Αν και έχω πάρει αντιφλεγμονώδη ο πόνος στις πατούσες επιμένει. Τί πρέπει να κάνω; thumbnail

Η ΜΑΓΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ BORO.GR

Αν και έχω πάρει αντιφλεγμονώδη ο πόνος στις πατούσες επιμένει. Τί πρέπει να κάνω;

Αναγνώστρια μας ρωτά: Kαλημέρα σας Εδώ 1 χρόνο πονούν τρομερά οι πατούσες μου ειδικά η αριστερή φτέρνα Μόλις περπατήσω λίγο για ψώνια οι ΔΥΝΑΤΟΙ πόνοι με παυσίπονο με αναγκάζουν να επιστρέψω σπίτι Επισκέφθηκα πέρσυ ορθοπαιδικό Μού έδωσε αντιφλεγμονώδη χάπια αλλά οι πόνοι χειροτέρεψαν Πρέπει να σας πω ότι τα τελευταία χρόνια το βάρος μου είναι λίγο επάνω από 100 κιλά κάθε χρόνο αυξάνονται Εχω ύψος 162 είμαι 57 ετών Σας παρακαλώ πες τε μου τι πρέπει να κάνω γιατί η ζωή μου έχει αλλάξει δραματικά δεν έχω κανέναν να μου συμπαρασταθεί Ευχαριστώ πολύ για την ευγενική σας απάντηση εκ των προτέρων Με εκτίμηση Μάγια.
Στο ερώτημα σας απαντά ο


Αντώνιος Παρτσινέβελος


Ορθοπεδικός Χειρουργός-Τραυματολόγος


Επιστημονικός Συνεργάτης της Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου "ΑΤΤΙΚΟΝ"


Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών


 

Private Practice


4 Ivis Street, Marousi, 15124


mobile: +30 6974 434454


tel       : +30 210 8067321


e-mail : antpartsimd@yahoo.gr


antonios@partsinevelos.gr


 


Πρέπει να σας δει ορθοπαιδικός για να κάνει κλινική εξέταση του άκρου πόδα και να εκτιμήσει πιθανώς το πόδι σας και με ένα πελματογράφημα. Ενδεχομένως ο ακτινολογικός έλεγχος να αναδείξει κάποια άκανθα πτέρνας σε έδαφος φλεγμονής  που λέγεται πελματιαία απονευρωσίτιδα. Σίγουρα το αυξημένο σωματικό βάρος αποτελεί σημαντικό επιβαρυντικό παράγοντα.[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X