Εξάγωνο Αφροδίτης με Κρόνο: Πιο σταθερές σχέσεις thumbnail

Εξάγωνο Αφροδίτης με Κρόνο: Πιο σταθερές σχέσεις

Η Αφροδίτη στο σπίτι της, στο ζώδιο του Ζυγού, μας προσφέρει απλόχερα αρμονία, ομορφιά, έρωτα και φυσικά συντροφικότητα. 

Το Εξάγωνο που σχηματίζει, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, με τον Κρόνο στο Τοξότη, μας κάνει να κοιτάξουμε τον έρωτα βαθύτερα και πιο ουσιαστικά!

Προσγειωνόμαστε, συνετιζόμαστε και σταθεροποιούμε καταστάσεις και υποθέσεις που εκκρεμούν, ιδιαίτερα αν αφορούν έρωτα αλλά και χρήμα. 
Βρίσκουμε το μέτρο, παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις και-γιατί όχι-κάνουμε το μεγάλο βήμα! 
Ο έρωτας αλλά και άλλοι σημαντικοί τομείς της ζωής μας, δεν είναι πια μόνο λόγια! Είναι πράξεις!Αν το ζώδιο σου ή ο ωροσκόπος σου είναι σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή τουΑέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) κοντά στη 9η,10η και 11η μοίρα. είσαι ιδιαίτερα ευνοημένος και μπορείς πολύ εύκολα να σταθεροποιήσεις την αισθηματική και την οικονομική σου ζωή αλλά και άλλους σημαντικούς για σένα τομείς!

Προβλέψεις Ζωδίων:


 


Κριός : Ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα!Γάμος, συγκατοίκηση, σταθεροποίηση, εδραίωση και έναρξη σχέσης , θα έχουν τις ευκαιρίες που μπορούν να τα κάνουν πραγματικότητα!


 


Ταύρος : Θέματα υγείας και ευεξίας που πιθανόν σε απασχολούσαν, ξεπερνιούνται μια και καλή. Επαγγελματική εύνοια και καλό εργασιακό περιβάλλον.


 


Δίδυμος : Ο έρωτας όπως πρέπει να είναι! Έρωτας ρομαντικός, παθιασμένος αλλά και σταθερός. Ετοιμάσου για πολλές και κυρίως ουσιαστικές ευκαιρίες στον έρωτα τώρα!


Καρκίνος : Ξεπερνάς παρελθοντικές ανασφάλειες και ίσως μία επανασύνδεση έρθει. Η οικογένεια και το σπίτι θα έχουν ευκαιρίες για θετικές εξελίξεις.


 


Λέων : Οι κοινωνικές σου σχέσεις, οι επαφές σου, οι μετακινήσεις, οι επικοινωνίες  και οι σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες, βελτιώνονται ουσιαστικά τώρα!Παρθένος : 
Οικονομική εύνοια έρχεται, λόγω σωστής διαχείρισης. Η σταθεροποίηση της συναισθηματικής σου ζωής, είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα.Ζυγός : 
Η ερωτικός αλλά και ο οικονομικός σου τομέας, σταθεροποιούνται και βελτιώνονται ουσιαστικά. Η εύνοια φυσικά ευνοεί και όλους τους άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σου.Σκορπιός : 
Γιατρεύεις παλιές πληγές και ξανανιώνεις ουσιαστικά, ξεπερνώντας κάθε είδους μέχρι τώρα ψυχολογική μετάπτωση.


 


Τοξότης : Νέες ή ήδη υπάρχουσες φιλίες αποδεικνύουν έμπρακτα την αξία τους και σταθεροποιούνται ή εδραιώνονται.


 


Αιγόκερως : Σταθεροποίηση και ουσιαστική επιτυχία στο τομέα της καριέρας και κοινωνική καταξίωση μπορείς να περιμένεις τώρα.


 


Υδροχόος : Γίνεσαι αισιόδοξος αλλά και λογικός, γεγονός που σε βοηθά στην επέκταση σου, στις επαφές, στις μετακινήσεις αλλά και σε νέες γνωριμίες.Ιχθύς : 
Τα οικονομικά σου αλλά και τα ερωτικά σου βελτιώνονται αφού πλέον τα αντιμετωπίζεις με τη σοβαρότητα που χρειάζονται.


ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X