Ψυχεδελικό φεστιβάλ  thumbnail

Ψυχεδελικό φεστιβάλ

Το φεστιβάλ ΨΧ – Νέας Ψυχεδελικής Μουσικής πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ στις 15-18 Σεπτεμβρίου 2016.


Η πλατφόρμα TAKE OVER επεμβαίνει στο φετινό ΨΧ και αναλαμβάνει μέρος της συμπαραγωγής του, προσθέτοντας δύο επιπλέον ημέρες προγράμματος και εντάσσοντας τρεις ακόμα ενότητες στο ΨΧεδελικό του ταξίδι.


Το πρόγραμμα του Take Over περιλαμβάνει:


- Το “mash”, ένα μουσικό πείραμα το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη φορά και αποτελεί μια μουσική συζήτηση μεταξύ καλλιτεχνών – μια απόπειρα εξερεύνησης διαφορετικών πτυχών της μουσικής.


- Μια σειρά επιλεγμένων ταινιών, μικρού και μεγάλου μήκους, που διερευνούν την έννοια της ψυχεδέλειας.


- Την performance Sextet, ένα μουσικοκινητικό δρώμενο – μουσικοί συναντούν επί σκηνής χορευτές.


Σε συνεργασία με καταξιωμένους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής, θα δημιουργηθεί ένα ποικίλο σύνολο δράσεων με στόχο να συγκεντρώσει τις διαφορετικές αισθητικές τάσεις και τελικό προορισμό να συμβάλει στη διάδοση της ψυχεδέλειας, έτσι όπως αυτή διαφαίνεται από την κάθε μορφή έκφρασης.


Η ομάδα του Take Over αποτελεί το Συμβούλιο Νέων του BIOS στο πλαίσιο του προγράμματος Take Over. Ένα πρόγραμμα σε συντονισμό του British Council, το οποίο υλοποιείται σε 4 ευρωπαϊκές χώρες και σκοπό έχει τα μέλη του Συμβουλίου να λειτουργούν ανεξάρτητα ως ομάδα προγραμματισμού εκδηλώσεων.


Με βάση την Αθήνα, η ομάδα έχει ήδη πραγματοποιήσει εκδηλώσεις, όπως τον μουσικό διάλογο mash –ο οποίος επαναλαμβάνεται με διαφορετική θεματική στο φετινό ΨΧ– και την παράσταση χορού SYNC.


Αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ: 


https://drive.google.com/file/d/0B7wlTzEPripFQ3Y4SjdYdllNXzQ/view


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X