Η ζωή είναι μικρή, το ίδιο και το πέος σου. Mάθε να απολαμβάνεις και τα δυο thumbnail
Παγκόσμιος χάρτης μορίων- Εξερευνήστε τον

Η ζωή είναι μικρή, το ίδιο και το πέος σου. Mάθε να απολαμβάνεις και τα δυο

 


Η ζωή είναι μικρή. Και το πέος σου επίσης. Ε και; 


Οι περισσότεροι άνδρες ανησυχούν για το μέγεθος του πέους τους. Μάλλον άδικα μιας και οι γυναίκες δεν στέκονται στα νούμερα. Η απόλαυση στο σεξ για μια γυναίκα δεν είναι θέμα μεγέθους αλλά πάθους, τεχνικής και πραγματικού πόθου. Από την άλλη μεριά καλό θα ήταν να γνωρίζουν οι άνδρες πως το μέσο πέος δεν έχει καμιά σχέση με εκείνα τα εξωπραγματικά μόρια που παρουσιάζονται στις πορνοταινίες και τους γεμίζουν με κόμπλεξ. 


Θέλετε και απόδειξη; Mια εφαρμογή στο διαδίκτυο το target map παρουσιάζει αναλυτικά τα μεγέθη των μορίων σε κάθε χώρα του κόσμου ξεχωριστά 


penis size greece


 


Τι ισχύει στην Ελλάδα: Το μέσο μήκος  είναι τα 12,18 εκατοστά. Ας ρίξουμε και μια ματιά στον υπόλοιπο κόσμο. Οι χώρες της Αφρικής αλλά και της Νότιας Αμερικής αποτελούν τη μεγάλη εξαίρεση όπου σημειώνονται αρκετά μεγάλα μεγέθη πέους. Στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία ο μέσος όρος πέους είναι τα 13 με 14 εκατοστά. 


Αυτά με τα διεθνή δεδομένα… Ας δούμε και την άποψη της επιστήμης για τα μικρά πέη. Ο Επ. Καθηγητής Γυναικολογίας – Σεξολόγος και Διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου Ζήσης Παπαθανασίου γράφει σχετικά: 


Ο Η διαφορετικότητα στην κατασκευή και εμφάνιση των γεννητικών οργάνων του ανθρώπου υπακούει στους ίδιους κανόνες με τη διαφορετικότητα που παρουσιάζουν και άλλα όργανα του ανθρώπινου σώματος. Όσο διαφορετικά λοιπόν μπορεί να είναι τα δάχτυλα, οι μύτες ή τα αυτιά των ανδρών, άλλο τόσο διαφορετικά μπορεί να είναι και τα πέη τους.

Ενώ όμως το ενδιαφέρον των ανθρώπων σπάνια εστιάζεται στο μέγεθος και την αισθητική επιμέρους οργάνων και χαρακτηριστικών του ανδρικού σώματος, τα τελευταία είκοσι χρόνια επιχειρήθηκε μια άμεση σύνδεση του μεγέθους του πέους με τον ανδρισμό. Η συσχέτιση αυτή οδήγησε πολλούς άνδρες κάθε ηλικίας στην αμφισβήτηση του ανδρισμού τους μέσα από το μέγεθος του πέους, το οποίο συνδέθηκε άμεσα με την ποιότητα της στύσης και την ποιότητα του σεξ. Είναι βέβαια σαφές ότι το μέγεθος δεν αποτελεί κύρια προϋπόθεση για τη σεξουαλική ικανοποίηση των δύο συντρόφων.

Οι πορνοταινίες δημιούργησαν στους άνδρες δύο ειδών φοβίες. Η πρώτη αφορά το μέγεθος του πέους και η δεύτερη τον όγκο της εκσπερμάτισης. Σημαντικότερη από τις δύο η πρώτη, που ευοδώνει την ανασφάλεια και κάνει τους άνδρες να ψάχνονται.

Αν κρίνει κανείς από τα όσα λέγονται μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, όσα γράφονται στις ειδικές και μη στήλες των περιοδικών και το μεγάλο αριθμό ανδρών που καταφεύγει στους γιατρούς για το μήκος του πέους, θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι το ανθρώπινο αυτό όργανο παρουσιάζει μεγάλες διαφορές από άνδρα σε άνδρα!

Σύμφωνα με τα αποτέλεσματα μελέτης του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου, το μέγεθος του πέους για την ελληνική φυλή σε πλήρη στύση ποικίλλει από 10 έως 20 εκατοστά, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών βρίσκεται κάπου στο ενδιαμέσο, ανάμεσα στους 12 και 16 πόντους.

Όσο μεγαλύτερο είναι το πέος σε κατάσταση χάλασης, τόσο μικρότερη θα είναι η διαφορά ανάμεσα στη χάλαση και τη στύση. Αντίθετα, ένα πέος που φαίνεται μικρό σε χάλαση, μπορεί να φανεί πελώριο σε στύση και αντίστροφα. Ας μην επιχειρούμε λοιπόν να κρίνουμε έναν άνδρα από την εικόνα που έχουν τα γεννητικά του όργανα σε κατάσταση χάλασης. Τα συμπεράσματα κινδυνεύουν να είναι τελείως λανθασμένα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας αριθμός ανδρών προβληματίζεται όχι για το μήκος, αλλά για τη διάμετρο του πέους.

Οι ανησυχίες για το μέγεθος του πέους είναι πολλές φορές τόσο βαθιά ριζωμένες στη σκέψη του άνδρα, που ακόμα και το πιο κατατοπιστικό και λεπτομερές άρθρο δεν μπορεί να τις διώξει. Κι ό,τι να λένε οι ειδικοί, θα υπάρχουν πάντα πολλοί άνδρες που μετρούν και ξαναμετρούν το μήκος του πέους τους και δεν το βρίσκουν ικανοποιητικό… 
 [fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X