Ημερήσιες προβλέψεις 7 Σεπτεμβρίου 2016 thumbnail

Ημερήσιες προβλέψεις 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να κρατάτε το θυμό μέσα σας. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και μη φτάνετε στα άκρα. 


 


ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απεχθάνεται τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά δεν μπορεί να είναι και πολύ μακριά σας γιατί ζηλεύει.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εντυπωσιάζεστε από ανθρώπους που μόλις τους γνωρίσατε. Όταν οι θυσίες που κάνετε δεν εκτιμιούνται, πρέπει να τις σταματήσετε το ταχύτερο.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περιφρονήστε την ειρωνική διάθεση κάποιου συνεργάτη σας, για να πέσουν στο κενό οι προσπάθειές του. Σχέδια χωρίς ρεαλιστικές βάσεις που καθυστερούν τις εξελίξεις, απαιτείται να τα αποβάλετε τώρα.


 


ΛΕΩΝ: Ξεσπάστε το θυμό σας σε αυτούς που πρέπει και όχι σε αυτούς που βρίσκετε μπροστά σας. Η διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δε θέλετε να απογοητευτείτε, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς τουλάχιστον με τον εαυτό σας. Μην παίξετε το παιχνίδι όσων προσπαθούν να ελέγχουν το μυαλό και τις κινήσεις σας.


 


ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τις δυσκολίες να σας επηρεάσουν ψυχοσωματικά, αλλά προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν.


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε ανεκτικοί σε ότι αφορά συμπεριφορές άλλων που δε σας αρέσουν. Αφού ανήκετε σε αυτόν τον πλανήτη, προσαρμοστείτε στο κλίμα που επικρατεί.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δημιουργείτε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, για να εδραιώσετε αυτά που θέλετε. Καινούριες εργασίες που θα εμφανιστούν, ίσως αλλάξουν το πρόγραμμά σας.


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανανεώστε το στυλ σας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα, απ’ ότι πιστεύετε. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε, για να λύσετε κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα.


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδιαφερθείτε για τα προβλήματα των φίλων σας και βοηθήστε τους αν μπορείτε. Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν αλλαγές στην καριέρα σας.


 


ΙΧΘΥΣ: Με καλή διάθεση, θα περάσετε καλά όπου και αν αποφασίσετε να πάτε. Εάν δείχνετε τον εκνευρισμό σας και χάνετε την ψυχραιμία σας, θα δυσκολέψετε τις καταστάσεις.


 


Πηγή: http://www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X