Πατάτες με ντομάτα και λουκάνικο!

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για </strong>8 άτομα<br /><strong>Προετοιμασία </strong>10 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>40 λεπτά</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-1 κιλό πατάτες μικρές<br />-250 γρ. λουκάνικο πικάντικο κομμένο σε φέτες<br />-300 γρ. ντομάτα τριμμένη<br />-1 πιπεριά κόκκινη καυτερή ψιλοκομμένη<br />-1 κουτ. γλυκού πάπρικα<br />-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες<br />-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο<br />-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο<br />-αλάτι, πιπέρι</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μία κουταλιά λάδι μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά, την πάπρικα και την ντομάτα. Σιγομαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε τη σάλτσα στην άκρη. Παράλληλα, βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά. Βάζουμε το λουκάνικο σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε τις πατάτες και το υπόλοιπο λάδι και τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτα και σερβίρουμε.</p>
<div class="comments"> </div>
<div class="comments"><a href="http://www.thecookbook.gr/">http://www.thecookbook.gr/</a></div>

Σχετικά άρθρα