Πώς να κάνετε πραγματικά βαθύ στοματικό σεξ- Εικόνες (+18) thumbnail
Πολλοί είναι οι άνδρες που μόνο στη σκέψη του καλού στοματικού σεξ διεγείρονται. Και πολλοί είναι επίσης εκείνοι που θεωρούν πως το καλό στοματικό σεξ είναι βαθύ. Αν θέλετε να προσφέρετε πραγματική απόλαυση στον σύντροφό σας δοκιμάστε μαζί του αυτή την τεχνική

Πώς να κάνετε πραγματικά βαθύ στοματικό σεξ- Εικόνες (+18)

Πολλοί είναι οι άνδρες που μόνο στη σκέψη του καλού στοματικού σεξ διεγείρονται. Και πολλοί είναι επίσης εκείνοι που θεωρούν πως το καλό στοματικό σεξ είναι βαθύ. Αν θέλετε να προσφέρετε πραγματική απόλαυση στον σύντροφό σας δοκιμάστε μαζί του αυτή την τεχνικήΟ άνδρας στάκεται πάνω από τη γυναίκα και πλησιάζει με το πέος του το στόμα της. Εκείνη ξαπλωμένη ανάσκελα γέρνει το κεφάλι της προς τα πίσω, με προσοχή βέβαια για να μην τραυματιστεί και ξεκινά αργά και αισθησιακά την πεολειχία. Ο άνδρας πρέπει να προσέξει να μη διεισδύει στη στοματική κοιλότητα με βία ώστε να μην πονέσει τη γυναίκα.


Αποτέλεσμα εικόνας για oral sexΗ συγκεκριμένη τεχνική αν γίνεται με προσοχή και έλεγχο της ορμής του άνδρα μπορεί να προσφέρει πραγματικά απόλαυση στον άνδρα. 


Αποτέλεσμα εικόνας για oral sex


Το πλεονέκτημα για τη γυναίκα είναι ότι μπορεί στη συγκεκριμένη στάση να αυνανίζεται μιας και έχει ελεύθερα τα χέρια της και να νιώθει διπλή απόλαυση την ώρα της πεολειχίας. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X