Τα άστρα σε εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου thumbnail

Τα άστρα σε εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου

Σε ενέργεια σήμερα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, μια όψη που ενισχύει οτιδήποτε αφορά πρωτοβουλίες και διεκδικήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα και που τις μέρες αυτές μπορεί να δώσουν πραγματικά αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.


Τα άστρα την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο


Τη σημερινή ημέρα όμως, βρίσκουμε σε ενέργεια και το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου, μια όψη που μας βοηθά να κινηθούμε σε θετικές κατευθύνσεις, ενισχύοντας θέματα σχέσεων και συνεργασιών, αλλά κυρίως οτιδήποτε σχετίζεται με τις συλλογικές εργασίες. Άλλωστε, η επικοινωνία διευκολύνεται σημαντικά, όπως και η διευθέτηση των όποιων πρακτικών ζητημάτων μπορεί να μας απασχολούν.


Να θυμάσαι πως η καθαρότητα των συναισθημάτων σου είναι αυτή που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση και την εξισορρόπηση των σχέσεών σου, μια και τώρα μπορείς να εκφράσεις πολύ καλύτερα αυτό που νιώθεις στα πρόσωπα που αγαπάς και να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα που μπορεί να υπήρξαν στο μεταξύ σας.


Σχέσεις με διαφορά ηλικίας μπορεί να βρούν ένα πολύ καλό κώδικα επικοινωνίας τις μέρες αυτές, επιλύοντας θέματα και βρίσκοντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Κυρίως όμως, η όψη αυτή εστιάζει στις επαγγελματικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, μέσα από τις οποίες μπορείς να εισπράξεις πολύ σημαντικές εξελίξεις. Χειρίσου τα όποια θέματά σου με οργάνωση και μέθοδο, και να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να φτάσεις σε πολύ σημαντικά αποτελέσματα.


Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου;


ΚριοίΔίδυμοιΛέοντεςΖυγοίΤοξότες και Υδροχόοι που έχετε τον ήλιο σας κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων, είστε εσείς που εισπράττετε την εύνοια των ημερών αυτών και της όψης μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου. Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, τόσο για να ισορροπήσετε τις σχέσεις στην προσωπική σας ζωή, όσο και για να διευθετήσετε τα πρακτικά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν.


 


Πηγή: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X