Τί λένε τα άστρα για τον Ερμή σε τρίγωνο με Πλούτωνα thumbnail
Σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Ερμής, που από τις 30 Αυγούστου κινήθηκε σε ανάδρομη πορεία, δημιουργώντας σε πολλές περιπτώσεις ένα περιβάλλον ασυνεννοησίας και αναβολών, που μας δυσκόλεψε τόσο στην επαγγελματική μας ζωή, όσο και στις σχέσεις μας γενικότερα...

Τί λένε τα άστρα για τον Ερμή σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Ερμής, που από τις 30 Αυγούστου κινήθηκε σε ανάδρομη πορεία, δημιουργώντας σε πολλές περιπτώσεις ένα περιβάλλον ασυνεννοησίας και αναβολών, που μας δυσκόλεψε τόσο στην επαγγελματική μας ζωή, όσο και στις σχέσεις μας γενικότερα. Από σήμερα ο Ερμής περνάει σε στάση για να ορθοδρομήσει και να αποκαταστήσει την καθημερινότητά μας, αλλά και γενικότερα όλα τα θέματα που δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε ή να ολοκληρώσουμε το προηγούμενο διάστημα.


Τα άστρα την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Πλούτωνα


Η σημαντική όψη τριγώνου που σχηματίζει σήμερα ο Ερμής με τον Πλούτωνα, πολύ πιθανόν να μας δώσει τη δυνατότητα να κατανοήσουμε με κάποιο τρόπο, πράγματα που μέχρι τώρα μας φαίνονταν δυσεπίλυτα ή δυσερμήνευτα! Τις ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε μπροστά σε αποκαλύψεις, οι οποίες από την μία μπορεί να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, από την άλλη όμως να εξυπηρετήσουν πάρα πολύ τους στόχους και τους σκοπούς μας!


Ίσως ακόμα να νοιώσουμε την ανάγκη να ψάξουμε και να ανακαλύψουμε πράγματα που μέχρι χθες έμοιαζαν κρυμμένα, όμως θα εξυπηρετήσουν σημαντικά τις προθέσεις μας με κάθε τρόπο. Δεν αποκλείεται να βρεθούμε μπροστά και σε κάποιες εξομολογήσεις πιο συναισθηματικού χαρακτήρα, μια και το συναίσθημα ανακινείται, φορτίζοντας έντονα τον ψυχισμό μας!


Από την άλλη μεριά, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μιλά και για παρασκηνιακές κινήσεις, οι οποίες έχουν σε πολλές περιπτώσεις υπονομευτικό χαρακτήρα, ή ακόμα και για σκέψεις που μπορεί να γίνουν ως και εμμονικές και να αναστατώσουν για τα καλά την ψυχολογία μας, αλλά και γενικότερα την καθημερινότητά μας.


Τις ημέρες αυτές δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε έγγραφα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απώλειες, ενώ αποθηκεύουμε επιμελώς κάθε εργασία που μπορεί να κάνουμε στον υπολογιστή, γιατί η όψη αυτή έχει το… μαγικό χάρισμα της εξαφάνισης!


Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα;


Από την όψη αυτήν ευνοούνται ιδιαίτερα οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερουδεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μια και τώρα μπορούν να επαναδιαπραγματευτούν οτιδήποτε δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το προηγούμενο διάστημα ή ακόμα να διορθώσουν λάθη και παραλείψεις που λειτούργησαν ανατρεπτικά στα σχέδιά τους!


 


ΠΗΓΗ: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X