Ανάδρομος Ερμής Τετράγωνο με Άρη: Παρεξηγήσεις, εντάσεις αλλά και παλαιότερα προβλήματα για όλα τα ζώδια  thumbnail

Ανάδρομος Ερμής Τετράγωνο με Άρη: Παρεξηγήσεις, εντάσεις αλλά και παλαιότερα προβλήματα για όλα τα ζώδια


Ο Ερμής κινείται φαινομενικά Ανάδρομος στη Παρθένο και σχηματίζει Τετράγωνο με τον Άρηστο Τοξότη, την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, φέρνοντας εντάσεις και παρεξηγήσεις, ακόμα και παλαιότερα προβλήματα που νομίζαμε ότι τα είχαμε λύσει.  

Συγκεκριμένα, ο κατά τ’ άλλα συγκρατημένος μας λόγος, γίνεται ιδιαίτερα επιθετικός, επαναστατικός  και εγωιστικός και οι τσακωμοί θα είναι σίγουροι, αν δεν προσπαθήσουμε να κατευνάσουμε τους τόνους και να μην αφήσουμε την παρορμητικότητα μας να φέρει ρήξεις.  Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί , στο τι ξεστομίζουμε και στο τι κάνουμε και φροντίζουμε να περιορίσουμε παιδιάστικες εγωιστικές απαιτήσεις, ειδικά στον έρωτα.

Η ερωτική διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, όμως οι αποφάσεις που θα παρθούν τώρα, ιδιαίτερα αν αφορούν ένα παρελθοντικό πάθος, θα αποδειχθούν απόλυτα ανώριμες και λάθος. 

Προσέχουμε επίσης τις μετακινήσεις μας, αφού λόγω απροσεξίας και νευρικότητας θα υπάρξουν προβλήματα.  

Ο Μεταβλητός Σταυρός, είναι εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες εντάσεις και προβλήματα, αν δεν προσέξουν, ιδιαίτερα όσοι έχουν μεταβλητό ζώδιο, ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα.ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ
Διαχειρίσου σωστά την καθημερινότητα και ιδιαίτερα τον προγραμματισμό του χρόνου σου. Παλαιότερα προβλήματα υγείας επιστρέφουν και οι εργασιακές εκκρεμότητες σε πιέζουν πολύ.
Συγκράτησε τα νεύρα σου. 


ΤΑΥΡΟΣ
Μην είσαι απαιτητικός στην ερωτική ζωή, μην τα θες όλα δικά σου και πρόσεχε αν αυτά που ξεστομίζεις, πληγώνουν. Προστάτεψε την φήμη σου από ερωτικά και κοινωνικά λάθη.
Μην παρασύρεσαι σε έναν έρωτα του παρελθόντος.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Προστάτεψε την οικογένεια και μην ξεσπάς πάνω στους δικούς σου ανθρώπους. Θέματα παλαιότερα που αφορούν το σπίτι, επιστρέφουν.
Μην έχεις εμμονή με το παρελθόν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και ψέματα, γιατί εσύ θα είσαι ο χαμένος. Μην είσαι επιθετικός και απαιτητικός σε κοινωνικό περιβάλλον και αδέρφια. Πρόσεξε τις μετακινήσεις σου.
Προστάτεψε τα μυστικά σου.  ΛΕΩΝ
Σταμάτα όσο είναι καιρός τις άσκοπες σπατάλες και μην κάνεις καμία οικονομική συμφωνία τώρα. Συγκράτησε τα νεύρα σου στην ερωτική ζωή και απέφυγε επανασυνδέσεις τώρα. 
Αρκέσου σε αυτά που ήδη έχεις.
 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις σου και ιδιαίτερα την οδήγηση. Μην αφήνεις την οξυθυμία και την παρορμητικότητα σου να σε οδηγήσουν σε ανεπανόρθωτα λάθη, κυρίως επικοινωνιακά. 
Κλείσε εκκρεμότητες του παρελθόντος μια για πάντα.ΖΥΓΟΣ
Μην δίνεις πάτημα  να σε κουτσομπολεύουν και προστάτεψε τα μυστικά και την προσωπική σου ζωή. Παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες καλύτερα να αποφθεχθούν. 
Επιστρέφουν παρελθοντικές σκέψεις και φόβοι που σε βασανίζουν. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην έχεις επιθετική και εριστική συμπεριφορά απέναντι σε καλούς φίλους, γιατί θα υπάρξουν ρήξεις σοβαρές. Μην στηρίζεις τα όνειρα σου σε παρορμητικές τυφλές ελπίδες. 
Μην λες λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρόσεχε πολύ λάθη και βιασύνες στο τομέα της καριέρας αλλά και σε οικογενειακά θέματα.  
Η έπαρση σου είναι εχθρός της καλής κοινωνικής σου εικόνας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πρόσεχε πάρα πολύ τις μετακινήσεις σου αλλά και την συμπεριφορά σου στην κοινωνική ζωή. Προβλήματα με επαφές και επικοινωνίες που προϋπήρχαν, επιστρέφουν.
Μην είσαι υπεραισιόδοξος.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην τα θες όλα δικά σου στον έρωτα και μην ξοδεύεις αλόγιστα. Μην προσπαθείς τώρα να χειραγωγήσεις ανθρώπους και ιδιαίτερα το σύντροφο. 
Κλείσε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες. ΙΧΘΥΣ
Μην κάνεις λάθη λόγω βιασύνης, παρορμητικότητας και οξυθυμίας στην συντροφική σου ζωή, ιδιαίτερα στην επικοινωνία. Διαχειρίσου σωστά τις συνεργασίες σου με γνώμονα τη λογική.
Μην γυρνάς σε μια παλιά σχέση.  


ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr
[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X