Υλικά για 4-6 άτομα Υλικά -500 γρ. μακαρονάκι κοφτό Melissa |
Eκτέλεση
Βράζουμε το μακαρονάκι σε άφθονο αλατισμένο νερό, al dente. Ξεπλένουμε με μπόλικο κρύο νερό και αφήνουμε να στραγγίξουν. Σοτάρουμε το μπέικον σε αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο. Το μεταφέρουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξει. Χτυπάμε σε μπολ το γάλα και το γιαούρτι, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το δυόσμο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με τα ζυμαρικά σε άλλο μεγάλο μπολ σαλάτας και προσθέτουμε το ζαμπόν και το μπέικον. Προσθέτουμε το τυρί, ανακατεύουμε και τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα να κρυώσει καλά. Πασπαλίζουμε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.