Κρίσεις ΙΣπανικού: Πώς να τελειώσει με τα στήθη σου στο σεξ (Εικόνες) thumbnail

Κρίσεις ΙΣπανικού: Πώς να τελειώσει με τα στήθη σου στο σεξ (Εικόνες)

 


Οι περισσότεροι άνδρες έχουν μανία με τα γυναικεία στήθη είτε είναι μεγάλα είτε μικρά. Και το ισπανικό σεξ είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος για να κορυφώσει ο άνδρας και να νιώσει ηδονή.


Το ισπανικό σεξ είναι ένα μοναδικό σεξουαλικό δώρο που μπορεί να προσφέρι η γυναίκα στον άνδρα της. Αρκεί να γνωρίζει τις τεχνικές που θα το απογειώσουν.


Αποτέλεσμα εικόνας για ισπανικό σεξ


Δείτε μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές.


 1. Χρησιμοποιήστε λιπαντικό για να είναι πιο εύκολη και πιο απολαυστική η είσοδος του πέους. Απλώστε το στο εσωτερικό του στήθους αλλά και στην επιφάνεια. Κάντε το μπροστά του. Είναι μια πολύ ερεθιστική εικόνα για κάθε άνδρα. Ανανεώνετε τη λίπανση συχνά. Μπορείτε επίσης να απλώνετε το υγρό και πάνω στο πέος του κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ. Χρησιμοποιήστε λιπαντικά με βάση το νερό αν θέλετε να προχωρήσετε και σε κολπική διείσδυση για να μην αλλοιωθεί το προφυλακτικό.


Αποτέλεσμα εικόνας για ισπανικό σεξ


2. Μαξέψτε τους ώμους για να γίνει ακόμα πιο στενή η χαράδρα του στήθους και να διεγερθεί ακόμα περισσότερο το πέος του. Αν τα στήθη σας δεν είναι πολύ μεγάλα κρατήστε τα με τα χέρια σας δημιουργώντας μια μικρή και στενή φωλιά. Υπάρχουν πολλοί άνδρες που επιθυμούν οι ίδιοι να κρατούν τα στήθια σας με τα χέρια τους. Αφήστε την πρωτοβουλία πάνω του. Αν θέλει να έχει το πάνω χέρι ακολουθήστε την επιθυμία του.


Αποτέλεσμα εικόνας για ισπανικό σεξ


4.Αγγίξτε τις ερωτογόνες ζώνες του κατά τη διάρκεια του ισπανικού. Χαιδέψτε τον χαμηλά στην κοιλιά στο εσωτερικό των μηρών στην περιοχή των όρχεων.


5. Αν το επιθυμείτε μη διστάσετε να κάνετε παράλληλα και στοματικό σεξ. Βέβαια αυτό μπορεί να σας κουράσει αν το μέγεθος του πέους του δεν είναι πολύ μεγάλο. Αν είναι μικρό μπορεί να φέρει το σώμα του πιο κοντά στο σώμα σας και να κρατηθεί καλά βαστάζοντας με τα χέρια του το κορμί του στον τοίχο ή στο προσκέφαλο του κρεβατιού.\


Αποτέλεσμα εικόνας για ισπανικό σεξ


6. Πολλές γυναίκες φτάνουν πολύ εύκολα σε οργασμό με τον ερεθισμό της ρώγας. Ζητήστε να σας κάνει ένα ελαφρό μασάζ κατά την ώρα του ισπανικού και να διεγείρει με τα χέρια του τη συγκεκριμένη περιοχή. Το ισπανικό σεξ πρέπει να το χαίρεστε και εσείς όχι μόνο ο άνδρας. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X