Η ερωτική συμβουλή της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2016. thumbnail
Μάθε τι λένε τα άστρα για την αισθηματική και ερωτική σου ζωή

Η ερωτική συμβουλή της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Ερωτική συμβουλή της ημέρας


ΚΡΙΟΣ


Η εβδομάδα σου ξεκινά με επικοινωνιακές δυσκολίες, αγαπητέ Κριέ. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον κυβερνήτη σου, τον Άρη, φέρνει εκρήξεις και τσακωμούς στις σχέσεις σου, ενώ ίσως να υπάρχει και μια σύγχυση που οδηγεί σε παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία. Χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι, αλλά και να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις. 


ΤΑΥΡΟΣ


Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη δημιουργεί ένα εκρηκτικό σκηνικό τη σημερινή μέρα, που απαιτεί προσοχή και ψυχραιμία. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τη συμπεριφορά τους προς το σύντροφό τους, καθώς κάποια νέα που λαμβάνουν, μπορεί να τους οδηγήσουν σε απότομα ξεσπάσματα. Οι αδέσμευτοι που έκαναν πρόσφατα μια νέα γνωριμία, καλό είναι να μη βγάλουν εύκολα συμπεράσματα ακόμη…


ΔΙΔΥΜΟΙ


Το τετράγωνο του κυβερνήτη σου, του Ερμή με τον Άρη που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, ξεκινά εκρηκτικά την εβδομάδα σου. Πρόκειται για μια δύσκολη όψη και δεδομένης της ανάδρομης πορείας του Ερμή, φαίνεται πως σχέσεις από το παρελθόν ή υπάρχουσες που κινούνται σε τεντωμένο σκοινί, θα παρουσιάσουν εξελίξεις και ρήξεις. Πρόσεξε και τον τρόπο που εκφράζεσαι και τις αποφάσεις που λαμβάνεις, γιατί θα έχουν συνέπειες. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή ξεκινά με ένα τετράγωνο μεταξύ του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη, μια όψη που δεν ευνοεί καθόλου την επικοινωνία στις σχέσεις. Η μέρα κρύβει εντάσεις και απότομα ξεσπάσματα, που θα επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Πρόσεξε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός προς το σύντροφό σου ή να μεταφέρεις προβλήματα της δουλειάς στη σχέση σου, διαταράσσοντας τις ισορροπίες. 


ΛΕΩΝ


Σήμερα, κορυφώνεται ένα τετράγωνο μεταξύ του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη, μια όψη που φέρνει εντάσεις και παρορμητικές συμπεριφορές. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή και αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως κάποια οικονομικά προβλήματα να οδηγήσουν σε τσακωμούς. Από την άλλη, οι αδέσμευτοι ίσως απογοητεύουν από μια εξέλιξη στην ερωτική τους ζωή, όμως καλό είναι να μη βιαστούν να βγάλουν εύκολα συμπεράσματα. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ο Ερμής, που κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, μια όψη που προσδίδει εκρηκτικό χαρακτήρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου ή κάποια οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου και να ξεσπάσεις στη σχέση σου. Ακόμη, διατήρησε μια επιφύλαξη σε επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, που σου ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία… 


ΖΥΓΟΣ


Το τετράγωνο Ερμή – Άρη ξεκινά την εβδομάδα σε κλίμα έντασης. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή εντείνει ακόμη περισσότερο την ασυνεννοησία και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Αν αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε συναισθηματική σύγχυση, προσπάθησε να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση και να μη μεταφέρεις φόβους και άγχη στη σχέση σου ή απωθημένα σου σε μια πρόσφατη ερωτική σου γνωριμία. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Άρη σε μια όψη τετραγώνου τη σημερινή μέρα και σε βάζει σε διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για το ερωτικό σου μέλλον. Ίσως να αισθανθείς μια συναισθηματική ανασφάλεια, την οποία θα μεταφέρεις στη σχέση σου, δημιουργώντας παρεξηγήσεις ανάμεσά σας ή, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, να θελήσεις να επαναπροσδιορίσεις αυτά που ζητάς από τις σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην αφήσεις την κακή ψυχολογία να επηρεάσει τις αποφάσεις σου. 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Ο ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο συναντά τον Άρη από το ζώδιό σου σε μια όψη τετραγώνου, μια όψη που ίσως να σου δημιουργήσει ένταση και προβλήματα στην επικοινωνία σου. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις στη σχέση σου το κακό κλίμα που ενδεχομένως επικρατεί στο περιβάλλον εργασίας σου και να μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου. Ακόμη, έχε στο νου σου ότι δεν είναι καλή μέρα για συζητήσεις. Η ασυνεννοησία πιο πολύ θα μπερδέψει, παρά θα επιλύσει προβλήματα. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη τη σημερινή μέρα και ίσως νιώσεις μια συναισθηματική ένταση, η οποία προέρχεται από άγχος, φόβους ή απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια. Μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου, γιατί είναι μια παροδική κατάσταση, που δεν αξίζει τον κόπο να χαλάσει το κλίμα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι καλό είναι να προσέξουν παρορμητικές κινήσεις επανασύνδεσης με ένα πρόσωπο, που βρίσκεται ακόμα στις σκέψεις τους. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη είναι μια όψη που επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου και ίσως να δημιουργήσει συναισθηματική ένταση στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Κάποια απωθημένα ή κρυφές επιθυμίες σου βγαίνουν στην επιφάνεια και είτε σε ωθούν σε παρορμητικές κινήσεις στο κομμάτι των σχέσεων, είτε σε κλείνουν στον εαυτό σου, κάτι που κάνει τους άλλους να εισπράττουν απόρριψη. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις, ειδικά αν έχουν μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. 


ΙΧΘΕΙΣ


Ο Ερμής, που κινείται ανάδρομος απέναντι από το ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, επηρεάζοντας σημαντικά τις σχέσεις σου. Το κλίμα ασυνεννοησίας και έντασης που θα επικρατήσει, ίσως να δημιουργήσει ένα δυσμενές κλίμα που θα σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου προς το σύντροφο σου και μην παίρνεις τοις μετρητοίς δικά του λόγια, γιατί η σύγχυση της μέρας οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα.


 


ΠΗΓΗ: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X