Σοφία Κουφοπούλου

Η Κουφοπούλου Σοφία είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια με πτυχίο ψυχολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και εκπαίδευση στο κλασικό ψυχόδραμα του Μoreno από το Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥΚΑΠ). Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί στο συντονισμό Ομάδων Σχολών Γονέων από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Σχολών Γονέων, και έχει παρακολουθήσει το ετήσιο πρόγραμμα Παιδοψυχολογίας-Παιδοψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Κρίσεις Πανικού: Θεωρητικό Πλαίσιο και Πρακτική Διαχείριση” του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και σεμινάρια παιγνιοθεραπείας και αυτισμού.

Έχει συνεργαστεί με ψυχοπαιδαγωγικά κέντρα, με το Συμβουλευτικό Σταθμό Οικογένειας του Δήμου Γαλατσίου. με το Γ.Ν. Παίδων “Αγία Σοφία” και με Σχολικές Μονάδες Ειδικής και Γενικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Μείνε Δυνατός, Κοινωφελής Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για ανθρώπους που εμπλέκονται με τον καρκίνο.

Το 2015 ιδρύει τη Δράση Ψυχής όπου πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες με παιδιά, εφήβους και ενήλικες, καθώς και συμβουλευτική γονέων και ζευγαριών.

Σοφία Κουφοπούλου
Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια
Δράση Ψυχής
Κρίσσης 17, Κυψέλη
Τηλέφωνο: 6947834889
email: [email protected]
drasipsyhis.gr

 

Σχετικά άρθρα