Σεξ: Παιχνίδια με το σπέρμα πάνω από το εσώρουχο της γυναίκας thumbnail

Σεξ: Παιχνίδια με το σπέρμα πάνω από το εσώρουχο της γυναίκας

Πρόσφατα είχα επαφή με το αγόρι μου. Όχι σεξ μόνο χαιδέματα. Εκείνος τελείωσε αλλά σεν είχε μείνει στο χέρι μου σπέρμα. Μετά αυτός έβαλε το χέρι του πάνω από το εσώρουχο και με χάιδευε. Υπάρχει περίπτωση να πέρασε το σπέρμα μέσα; Έχω καθυστέρηση 3 μέρες και ο κύκλος μου δεν είναι πολύ σταθερός και έχω άγχος. Νιώθω ότι δεν έχω όρεξη για τίποτα και λίγες αναγούλες έχω… Χωρίς εμετό. 


Στο ερώτημά σας απαντά ο Ζήσης Παπαθανασίου , Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου


Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίουΤα σπερματοζωάρια δεν μπορούν να διαπεράσουν το γυναικείο εσώρουχο όσο λεπτό κι αν είναι. Εάν η εκσπερμάτιση έγινε πράγματι χωρίς να αφαιρέσετε το εσώρουχό σας το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης αποκλείεται. Μικρός κίνδυνος υπάρχει εάν το αγόρι σας έβαλε το χέρι του κάτω από το εσώρουχο ενώ ήταν επαλειμμένο με σπέρμα.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X