Μελάτες Φλογέρες με Σαν Μιχάλη

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για</strong> 6 άτομα<br /><strong>Προετοιμασία </strong>30 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>20 λεπτά</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-2 φύλλα κρούστας κομμένα σε 6 τετράγωνα κομμάτια<br />-12 μπαστουνάκια Σαν Μιχάλη (8×2 εκ.)<br />-ελαιόλαδο για το τηγάνισμα<br />-250 γρ. μέλι θυμαρίσιο</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Τοποθετούμε κάθε μπαστουνάκι τυριού πάνω σε κάθε φύλλο και τυλίγουμε σε ρολό, φέρνοντας τις άκρες προς τα μέσα έτσι ώστε να σχηματίσουμε φλογέρες. Ζεσταίνουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε τα ρολά για 2 λεπτά, γυρνώντας τα συνεχώς μέσα στο λάδι με τη βοήθεια δύο πιρουνιών. Μόλις χρυσίσουν, τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τα σερβίρουμε σε πιατέλα όσο είναι ακόμα ζεστά και τα περιχύνουμε με το μέλι. Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr/">http://www.thecookbook.gr/</a></p>

Σχετικά άρθρα