Αρχική / Ειδικοί / Σοφία Κουφοπούλου

Σοφία Κουφοπούλου

Η Σοφία Κουφοπούλου είναι ψυχολόγος – ψυχοδραματίστρια με πτυχίο ψυχολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και εκπαίδευση στο κλασικό ψυχόδραμα του Μoreno από το Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥΚΑΠ).

Έχει ιδιωτικό γραφείο στην Κυψέλη και ταυτόχρονα εργάζεται στη ΜΚΟ Μείνε Δυνατός που προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε ανθρώπους που εμπλέκονται με καρκίνο, καθώς και με το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών για το παιδί «Ανάπτυξη».

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Σχολική Μονάδα Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Εφήβων (ΚΕΨΥΕ ) και στην Κοινοτική Μονάδα Παιδοψυχιατρικής του Γ.Ν. Παίδων «Αγία Σοφία», καθώς και στο Συμβουλευτικό Σταθμό Οικογένειας του Δήμου Γαλατσίου.

Όσον αφορά την εκπαιδευτική της πορεία, έχει επίσης εκπαιδευτεί στο συντονισμό Σχολών Γονέων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στη διάγνωση και συμβουλευτική ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και σε ψυχομετρικά εργαλεία όπως το WISC-III και τις προβολικές δοκιμασίες ΤΑΤ and Rorschach.

Ακόμη η εκπαίδευσή της περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Ison Psychometrica και το ετήσιο πρόγραμμα Παιδοψυχολογίας-Παιδοψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σοφία Κουφοπούλου
Ψυχολόγος – Ψυχοδραματίστρια
6947834889
drasipsyhis.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X