Ο έρωτας ανάμεσα σε αταίριαστους χαρακτήρες: Πού οδηγεί;  thumbnail

Ο έρωτας ανάμεσα σε αταίριαστους χαρακτήρες: Πού οδηγεί;

 


Γειά σας Εδώ και χρόνια έχω σχέση με ένα παιδί το οποίο είναι και ο πρώτος μου έρωτας Έχουμε περάσει μαζί τις πρώτες μας φορές σε όλους τους τομείς Τον αγαπώ τόσο πολύ Τόσο απεριόριστα Εκείνος με λατρεύει και πιστεύω ότι τελικά έχει ανακαλύψει το νόημα της αγάπης Απλά νομίζω ότι τελικά δεν ταιριαζουμε τόσο πολύ αλλά τον ΑΓΑΠΑΩ Τι να κάνω Πιστεύετε ότι πρέπει να χωρίσουμε Ευχαριστώ για τον χρόνο σας


Απαντά o Νίκος Βαμβακάρης Ψυχοθεραπευτής -Σύμβουλος Ψυχικής υγείας.


 M.A. Κλινικής-Συμβουλευτικής Ψυχολογίας


  Νικόλαος ΒαμβακάρηςΑγαπητή αναγνώστρια, είναι πολύ σημαντικό να ξεχωρίσετε την αγάπη σας γι' αυτό τον άνθρωπο με το πόσο ταιριάζετε σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά σας πρέπει να είσαστε καλός παρατηρητής του εαυτού σας αλλά και του ανθρώπου με τον οποίον συμπορεύεστε. Για τον λόγο αυτό φροντίστε να επικοινώνησετε όσο πιο ανοικτά γίνεται μαζί του για αυτά που σας απασχολούν και να δείτε και τις δικές του θέσεις ξεκάθαρα. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείται το επίπεδο της κατανόησης ο ένας απέναντι στον άλλον σε πολύ υψηλό επίπεδο ώστε να αναγνωρίσετε αν τελικά αυτός ο άνθρωπος μπορεί να συμπορευθεί μαζί σας αλλά κι εσείς μαζί του στο μονοπάτι ζωής.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X