Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων το Σαββατοκύριακο 10 και 11/8 thumbnail

Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων το Σαββατοκύριακο 10 και 11/8


Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες. Πλούσιο αστρολογικά και αυτό το διήμερο, με ποικίλες και διαφορετικές όψεις, που σίγουρα είναι σε θέση να επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή και όχι μόνο. Πάμε να δούμε αναλυτικά όμως πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά και τι να περιμένουμε από αυτό το περίεργο σαββατοκύριακο.


 


ΚΡΙΟΣ


Τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας έχει περάσει στον Ζυγό και αυτό από μόνο του είναι ένα μέγα γεγονός για την ερωτική σου ζωή. Ο πλανήτης της τύχης και των ευκαιριών είναι διατεθειμένος να σου προσφέρει μια ερωτική συγκυρία, που θα εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά. Είναι από εκείνα τα Σαββατοκύριακα που μπορείς να αποκτήσεις αν το επιθυμείς μια σχέση σοβαρή και επίσημη, να κάνεις γνωριμία με το άλλο σου μισό. Μπορεί επίσης, αν έχεις σχέση, να λάβεις πρόταση για κάτι πιο σοβαρό, επίσημο και με διάρκεια, όπως για παράδειγμα πρόταση συμβίωσης, αρραβώνα ή γάμου. Το όχι και τόσο θετικό νέο για αυτό το διήμερο, είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα… Για να αποφύγεις τις αρνητικές του συνέπειες, φρόντισε να μην έχεις κτητική διάθεση και να μη δείχνεις τη ζήλια σου. Νομίζω ότι αυτό μπορείς να το κάνεις, έτσι δεν είναι; 


 


ΤΑΥΡΟΣ


Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω αυτό το διήμερο, πράγμα που σημαίνει πως αφήνεις για λίγο στην άκρη τον έρωτα, το φλερτ και τα ειδύλλια. Προέχει για εσένα να μπεις σε μια σειρά σε όλα τα επίπεδα, να βάλεις ένα πρόγραμμα και να απομακρύνεις έτσι τις όποιες σκοτούρες δημιουργηθούν. Φυσικά και μπορείς να τα συνδυάσεις, να κοπιάσεις λίγο παραπάνω μέχρι το απόγευμα, και μετά, αφού θα έχει φύγει ένα μεγάλο μέρος των υποχρεώσεών σου, να είσαι και εσύ πιο χαλαρός-η, ώστε να χαρείς στιγμές ρομαντικές. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου έτσι ώστε όταν βρεθείς με το ταίρι σου, να μην το φορτίσεις μιλώντας για δουλειές, υποχρεώσεις και άγχη, γιατί δε θα είσαι… καλή παρέα. Ελπίζω να με ακούσεις και να πράξεις τα δέοντα. 


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ο Δίας ξεκινά το ταξίδι του στον Ζυγό, αλλά δε θα σου μιλήσω για αυτό ακόμη, σου έχω ευχάριστα νέα αργότερα για τη σημαντική αυτή όψη. Θα σου μιλήσω για το τετράγωνο Κρόνου με τον Ποσειδώνα, που δείχνει να σε επηρεάζει αυτό το διήμερο και χρειάζεται σίγουρα προσοχή. Είναι μια όψη που σε κάνει ευερέθιστο-η, θολώνει την κρίση σου και μπορεί να πεις και μια κουβέντα παραπάνω. Δε θα σου πρότεινα σε καμία περίπτωση να απομονωθείς και να μείνεις κλειδαμπαρωμένος-η στο σπίτι, προκειμένου να μην πληγώσεις με τα λόγια σου κάποιο αγαπημένο σου άτομο. Θα σε συμβούλευα όμως να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα και τη διπλωματία σου, προκειμένου να μη συμβεί κάτι αρνητικό στον ερωτικό τομέα. Όλα περαστικά είναι, άλλωστε. 


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ερωτικές ευκαιρίες θα έχεις πολλές αυτό το διήμερο, ωστόσο χρειάζεται ηρεμία και σύνεση προκειμένου να διαπιστώσεις ποια από αυτές είναι η κατάλληλη για εσένα. Τύχη σου φέρνει ο Δίας στον Ζυγό, όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ίσως σε κάνει να αισθάνεσαι έντονη κτητικότητα. Άρα, κατανοείς ότι από τις ευκαιρίες αυτές που θα σου εμφανιστούν μέσα στο διήμερο, αυτό πρέπει να επιλέξεις ένα άτομο που θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη και δε θα σου δημιουργεί καμία αμφιβολία ή ερωτηματικά. Επίλεξε εκείνο το άτομο που θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου, για να στο κάνω πιο λιανά δε θα πρέπει να «παίζει» το ματάκι του ατόμου αυτού. Θα πρέπει να κοιτάζει μόνο εσένα και να λιώνει… Και πίστεψέ με, έχεις αλάνθαστο ένστικτο, μπορείς να διακρίνεις ποιο είναι αυτό. 


 


ΛΕΩΝ


Με την είσοδο του Δία στον Ζυγό από αυτό το διήμερο, η μια ευκαιρία έρχεται μετά την άλλη στη ζωή σου για ερωτική αποκατάσταση. Μια σημαντική νέα γνωριμία, σε περίπτωση που είσαι μόνος-η, έρχεται να ζωγραφίσει το χαμόγελο ξανά στα χείλη σου, μια σοβαρή και επίσημη πρόταση αν έχεις σχέση, σε βγάζει από τις αμφιβολίες, αν αναρωτιόσουν πού πάει ο δεσμός σου. Αν είσαι σε γάμο, θυμήσου πως αυτό το διήμερο αναζωπυρώνεται το πάθος και ο έρωτας που νιώθετε ο ένας για τον άλλο. Είναι ένα τυχερό διήμερο και πρέπει να το εκμεταλλευθείς δεόντως. Όταν μιλάμε για τον Δια, μιλάμε για τον πιο τυχερό και large πλανήτη, χαρίζει απλόχερα τις ευκαιρίες σε όλους τους τομείς και ανατρέπει τα πάντα. 


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Είναι ένα δύσκολο διήμερο αυτό για εσένα, έχουμε το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα και σίγουρα μια αναταραχή και μια αναμπουμπούλα θα τη φέρει στην ερωτική σου ζωή. Το καλό είναι πως η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και αυτό σε κάνει να μην ξεφεύγεις από το πρόγραμμά σου και να μη χάνεις την υπομονή σου. Δεν είναι και λίγο αυτό! Αν έχεις έναν θυμό και έναν εκνευρισμό για διάφορα θέματα που δεν πάνε όπως θες, δεν είναι και λίγο το να μη χάνεις την ψυχραιμία σου, τουλάχιστον με τα άτομα που αγαπάς. Μπορεί επίσης η Σελήνη αυτή να σε κάνει να το ρίξεις λίγο παραπάνω στη δουλειά, πράγμα που σε βοηθά να ξεχάσεις ό,τι άλλο μπορεί να βασανίζει το μυαλό σου. Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν το λέμε καυτό και ερωτικό διήμερο, αλλά δεν αποκλείονται κάποιες τρυφερές στιγμές. 


 


ΖΥΓΟΣ


Θα έχεις ακούσει ή θα σου έχουν τάξει… θαύματα με τον Δία να έρχεται για ένα χρόνο στο ζώδιό σου. Εγώ πάντως, που τυγχάνει να είμαι Ζυγός, τον περιμένω πώς και πώς! Έρωτας, τύχη, εύνοια και αγάπη έρχονται απλόχερα στην πόρτα σου, όμως αυτό το διήμερο θα συγκρατηθείς, διότι η Αφροδίτη (που είναι και κυβερνήτης σου) κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, οπότε θα σε πιάσει ένα αίσθημα κτητικότητας και ζήλιας… Όχι κάτι σοβαρό βέβαια, γιατί ξέρεις να τιθασεύεις τα αισθήματά σου, αλλά μέσα σου μπορεί να βράζεις άδικα για ένα άτομο που δε σου δίνει τη σημασία που εσύ ζητάς. 


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γίνεται χαμός από όψεις και πλανήτες που πάνε και έρχονται αυτό το διήμερο, αλλά όλα αυτά εσένα δε σε αγγίζουν! Και εννοώ τις αρνητικές όψεις, είναι σαν να γίνεται χαμός δίπλα σου, αλλά εσένα να μην σε επηρεάζει, πολύ θετικό αυτό! Είναι ένα πολύ όμορφο διήμερο και ερωτικό, κυρίως όμως ήρεμο και χαλαρό, κι αυτό το είχες πολύ ανάγκη. Επίλεξε για παρέα άτομα που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο με εσένα ή που τουλάχιστον έχουν ωροσκόπο Σκορπιό. Γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι στην τσίτα και… μαλώνουν μεταξύ τους. Κι αν δεν έχεις… πρόχειρους άλλους Σκορπιούς για να συναναστραφείς, διάλεξε άτομα που ξέρουν να κουλαντρίζουν το θυμό ή τον εκνευρισμό τους, ξέρεις εσύ να τους ξετρυπώνεις με το ένστικτό σου. 


 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Γράφοντας την πρόβλεψη σου, ασυναίσθητα μου ήρθαν οι στίχοι ενός τραγουδιού που λέει «εκεί που όλα είχαν χαθεί, είσαι για εμένα η στροφή». Με το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα να σε πιέζει, να σε θυμώνει, να σε κάνει να χάνεις την υπομονή σου, έρχεται ο Δίας στον Ζυγό και φέρνει στο διάβα σου έναν άνθρωπο, που απαλύνει τα πάντα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δίας είναι ο πιο… γουρλής πλανήτης, έτσι να θυμάσαι πως όταν νοιώσεις πως έχεις χάσει κάθε ελπίδα, ένας έρωτας μπορεί να γεννηθεί από εκεί που δεν το περιμένεις. Ίσως φτάσεις στα όριά σου, αλλά ένα πρόσωπο με την αγάπη του είναι σε θέση να φέρει το χαμόγελο στα χείλη σου και στην καρδιά σου. 


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Πλούσιο το… πρόγραμμα και γι’ αυτό το διήμερο, καθώς έχεις τον Δία που περνά στον Ζυγό να σε ευνοεί θετικά και να σου δίνει την ώθηση να αρπάξεις ευκαιρίες ή να προκαλέσεις την τύχη σου! Να μην ξεχάσω να σου πω ότι η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο, οπότε μπορείς να οργανώσεις το πρόγραμμά σου όπως θες εσύ. Έχουμε όμως και μια Αφροδίτη που κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και είναι σε θέση να ξεσηκώσει τη ζήλια και την κτητικότητα μέσα στο μυαλό σου. Αν έχεις μια σχέση, αυτό το διήμερο υποψίες και υπόνοιες ότι κάτι σου κρύβει ο σύντροφός σου μπαίνουν στο μυαλουδάκι σου και σε βασανίζουν άδικα. Αν δεν έχεις σχέση, θες με κάθε τρόπο να διεκδικήσεις το άτομο που σου αρέσει, δεν έχεις μάθει να χάνεις, θα κάνεις τα πάντα για να το κερδίσεις και σε χαίρομαι πολύ! 


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ποιος στη χάρη σου αυτό το διήμερο, με τον Δία να έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού! Ένα θα σου πω, δε χρειάζεται να κουνήσεις καν το μικρό σου δαχτυλάκι. Μια αόρατη δύναμη σου φέρνει το ένα τυχερό γεγονός μετά το άλλο, μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό και ανατρεπτικό διήμερο, με καθοριστικές κινήσεις και ξεκαθαρίσματα στον έρωτα. Αν δηλαδή έχεις μια σχέση, μπορεί ακόμα και να αποφασίσεις να παντρευτείς, μην τρομάζεις, η απόφαση θα παρθεί καθαρά από εσένα! Αν είσαι σε γάμο, θα νιώσεις το διήμερο αυτό τον έρωτα να αναβιώνει και να έρχεται στην επιφάνεια. Αν είσαι ελεύθερος-η, εκεί να δεις τέλεια νέα που σου έχω, το άλλο σου μισό θα γνωρίσεις, ίσως να πρόκειται και για τον άνθρωπο που μαζί του θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου! 


 


ΙΧΘΥΣ


Είναι ένα δύσκολο διήμερο για εσένα, Ιχθύ μου, με το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα αυτό το Σαββατοκύριακο να σου προκαλεί ένα επικριτικό συναίσθημα και μια άκαμπτη συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου. Έχεις σκοπό από ψαράκι να γίνεις καρχαρίας και άντε να σε σταματήσω. Θα τα βάλεις με το ταίρι σου, θα τα βάλεις με όσους σε αγαπούν και αγαπάς, καθώς έχεις συσσωρευμένο θυμό. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που καλό θα είναι να βρεθείς με άτομα που ξέρουν να σε καλμάρουν και να σε ηρεμούν, που σε γνωρίζουν πολύ καλά. Δυστυχώς, δεν είναι ένα από τα πιο ερωτικά διήμερα που έχεις ζήσει, όμως θα περάσει, πού θα πάει. 


 


ΠΗΓΗ:www.e-zwdia.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X