Σημάδια ότι μια σχέση έχει γίνει βαρετή  thumbnail

Χριστίνα, 17 ετών

Σημάδια ότι μια σχέση έχει γίνει βαρετή

Γεια σας σας είχα γράψει και στο παρελθόν και με είχατε βοηθήσει πολύ Λοιπόν είμαι 17 και βγαίνω με κάποιον εδώ και αρκέτο καιρό βέβαια δεν έχει γίνει τίποτα εκείνος πολύ ντοπαλός Το θέμα μου είναι οτι δεν ξέρω αν μου αρέσει δεν τον θεωρώ ιδιαίτερα ωραίο όμως πολύ καλό παιδί και περνάμε καλά όμως βαριέμαι γιατί κάνουμε συνέχεια τα ίδια πράγματα Ωστόσο δεν ξέρω τι αισθάνεται και εκείνος δεν θέλω να τον πληγώσω Τι μου συμβαίνει ;


Απαντά η ψυχολόγος Σοφία Αντύπα , Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, www.ipsychology.gr


 


 


 


Καλησπέρα, αυτο που σας συμβαινει ειναι αυτο ακριβώς, που γράφετε στο γράμμα σας. Βαριέστε στη σχέση με αυτό το παιδί, και δεν σας τραβαέι ερωτικά. Αυτό θα ήτανε πρόβλημα, αν ήσασταν μεγαλύτερη και βαριόσασταν ή νιώθατε πλήξη σε όλες σας τις σχέσεις. Προς το παρόν, σημαίνει πως δεν είστε ερωτευμένη, ή εστω ενθουσιασμένη με αυτό το αγόρι. Το γεγονός πως είναι καλό παιδί, μάλλον σας δυσκολεύει στην αποφασή σας. Ίσως πιστεύετε, πως αυτό απο μόνο του το χαρακτηριστικό θα ήτανε αρκετό να κρατήσει το ενδιαφέρον σας. Και ενώ είναι μεγάλο προτέρημα και αναγκαίο να είναι καλό παιδί, ο συντροφός σας, απο μόνο του πολλές φορές δεν είναι αρκετό, ώστε να παραμείνει κανείς σε σχέση.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X