από το σύντροφό της το ίδιο. Γίνεται ζηλιάρα όταν δεν έχει την αμέριστη προσοχή του συντρόφου της, τα θέλει όλα ή τίποτα και στη σκέψη του θα πρέπει να υπάρχει μόνο εκείνη. Όταν αποφασίσει να μείνει στο πλάι κάποιου, θα τον εμψυχώνει πάντα και  θα τον στηρίζει όταν θα είναι απογοητευμένος. Για να έχετε ευτυχισμένη πορεία μαζί, θα πρέπει να την εκτιμάτε, να την αγαπάτε και να της το δείχνετε.

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Κριό;


 


Αν σκέφτεστε να κάνετε σχέση με έναν Κριό, να είστε έτοιμες για έντονες καταστάσεις και καινούργιες εμπειρίες, αφού ψοφάει για περιπέτεια. Όμως, αυτό που πρέπει να περιμένετε τις περισσότερες φορές, είναι μόνο μία συναρπαστική αλλά σύντομη σχέση. Είναι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πράγματα κι αυτό ισχύει και στον τομέα των σχέσεων. Η μόνη περίπτωση να μείνει λίγο παραπάνω, είναι αν είστε ο τύπος της γυναίκας που θέλει τον άντρα αρχηγό. Επίσης, του αρέσει η πρόκληση, έτσι, αν είστε η δύσκολη γυναίκα που θα τον προκαλέσει, ίσως να μείνει ακόμα περισσότερο. Μην ξεχνάτε πως το κυνήγι τον συγκινεί περισσότερο από το ίδιο το θήραμα. Μη φτάσετε, όμως, στο αντίθετο άκρο και αγνοήσετε εντελώς την παρουσία του. Πρέπει να διακρίνει πρώτα το ελάχιστο ενδιαφέρον από την πλευρά σας πριν στρέψει την προσοχή του πάνω σας. Προβάλετε την εικόνα μιας αθώας, αλλά και δύσκολης γυναίκας και θα τον τυλίξετε σε μια κόλλα χαρτί. Όμως, μην προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε ποτέ τον Κριό, αφού το ενδιαφέρον του θα μετατραπεί σε θυμό και θα φύγει στο λεπτό, χωρίς να ρίξει ούτε μια ματιά πίσω του.

 


Πώς να σαγηνεύσετε έναν Κριό


 


Το κλειδί για να κατακτήσετε έναν Κριό είναι ο θαυμασμός. Κατά βάθος, ζητά απεγνωσμένα την αποδοχή από το περιβάλλον του. Δείξτε του ότι τον βρίσκετε ενδιαφέροντα, λατρεύει τις φιλοφρονήσεις περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Μην περιοριστείτε στο να κολακέψετε την εξωτερική του εμφάνιση, τον ενδιαφέρει πολύ και το πνεύμα, γι’ αυτό προκαλέστε μία έντονη συζήτηση ή μια φιλική αντιπαράθεση μαζί του. Θα εκτιμήσει τη συγκίνηση που θα του προσφέρει μια καλή και ευφυής συνομιλία. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε με όλα όσα λέει, γιατί βαρεθεί γρήγορα, οπότε μην κρατάτε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας. Ωστόσο, ζητήστε τη συμβουλή του, αυτό θα του δείξει ότι τον εκτιμάτε και υπολογίζετε τη γνώμη του. Το σημαντικό είναι να θυμάστε πως πίσω από την ανεξαρτησία που δείχνει, ο Κριός έχει ανάγκη από οπαδούς. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε πάντως, είναι το να προσπαθήσετε να τον ελέγξετε ή να τον πιέσετε! Δεν θα δεχτεί σε καμιά περίπτωση να πάρει εντολές. Αντίθετα, αν πάτε με τα νερά του, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε φοβερά μαζί!

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Κριού


 


Η πιο ερωτογενής ζώνη του Κριού είναι το κεφάλι. Αν του χαϊδέψετε τα μαλλιά ή τρίψετε το κεφάλι του, θα τον χαλαρώσετε και θα εντείνετε τις αισθήσεις του. Δαγκώστε του ελαφρά το αυτί, ιδιαίτερα οι άνδρες δεν μπορούν να αντισταθούν σ’ αυτό. Οι ορμές του θα γίνουν ανεξέλεγκτες και σύντομα θα σας οδηγήσει στο κρεβάτι!

Το Σεξ με έναν Κριό


Ο Κριός θέλει να είναι ο κυρίαρχος και να έχει το πάνω χέρι. Η ευθύτητα, η επιθετικότητα και η αγάπη για την περιπέτεια που τον χαρακτηρίζει, αντικατοπτρίζεται και στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει το σεξ. Αυτό που πρέπει να περιμένετε από αυτόν, είναι το γρήγορο, άγριο και ίσως λίγο πρωτόγονο σεξ.ΤΑΥΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΔυνατά σημεία του Ταύρου: Επίμονος – Πιστός – Φερέγγυος – Υπομονετικός – Γενναιόδωρος
Αδυναμίες του Ταύρου: Πεισματάρης – Κτητικός – Υλιστής
 
Ο Ταύρος και οι Φίλοι
 
Ο Ταύρος έχει πολύ λίγους στενούς φίλους, αν και περιβάλλεται από ένα μεγάλο κύκλο γνωστών. Τους λιγοστούς ανθρώπους που έχει κοντά του, τους προσέχει και τους προστατεύει. Τους αντιμετωπίζει σαν οικογένεια και είναι απόλυτα πιστός και φερέγγυος. Απολαμβάνει, επίσης, το ρόλο του οικοδεσπότη. Θα περιποιηθεί τους φίλους του με κάθε πολυτέλεια κι αν αποφασίσει να διοργανώσει μια εκδήλωση, θα φροντίσει να μη λείψει τίποτα. Μπροστά σε ξένους, είναι μάλλον ντροπαλός και δεν θα ανοιχτεί εύκολα.
 
Ο Ταύρος και η Εργασία
 
Ο Ταύρος μπορεί να γίνει ένας δυνατός επιχειρηματίας και οι συμβουλές του πάνω σε οικονομικά θέματα είναι περιζήτητες. Βάζει υψηλούς στόχους και με την τεράστια επιμονή που διαθέτει, καταφέρνει να τους πετύχει, ακόμα κι όταν οποιοσδήποτε άλλος θα εγκατέλειπε κάθε προσπάθεια. Ξέρει πώς θα βγάλει χρήματα και δεν είναι σπάταλος, αν και συχνά η αγάπη του για πολυτέλεια τον οδηγεί σε μεγάλα έξοδα. Όμως, δε θα ξοδέψει όλα του τα χρήματά, προκαλώντας ζημιά στις επιχειρήσεις του, γιατί η οικονομική ανασφάλεια του προκαλεί μεγάλο άγχος.
 
Η Ιδιοσυγκρασία ενός Ταύρου
 
Ο Ταύρος είναι πολύ ευαίσθητος. Εύκολα θα προσβληθεί ή θα πληγωθεί με το παραμικρό αρνητικό σχόλιο που θα του γίνει. Μπορεί ακόμα να πεισμώσει, όταν κάποιος αποφασίσει να του επιβάλει κάτι που δεν θέλει να κάνει. Αυτό το πείσμα, μερικές φορές τον οδηγεί στην τεμπελιά. Αυτό όμως, δε συμβαίνει ποτέ, όταν πρόκειται για τον εαυτό του και τις δικές του επιθυμίες.
 
Ο Ταύρος κατά βάθος
 
Στον Ταύρο δεν αρέσουν οι αλλαγές. Όταν αισθάνεται ότι κάτι πάει να αλλάξει στη ζωή του, γίνεται νευρικός και ανήσυχος. Οτιδήποτε άγνωστο του προκαλεί φόβο. Έχει ανάγκη από οργάνωση στη ζωή του, γιατί αλλιώς αγχώνεται. Όταν βρεθεί μπροστά σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις, θα κάνει ο,τι μπορεί για να τις αποτρέψει, για να αποφύγει το αίσθημα της ανασφάλειας. Δεν εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματα του και κρατάει τον εσωτερικό του κόσμο για τον εαυτό του. Δεν επιτρέπει στους άλλους να αντιληφθούν την ευαισθησία του κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πληγώνεται, γιατί τα παίρνει όλα προσωπικά. Αποφεύγει να μιλάει για τα συναισθήματά του και το περιβάλλον του δε γνωρίζει πότε τι πραγματικά αισθάνεται.
 
Ο Ταύρος με λίγα λόγια
 
Ο Ταύρος είναι το ζώδιο με την περισσότερη επιμονή, ακόμα κι όταν όλοι εγκαταλείπουν. Δυνατός και επίμονος, με πιο γνωστό χαρακτηριστικό το πείσμα του, κάτι το οποίο δεν αποτελεί απαραίτητα μειονέκτημα. Αυτό το πείσμα τον κάνει να τα βάζει με όλους και να μπλέκει σε διαμάχες με άλλους δυνατούς χαρακτήρες. Ακόμα, δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Θέλει τη γνωστή ρουτίνα της ζωής του. Είναι γενικά εύκολος σαν άνθρωπος, χωρίς πολλές εντάσεις. Αλλά όλη του η οργή θα φανερωθεί, αν κάποιος προσπαθήσει να τον προκαλέσει, αφού κάτω από την ήρεμη επιφάνεια, κρύβεται μία φοβερή οξυθυμία. Του αρέσουν τα έντονα χρώματα κι οτιδήποτε μπορεί να προσελκύσει τις αισθήσεις του. Αγαπάει τα υλικά αγαθά και το σπίτι του είναι όμορφα διακοσμημένο, με πολλά πράγματα. Είναι προσγειωμένο άτομο, δεν του αρέσουν τα κραυγαλέα ή τα φανταχτερά αντικείμενα και οι υπερβολές. Προτιμά το άνετο και δημιουργικό περιβάλλον. Θέλει ασφάλεια από κάθε άποψη, στο σπίτι, στις σχέσεις ακόμα και στην καριέρα. Μπορεί να γίνει μυστικοπαθής, ισχυρογνώμων και τσιγκούνης. Μερικές φορές γίνεται μαλθακός και τεμπέλης και είναι σίγουρα ο κυρίαρχος του ζωδιακού στο να καθυστερεί. Όταν όμως θέλει κάτι, έχει μία ισχυρή και διαρκή ώθηση και τότε κανείς δεν καταλαβαίνει την τεμπελιά του. Το μυστικό είναι πως, όταν αφορά στον εαυτό του, η οκνηρία παραμερίζεται.
 
Ο Ταύρος και οι Σχέσεις
 
Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Ταύρο;
 
Η γυναίκα Ταύρος είναι δασκάλα στην αποπλάνηση. Θα πάρει αυτό που θέλει, ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένει με απίστευτη υπομονή. Χρειάζεται σταθερότητα και ασφάλεια, δε θα ανεχτεί έναν άντρα που δεν είναι ευθύς απέναντί της και την οδηγεί σε ένα αβέβαιο μέλλον. Είναι παλιών αρχών, προσγειωμένη, προστατευτική, υποστηρικτική, τρυφερή, αφοσιωμένη και πιστή. Δε φοβάται να δώσει στοργή μέσα σε μια σχέση. Η γυναίκα αυτή είναι ιδανική για τον άντρα που του αρέσει να τον περιποιούνται, αρκεί να είναι πιστός και αφοσιωμένος. Έχει πολλά να δώσει, αλλά απαιτεί περισσότερα σε αντάλλαγμα. Θυμηθείτε, η γυναίκα Ταύρος είναι πολύ ευαίσθητη, παρόλο που δεν της φαίνεται και τόσο. Φλερτάρετέ την και προσπαθήστε συνεχώς να την εντυπωσιάσετε, σίγουρα θα κερδίσετε την καρδιά της και θα είναι δική σας για πάντα. Αν της εναντιωθείτε, θα δείτε να χάνει την ψυχραιμία της και να γίνεται εξαιρετικά πεισματάρα. Αν ποτέ προδώσετε την εμπιστοσύνη της, θα είναι σχεδόν αδύνατο να την κερδίσετε και πάλι.
 
Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Ταύρο;
 
Ο άντρας Ταύρος είναι πολύ λογικός, δεν είναι ο άνθρωπος που θα σας ξελογιάσει. Είναι πρακτικός και πολύ προσγειωμένος. Θέλει μια σχέση υψηλής ποιότητας κι όχι τη γυναίκα της μιας νύχτας. Θα ψάξει με προσοχή, πριν σας προσεγγίσει. Είναι πολύ υπομονετικός, όταν πρόκειται για μια σχέση. Θα βολιδοσκοπήσει την κατάσταση κι αφού βεβαιωθεί ότι η γυναίκα που τον ενδιαφέρει έχει κάτι να του προσφέρει, τότε μόνο θα παραδοθεί και ο ίδιος. Είναι ρομαντικός, θα βάλει τη σύντροφό του σε ένα βάθρο, θα την προστατεύει και θα την λατρεύει. Μόλις διαλέξει το ταίρι του, θα είναι πολύ γενναιόδωρος, αφοσιωμένος και πιστός. Δε θα βαρεθείτε μαζί του, αλλά δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μια γυναίκα που αναζητά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό. Ο άντρας αυτός ταιριάζει στη γυναίκα που ψάχνει τη σταθερότητα και την άνεση, είναι «κουβαλητής» και γεννημένος οικογενειάρχης. Δε φοβάται να πέσει στα βαθιά, γι’ αυτό η δέσμευση δεν αποτελεί πρόβλημα για αυτόν.
 
Πώς να σαγηνεύσετε έναν Ταύρο

 
Μη βιαστείτε να κάνετε σχέση με έναν Ταύρο. Είναι πολύ υπομονετικός και περιμένει το ίδιο και από εσάς. Κάντε τον να γελάσει, αν περνάει καλά μαζί σας, θα επιζητά συνεχώς τη συντροφιά σας. Ο δρόμος για την καρδιά ενός Ταύρου περνάει πάντα κι από το στομάχι. Μαγειρέψτε του ή βγάλτε τον έξω σε ένα ωραίο εστιατόριο και συζητήστε μαζί του πράγματα που τον ενδιαφέρουν, καθώς του αρέσει να μιλάει για οικονομικά, δουλειές και πρακτικά θέματα.
 
Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Ταύρου:
 
Ο λαιμός και ο σβέρκος είναι τα πιο κύρια σημεία για έναν Ταύρο. Τρίψτε του ελαφριά το σβέρκο, φιλήστε τον απαλά, ακόμα και ένα απλό χάδι θα τον κάνει να λιώσει σαν βούτυρο. Κάντε του μασάζ στο σβέρκο, αυτό είναι κάτι που θα τον ευχαριστήσει θα τον χαλαρώσει ακόμη περισσότερο, πυροδοτώντας ταυτόχρονα τη σπίθα του πάθους.
 
Το Σεξ με έναν Ταύρο
 
Είναι παθιασμένοι εραστές. Έχουν μεγάλες φυσικές αντοχές κι αυτό αναπληρώνει την έλλειψη ποικιλίας στην ερωτική τους ζωή.ΔΙΔΥΜΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


Δυνατά σημεία των Διδύμων: Ενεργητικοί – Έξυπνοι – Ευρηματικοί – Πνευματώδεις – Προσαρμόζονται εύκολα
Αδυναμίες των Διδύμων: Επιφανειακοί – Παρορμητικοί – Ανήσυχοι – Πανούργοι – Αναποφάσιστοι

  
Οι Δίδυμοι και οι Φίλοι

 

Οι Δίδυμοι αποκτούν πολύ ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς φίλους. Τους αρέσει να αφήνουν το σημάδι τους σε όλους όσους συναντήσουν. Είναι ιδιαίτερα άστατοι και θα εξαφανιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να γνωρίσουν νέους φίλους και να εξερευνήσουν νέα μέρη. Αλλά όταν επιστρέψουν, θα έχουν νέες σκέψεις, απόψεις, ενδιαφέροντα πράγματα να μοιραστούν και ιδέες να διδάξουν. Αν έχετε ένα φίλο που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, τότε θα ξέρετε ότι η ζωή μαζί του θα είναι ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Αν χρειάζεστε κάποια συμβουλή, τότε οι Δίδυμοι είναι αυτοί που θα πρέπει να ρωτήσετε. Είναι άσοι στην επικοινωνία και μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε αυτό που χρειάζεστε, βοηθώντας σας με επιμονή και ενθουσιασμό. Αν, ωστόσο, προσπαθήσετε να καθηλώσετε ένα Δίδυμο με διάφορα συναισθηματικά προβλήματα, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Αρνείται να ασχοληθεί με αυτό το θέμα, γιατί, πολύ απλά, τον ρίχνει ψυχολογικά και περιορίζει την ελευθερία του. Επίσης, δε θα μπορέσει να σας βοηθήσει, αν χρειάζεστε στήριξη για μεγάλο διάστημα. Ο Δίδυμος φίλος σας θα σας ενημερώσει για όλα τα τελευταία κουτσομπολιά κι αν σας αρέσει η κουβεντούλα, τότε έχετε τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σας. Είναι πολύ γενναιόδωροι με τους φίλους, περνούν πολύ χρόνο μαζί τους και μοιράζονται τα πάντα. Παρόλο που οι Δίδυμοι είναι πολύ κοινωνικά άτομα, χρειάζονται πάντα λίγο χρόνο για να ασχοληθούν με τον εαυτό τους κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το σεβαστείτε. 

 

Οι Δίδυμοι και η Εργασία

 

Οι Δίδυμοι τείνουν να σκορπίζουν την ενέργεια τους σε διάφορα καθήκοντα και όχι να επικεντρώνονται σε ένα μόνο πράγμα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αφήνουν πίσω τους ημιτελή έργα. Αν μπορούσαν να εστιάσουν όλη τους την ενέργεια προς μία κατεύθυνση, η εξυπνάδα και η νοημοσύνη τους θα τους επέτρεπε να ολοκληρώσουν κάθε εργασία που αναλαμβάνουν με επιτυχία και δημιουργικότητα. Είναι άριστοι διευθυντές, μπορούν να παρακινήσουν μια ομάδα με τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια τους. Είναι επίσης εξαιρετικοί πωλητές, λόγω της ευκολίας που έχουν στην επικοινωνία και η οποία τους επιτρέπει να φέρονται έξυπνα και να έχουν πάντα  την τελευταία λέξη. Μπορούν να πείσουν και να χειραγωγήσουν τους άλλους πολύ καλά. Μπορούν, επίσης, εύκολα να δικαιολογήσουν οποιαδήποτε κίνησή τους και να εξηγήσουν οποιαδήποτε ενέργεια.

 

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Διδύμου

 

Οι Δίδυμοι έχουν μια ικανότητα να αντιδρούν άμεσα σε καταστάσεις κι ως εκ τούτου, έχουν ένα πολύ νευρικό ταμπεραμέντο. Μπορούν να συγκριθούν με το τέλος της άνοιξης, καθώς προσπαθούν να απορροφήσουν ο,τι μπορούν από το περιβάλλον τους με τη μία. Το γεγονός ότι απολαμβάνουν διαφορετικές καταστάσεις κι ανθρώπους, τους προσθέτει νευρικότητα κι αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται συνεχώς σε ένα διαρκές ξεκαθάρισμα. Ωστόσο, αν βαρεθούν μια κατάσταση και νοιώσουν πως δεν έχουν τίποτα άλλο να ανακαλύψουν, θα εμφανίσουν ανανεωμένη την ανάγκη για ενθουσιασμό και ποικιλία. Αυτή είναι και η διπλή φύση των Διδύμων, συνεχώς παρουσιάζουν αντικρουόμενα συναισθήματα κι όλα αυτά αποτελούν ένα αυθόρμητο και ευέξαπτο πακέτο.

 

Οι Δίδυμοι κατά βάθος

 

Ένα μειονέκτημα των Διδύμων είναι η επιπολαιότητα τους. Αντί να ψάχνουν σε βάθος τα πραγματικά χαρίσματα ενός ατόμου, θα το κρίνουν από την πρώτη εντύπωση. Κι αυτό, φυσικά, τους οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα και μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στις σχέσεις τους. Οι Δίδυμοι μπορεί να αποθαρρυνθούν και να νοιώσουν κακόκεφοι, παρόλο που κανείς δε θα το παρατηρήσει, εκτός ίσως από τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς. Θέλουν να δείχνουν στους άλλους ότι είναι πάντα ευτυχισμένοι, ότι όλα τους πάνε καλά και ότι το άγχος δεν τους αγγίζει ποτέ.

 

Οι Δίδυμοι με λίγα λόγια

 

Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν πολλές πλευρές και είναι γρήγοροι στο μυαλό αλλά και στο σώμα. Διακατέχονται από ενέργεια και ζωντάνια και χειρίζονται το λόγο σωστά. Είναι ευφυείς και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε κατάσταση και κάθε τύπο ανθρώπου. Είναι περίεργοι και θέλουν πάντα να μαθαίνουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Δεν είναι από αυτούς που θα κάτσουν στην τελευταία σειρά και απλά θα παρατηρούν τη ζωή να περνάει από μπροστά τους, δεν μπορούν να μένουν αμέτοχοι. Πρέπει να μπουν κι αυτοί στο παιχνίδι. Αυτό όμως μερικές φορές τους κάνει αδιάκριτους. Λόγω του ότι τους αρέσει τόσο η επικοινωνία, περισσότερο ίσως από κάθε άλλο ζώδιο, είναι τα απόλυτα κοινωνικά όντα. Με έναν Δίδυμο η κουβέντα δεν τελειώνει ποτέ, θα μιλάτε για ώρες αλλά χωρίς περιττές κουβέντες, πάντα θα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει. Έχουν ενδιαφέρουσες απόψεις και σκέψεις για τα πράγματα και δεν φοβούνται να πουν την γνώμη τους. Έχουν άποψη για τα πάντα και γνωρίζουν όλα τα τελευταία κουτσομπολιά. Επειδή δεν έχουν υπομονή, μπορούν εύκολα να αναζητήσουν μια νέα ιδέα για εξερεύνηση. Είναι επιφανειακοί, μπορούν να σχηματίσουν μία άποψη χωρίς να το πολυψάξουν κι αυτό τους κάνει να νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, κάτι το οποίο συνήθως ισχύει, αλλά το μυαλό τους είναι πολύ απασχολημένο για να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες. Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι η ρουτίνα και η βαρεμάρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, προτιμούν να εθελοτυφλούν, παρά να αντιμετωπίζουν μια δυσάρεστη αλήθεια. Δεν θέλουν με τίποτα να χαθεί η ελευθερία τους και η θετική τους ενέργεια.          

 

Οι Δίδυμοι και οι Σχέσεις

 

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Δίδυμο;

 

Η γυναίκα Δίδυμος είναι στ’ αλήθεια γοητευτική. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να προχωρήσετε μαζί της, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η σχέση θα μοιάζει περισσότερο φιλική παρά ερωτική κι αυτό λόγω της ευμετάβλητης φύσης της. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί απαραίτητα μειονέκτημα, αφού για τον άντρα που απέχει από υπερβολικά ρομαντικά συναισθήματα, αποτελεί την τέλεια γυναίκα. Δεδομένου ότι υπάρχει και η διπλή της φύση ως ζώδιο, προσφέρει αρκετές προκλήσεις. Από τη μια πλευρά, ζητάει τη φροντίδα, την αγάπη και τη συναισθηματική ασφάλεια κι από την άλλη χρειάζεται τόνωση και πρωτοτυπία. Μπορεί να γίνει πολύ απαιτητική κι αν δεν της δώσετε αυτό που θέλει, θα σας εγκαταλείψει για τον επόμενο αρκετά γρήγορα. Το να κρατήσετε το ενδιαφέρον μιας τέτοιας γυναίκας αποτελεί πρόκληση, γι’ αυτό και είναι ιδανική για εκείνον που αναζητά διέγερση κι ένταση. Χρειάζεται ένα σύντροφο με ευστροφία, θέλει να κεντρίζει και να ξεσηκώνει τα συναισθήματα και το μυαλό αυτών που θεωρεί πνευματικά κατώτερους, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συμβαδίσετε με το πνεύμα της, διαφορετικά θα μείνετε πίσω. Οι σχέσεις της πάντα κρέμονται από μια κλωστή, δεν είναι άκαρδη, απλά αξιολογεί κατά πόσο ο σύντροφός της αξίζει την προσοχή και τον χρόνο της, αφού δε σκοπεύει να χάσει τον καιρό της με ένα βαρετό άτομο. Μόλις σας εγκρίνει, μπορεί εύκολα να ζηλέψει. Ο λόγος της ζήλιας της είναι ότι, αν αποφασίσει να ανοιχτεί σε έναν άντρα, πράγμα σπάνιο, δεν θέλει να ρισκάρει να πληγωθεί ή να εξαπατηθεί. Αν έχετε σχέση με μια γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων κι αρχίσει να γίνεται ζηλιάρα, τότε να ξέρετε ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο προς την πραγματική αγάπη. Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου είναι τόσο συναρπαστικές, που στ’ αλήθεια αξίζουν τον κόπο, αφού μαζί τους θα έχετε μια σχέση που θα θυμάστε για πάντα.

 

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Δίδυμο;

 

Είναι ένας άντρας που θα σας γοητεύσει από το πρώτο ραντεβού,πνευματώδης, αστείος, έξυπνος, ομιλητικός, δημιουργικός και περιπετειώδης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι απλά να καταφέρετε να συμβαδίσετε μαζί του! Οι γυναίκες έλκονται από τους άνδρες Διδύμους, λόγω της δίψας τους για ζωή, της ενεργητικότητας και του ενθουσιασμού τους. Θα έχετε σίγουρα μεγάλο ανταγωνισμό αν αποφασίσετε να κερδίσετε την καρδιά του. Μην περιμένετε να τον κρατήσετε μόνο για τον εαυτό σας. Είναι άστατος και κάνει πάντα αυτό που θέλει. Δε θα επιτρέψει στον εαυτό του να καθηλωθεί και να κυβερνάται από μια γυναίκα. Θα είσαστε περισσότερο η κολλητή του, παρά η παθιασμένη ερωμένη του. Του αρέσουν οι γυναίκες και είναι πολύ καλός στο να πείθει και να οδηγεί τη σχέση εκεί που θέλει. Με την ευφυΐα του θα σας παρασύρει στο κρεβάτι, αφού θα κάνει και θα πει τα πάντα για να το πετύχει. Είναι ο κυρίαρχος της αποπλάνησης. Αν ψάχνετε για μια σύντομη ερωτική περιπέτεια, τότε ο άντρας Δίδυμος είναι η τέλεια επιλογή.

 

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Δίδυμο

 

Ο πρώτος κανόνας για να εντυπωσιάσετε ένα Δίδυμο είναι η κουβέντα, του αρέσει να μιλάει. Θα πρέπει όμως να ξέρετε καλά το θέμα συζήτησης, αφού είναι έξυπνος και γνωρίζει αρκετά πράγματα. Αν είσαστε ειδικοί σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, διδάξτε τον, αυτό θα τον εντυπωσιάσει, αφού αυτό το πολύξερο ζώδιο συνήθως δεν ασχολείται με τις λεπτομέρειες, είναι πολύ απασχολημένο για να τις μάθει. Θα πρέπει να λέτε τη γνώμη σας άφοβα, προκαλέστε τον με μια φιλική αντιπαράθεση, χωρίς όμως να έχετε συντηρητικές απόψεις, γιατί θα βαρεθεί. Φερθείτε του έντιμα και πιστά, γιατί αν προδώσετε την εμπιστοσύνη του, δύσκολα θα την ξανακερδίσετε. Το μέρος που θα επιλέξετε για το ραντεβού σας μαζί του είναι εύκολη υπόθεση, γιατί περνάει καλά παντού. Απλά διασκεδάστε, όπως θα κάνατε με τους φίλους σας. Εξάλλου, αυτό είναι στην πραγματικότητα ο Δίδυμος, ένας εκπληκτικός φίλος.        

 

Η Ερωτογενής Ζώνη των Δίδυμων

 

Τα καυτά σημεία τους είναι τα χέρια και τα μπράτσα. Αυτές είναι πολύ ευαίσθητες περιοχές και είναι πολύ δεκτικοί σε ένα μασάζ κι ένα απαλό άγγιγμα ή χάδι. Αυτό συνήθως τους ηρεμεί και τους χαλαρώνει, αφού βρίσκεται συνεχώς σε υπερδιέγερση. Τους αρέσει επίσης, να τους ρουφάνε ή να πιπιλάνε το δάχτυλο, ένα ωραίο παιχνίδι πριν τη σεξουαλική πράξη, που θα ενισχύσει τη διάθεσή τους. Οι γυναίκες πάλι, ξετρελαίνονται  με ένα χειροφίλημα, αφού νοιώθουν σαν πριγκίπισσες.

 

Το Σεξ με έναν Δίδυμο

 

Του αρέσουν οι πειραματισμοί και το σεξ μαζί του είναι όλο καινούργια πράγματα και ενθουσιασμό. Μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα, παντού. Ένας Δίδυμος δεν κάνει για άτολμους ή ντροπαλούς και μυστικοπαθείς εραστές!


 

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


Δυνατά σημεία του Καρκίνου: Πιστός – Φερέγγυος – Περιποιητικός – Ευπροσάρμοστος – Με κατανόηση
Αδυναμίες του Καρκίνου: Κυκλοθυμικός – Εξαρτώμενος – Υπερευαίσθητος – Εγωκεντρικός

 

Ο Καρκίνος και οι Φίλοι

 

Ο Καρκίνος είναι ιδιαίτερα πιστός σ’ αυτούς που τον εκτιμούν και τον στηρίζουν, είναι ο τροφός του ζωδιακού κύκλου, θα προστατεύσει και θα αγαπάει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα από τα σημαντικότερα γνωρίσματά του, είναι η ικανότητά του να κάνει τους άλλους να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους αλλά και με το περιβάλλον τους. Αυτό δημιουργεί έναν θετικό κύκλο, διότι κάνει τους άλλους να αισθάνονται ότι κάποιος τους θέλει, τους αγαπάει και τους φροντίζει. Ο ίδιος, με την σειρά του, θα αισθανθεί καλά, απλά και μόνο επειδή βοήθησε κάποιον να νιώσει ασφάλεια. Όλοι μπορούν να στηριχτούν και να βασιστούν σε έναν Καρκίνο, θα ακούσει τα προβλήματα τους και θα τους συμπαρασταθεί, παρόλο που ο ίδιος δεν θα εκμυστηρευτεί τα βαθιά του συναισθήματα σε κανέναν. Όσοι θέλουν να μοιραστούν τα πιο κρυφά τους συναισθήματα μαζί του, ίσως αισθανθούν ότι η σχέση δεν έχει ισορροπία, αφού εκείνος σπάνια θα αποκαλύψει τα αληθινά και βαθιά του συναισθήματα. Εάν έχετε ένα φίλο που ανήκει σε αυτό ζώδιο, να ξέρετε ότι έχετε δίπλα σας έναν αφοσιωμένο συμπαραστάτη που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

 

Ο Καρκίνος και η Εργασία

 

Μόλις ο Καρκίνος τελειώσει με όλα τα συναισθηματικά ζητήματα που τον απασχολούν, όπως η ντροπαλότητα και η ανασφάλεια, τότε θα λάμψει κι ο δυναμικός του χαρακτήρας και δε θα υπάρχει πια τίποτα ακατόρθωτο γι’ αυτόν. Έχει απίστευτη επιμονή και θα υποστηρίξει τα πιστεύω του. Οτιδήποτε κι αν αναλάβει, μπορεί να το φέρει εις πέρας με την ισχυρή του διαίσθηση, την ευαισθησία, την ικανότητα να παρατηρεί και, φυσικά, την ευφυΐα του. Μπορεί να γίνει άριστος επιχειρηματίας και επενδυτής, λόγω της διαίσθησής του και της πνευματικής του ικανότητας κι έχει ένα δημιουργικό, πρωτοπόρο μυαλό που σκέφτεται γρήγορα και μπορεί να προβλέψει τις μελλοντικές τάσεις. Ξέρει να προσελκύει τον πλούτο και που να τον επενδύσει. Τα χρήματα και η οικονομική άνεση είναι το παν για έναν Καρκίνο, αφού του χρησιμεύουν για τα επιχειρηματικά του σχέδια. Χρειάζεται οικονομική ασφάλεια κι αν επιτρέψει στον εαυτό του να επικεντρώσει την ενέργειά του χωρίς συναισθηματικά εμπόδια, είναι κάτι παραπάνω από ικανός να επιτύχει τους οικονομικούς του στόχους και να γίνει ιδιαίτερα πετυχημένος επιχειρηματίας.        

 

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Καρκίνου

 

Είναι σύνθετος, εύθραυστος και απρόβλεπτος. Χρειάζεται διαρκώς στήριξη και ενθάρρυνση, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Ο Καρκίνος πρέπει να νοιώθει ότι τον χρειάζονται. Ακόμα κι όταν όλες του οι ανάγκες έχουν ικανοποιηθεί, μπορεί να γίνει ευέξαπτος και γκρινιάρης. Είναι άνθρωπος με ανήσυχο κι ευαίσθητο χαρακτήρα. Η αντιφατική του φύση, του προκαλεί εναλλαγές στη διάθεση και μερικές φορές οδηγείται σε εκρήξεις οργής. Προσβάλλεται εύκολα κι όταν πληγωθεί, θα κρυφτεί από το περιβάλλον του και θα βουλιάξει στην απογοήτευση.

 

Ο Καρκίνος κατά βάθος

 

Είναι πολύ δύσκολο για έναν Καρκίνο να ανοιχτεί και να αποκτήσει μία στενή συναισθηματική σχέση με κάποιον, γιατί είναι πολύ κλειστός ως χαρακτήρας. Γι’ αυτό φταίει ο φόβος που έχει στο να δείξει εμπιστοσύνη. Έτσι όμως είναι διαρκώς θυμωμένος και αγανακτισμένος εσωτερικά. Βλέπει τη ζωή μάλλον αρνητικά, πιστεύοντας ότι είναι πολύ σκληρή και άδικη. Αυτή η νοοτροπία, τον κάνει επιφυλακτικό απέναντι στους άλλους κι οτιδήποτε καλό συμβαίνει γύρω του το αντιλαμβάνεται μέσα από ένα πρίσμα απογοήτευσης, χάνοντας τις καλές και ευτυχισμένες εμπειρίες, που δίνουν αξία στη ζωή. Ταυτόχρονα, είναι πολύ ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που κλείνεται τόσο στον εαυτό του. Του αρέσει να ζει στο παρελθόν. Κρατάει ζωντανά τα γεγονότα που έζησε παλιότερα και συχνά χάνεται σ’ αυτά. Θα πρέπει να μάθει να αφήνει πίσω το παρελθόν και να ζει στο παρόν, αντί να χάνει τον χρόνο του νοσταλγώντας. Ο Καρκίνος έχει πολλά συναισθηματικά θέματα να λύσει, αλλά μόλις καταφέρει να τα ξεπεράσει, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο γι’ αυτόν. Μπορεί να πετύχει τα πάντα με την ισχυρή του διαίσθηση, την ευαισθησία και την ικανότητα να παρατηρεί. Το χαρακτηριστικό του γνώρισμα, είναι ότι ζει συνεχώς με το συναίσθημα κι αυτή είναι η ρίζα των προβλημάτων του. Θα πρέπει να παλέψει με τα συναισθήματά του περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Από τη στιγμή όμως, που θα τιθασεύσει αυτά τα συναισθήματα, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει. Κατά βάθος, είναι ένα πολύ ισχυρό ζώδιο, έχει την ικανότητα να υποστηρίξει τα πιστεύω του και διαθέτει μεγάλη επιμονή. Μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά μόνος του, αρκεί να μην αφήσει τα συναισθήματά του να μπουν εμπόδιο και να έχει την απαιτούμενη σταθερότητα. Δεν τρελαίνεται για αλλαγές, αλλά όταν χρειαστεί θα κάνει αυτό που πρέπει. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ούτε και τεμπέλης.

 

Ο Καρκίνος με λίγα λόγια:

 

Ο Καρκίνος είναι ένα μυστηριώδες ζώδιο, γεμάτο αντιθέσεις. Επιζητά ασφάλεια και άνεση, αλλά ψάχνει και τις νέες περιπέτειες. Βοηθά τους άλλους, αλλά μερικές φορές γίνεται γκρινιάρης και αδιάφορος. Διαθέτει μία παρορμητική και δυνατή προσωπικότητα, που μπορεί εύκολα να κρυφτεί κάτω από ένα ήρεμο και παγερό παρουσιαστικό. Το σύμβολο του ζωδίου είναι το καβούρι και του ταιριάζει απόλυτα. Μπορεί να βγει από το καβούκι του και να παλέψει, αλλά το ίδιο καλά θα κρυφτεί σε αυτό και να χαθεί στη θάλασσα. Είναι πολύ απρόβλεπτος και διαθέτει ένα πνευματικό και διαισθητικό μυαλό, το οποίο αποφεύγει να προβάλει στους άλλους. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα κι αυτός ίσως να είναι και ο λόγος που βρίσκεται σε συνεχή άμυνα. Του αρέσει να φροντίζει τους άλλους, οι οποίοι όμως, μπορεί να τον προσβάλουν ή να τον πληγώσουν χωρίς καν να το καταλάβουν, γι’ αυτό και το προστατευτικό κέλυφος τον κρατάει ασφαλή.

 

Ο Καρκίνος πρέπει να νοιώθει ότι τον χρειάζονται. Όταν παίρνει τη στήριξη που θέλει, έχει πολλά να προσφέρει σε αντάλλαγμα. Όταν κάποιος τον προσβάλει όμως, σπεύδει να τον αντιμετωπίσει με κατά μέτωπο επίθεση. Αυτό βέβαια, παρατείνει άσκοπα τον πόνο και τη δυστυχία του. Είναι πολύ κτητικός, όχι μόνο με τα υλικά αγαθά, αλλά και με τους ανθρώπους. Πάντα θα θέλει να κρατάει επαφή με παλιούς φίλους και γενικά με όποιον βρέθηκε κοντά του, γιατί είναι ευκολότερο να διατηρήσει μια παλιά φιλία, από το να χτίσει μια καινούρια. Η γυναίκα Καρκίνος γίνεται τέλεια μητέρα, άλλωστε ανήκει στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη μητρότητα. Μπορεί να προσφέρει απεριόριστη αγάπη και φροντίδα.

 

Οι Καρκίνοι είναι πολύ διαισθητικοί. Τα περισσότερα μέντιουμ στον κόσμο ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο. Διαθέτουν μια εξαιρετική μνήμη, είναι πολύ παρατηρητικοί και ξέρουν να διαβάζουν τους ανθρώπους. Μπορούν, συνήθως, να ξεχωρίσουν αν οι προθέσεις των άλλων είναι καλές ή όχι. Ποτέ μην προσπαθήσετε να τους κοροϊδέψετε, γιατί μπορούν να καταλάβουν το κίνητρό σας. Με την ισχυρή τους διαίσθηση, την ευαισθησία τους, την παρατηρητικότητα και την εξυπνάδα τους, έχουν μεγάλη επιτυχία σε οτιδήποτε αναλαμβάνουν.

 

Ο Καρκίνος και οι Σχέσεις

 

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Καρκίνο;

 

Η γυναίκα Καρκίνος είναι μια πολύ αισθησιακή γυναίκα, με βαθιά συναισθήματα κι έντονο πάθος, που βράζει κάτω από το ψυχρό, εξωτερικό παρουσιαστικό. Για να βγάλετε αυτά τα συναισθήματα, χρειάζεται χρόνος, υπομονή και τρυφερότητα. Μην περιμένετε να σας ανοιχτεί αμέσως, ούτε να βιαστεί να προχωρήσει σε σχέση. Δε θα κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ και να τα κάνετε όλα εσείς. Μην προσπαθήσετε να την παραπλανήσετε, γιατί έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει τα κίνητρα των άλλων και θα σας καταλάβει αμέσως. Η εμπιστοσύνη είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη σχέση. Αν την προδώσετε ποτέ, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την ξεχάσετε. Χρειάζεται αγάπη και ασφάλεια. Είναι αισθησιακή, γλυκιά και της αρέσει το φλερτ. Η σχέση σας, καθώς θα προχωράει, θα μοιάζει με έναν απαλό και ερωτικό χορό. Είναι παλιών αρχών, ένα σωστό θηλυκό, αισθησιακή και υπομονετική. Η σχέση με μια γυναίκα Καρκίνο είναι εποικοδομητική και ικανοποιητική και μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.

 

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Καρκίνο;

 

Ο άντρας Καρκίνος δεν θα κάνει κατά μέτωπο επίθεση. Θα πλ

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X