Η Σελήνη στον Ταύρο: Ευχάριστα μηνύματα για τα ζώδια thumbnail
Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από την ευεργετική επίδραση του εξαγώνου της Αφροδίτης και του Άρη, που κορυφώθηκε στη χθεσινή ημέρα, αλλά και της Σελήνης που διανύει το ζώδιο του Ταύρου για να μας υπενθυμίσει πως τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι αυτά που μπορείς να απολαύσεις και με τις αισθήσεις σου!

Η Σελήνη στον Ταύρο: Ευχάριστα μηνύματα για τα ζώδια

Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από την ευεργετική επίδραση του εξαγώνου της Αφροδίτης και του Άρη, που κορυφώθηκε στη χθεσινή ημέρα, αλλά και της Σελήνης που διανύει το ζώδιο του Ταύρου για να μας υπενθυμίσει πως τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι αυτά που μπορείς να απολαύσεις και με τις αισθήσεις σου!


Τα άστρα την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016, με την Σελήνη στον Ταύρο


Στο πρωινό της ημέρας, η ευνοϊκή όψη τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα στις 8:11 π.μ., εντείνει τα συναισθήματα και προκαλεί μία μεγαλύτερη ένταση από τη συνηθισμένη, που μπορεί να σου δώσει την ώθηση να διεκδικήσεις οτιδήποτε νοιώθεις πως χρειάζεσαι ή πρέπει να διαχειριστείς.


Εκείνο που χρειάζεται βεβαίως να προσέξεις σε κάθε περίπτωση είναι η συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να υπάρξει και που δεν αποκλείεται να σε κάνει να υπερβείς τα συνηθισμένα σου όρια και να προκαλέσεις μια σχετική αναστάτωση, προκειμένου να επιβάλεις το δικό σου!


Στις 8.31 π.μ. το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή θα διευκολύνει κάθε μορφή έκφρασης και θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις πολύ καλύτερα αυτό που νιώθεις ή αυτό που θέλεις να προωθήσεις στους άλλους, ενώ και οι γύρω σου θα μπορέσουν να κατανοήσουν με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που εκφράζεις!


Οι ώρες του πρωινού είναι θαυμάσιες για κάθε μορφή επαγγελματικής διαπραγμάτευσης, συνδιαλλαγής, συνεργασίας, και μπορεί να σε βοηθήσει ακόμα και να επιλύσεις θέματα που σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα, δημιουργώντας μια πολύ καλή ισορροπία στις επαγγελματικές σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται επίσης να λάβεις κάποιες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν και παρελθοντικά ζητήματα, οι οποίες με κάποιο τρόπο μπορεί να σου φανούν χρήσιμες.


Επίσης, γενικότερα μπορεί να προκύψουν ευχάριστα μηνύματα ή ειδήσεις, που σε ανανεώνουν ψυχικά!


Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Ταύρο;


Την εύνοια της σημερινής ημέρας εισπράττουν οι εκπρόσωποι της γήινης τριπλότητας Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Εσείς που ανήκετε σε αυτά τα ζώδια, μπορείτε να διαπραγματευτείτε εκ νέου θέματα του παρελθόντος που δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε το προηγούμενο διάστημα, αλλά και γενικότερα να ενισχύσετε την επικοινωνία σας, να διαχειριστείτε με καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που σας απασχολούν και να εκφραστείτε με μεγαλύτερη αμεσότητα, έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά στις επιδιώξεις σας!


ΠΗΓΗ: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X