Η ερωτική συμβουλή της Πέμπτης, 22 Σεπτεμβρίου 2016. thumbnail
Σήμερα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό, απέναντι από το ζώδιό σου, κινητοποιώντας ακόμη περισσότερο τον τομέα των σχέσεων. Με τον Δία και την Αφροδίτη να κινούνται στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, φαίνεται πως η ερωτική σου ζωή θα σε απασχολήσει έντονα.

Η ερωτική συμβουλή της Πέμπτης, 22 Σεπτεμβρίου 2016.

Σήμερα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό, απέναντι από το ζώδιό σου, κινητοποιώντας ακόμη περισσότερο τον τομέα των σχέσεων. Με τον Δία και την Αφροδίτη να κινούνται στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, φαίνεται πως η ερωτική σου ζωή θα σε απασχολήσει έντονα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ο ρομαντισμός και οι ευχάριστες στιγμές δε θα λείψουν από την σχέση σου, ενώ οι αδέσμευτοι δέχονται πολλαπλάσιες ερωτικές προσκλήσεις! 


ΤΑΥΡΟΣ


Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου, βάζοντας ένα τέλος σε αναθεωρήσεις που έκανες το προηγούμενο διάστημα, αναφορικά με τον έρωτα. Ίσως να γνώρισες κάποια πρόσωπα ή υποψήφιους συντρόφους, που τώρα θα διαπιστώσεις ότι σου παρουσίαζαν μια διαφορετική εικόνα από την πραγματική. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να γίνεις πιο δεκτικός σε νέες γνωριμίες ή να προχωρήσεις λίγο παρακάτω με την υπάρχουσα σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση, από σήμερα νιώθεις ότι το τοπίο ξεκαθαρίζει και είσαι πιο σίγουρος για το ερωτικό σου μέλλον. 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ο κυβερνήτης σου επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου και σε συνδυασμό με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, φαίνεται πως από σήμερα ξεκινά η συναισθηματική ανάκαμψη. Αν αισθανόσουν την ερωτική σου ζωή βαλτωμένη, θα δεις ότι σταδιακά οι ερωτικές ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου θα αυξάνονται και γενικά το κλίμα στις σχέσεις σου θα βελτιώνεται συνεχώς. Ετοιμάσου, γιατί πλησιάζει ένα νέο συναισθηματικό ξεκίνημα! 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου, αποκαθιστά σταδιακά την επικοινωνία σου με τους άλλους και σε βοηθά να διορθώσεις κακώς κείμενα που παρουσιάστηκαν στις σχέσεις σου, μέσα από το διάλογο. Από την άλλη, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ενισχύει ακόμη περισσότερο το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι και σου χαρίζει ευχάριστες, τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. 


ΛΕΩΝ


Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού τη σημερινή μέρα, σε συνδυασμό με τον Δία και την Αφροδίτη που βρίσκονται στο ίδιο κομμάτι του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε βοηθά να γεφυρώσεις χάσματα και να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, έχε ανοιχτές κεραίες γιατί το επόμενο διάστημα θα σε προσεγγίσουν πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα…


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, αγαπητέ Παρθένε, βελτιώνοντας την επικοινωνία σου. Από σήμερα θα δεις να λειτουργούν καλύτερα οι σχέσεις σου, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες του περασμένου διαστήματος. Η ταυτόχρονη είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά, ενώ φαίνεται πως ένα πρόσωπο που μπήκε ή έρχεται στη ζωή σου, θα ανεβάσει σημαντικά την αυτοεκτίμησή σου! 


ΖΥΓΟΣ


Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου, αγαπητέ Ζυγέ, εκκινώντας τον γενέθλιο μήνα σου και χαρίζοντάς σου μέρες χαράς και ζωντάνιας. Με την Αφροδίτη και τον Δία να κινούνται ήδη στο ζώδιό σου, φαίνεται πως η ερωτική σου ζωή απογειώνεται μέσα από νέους έρωτες, αλλά και σημαντικές εξελίξεις στις υπάρχουσες σχέσεις σου. Έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι και να αισιοδοξείς! 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, ενισχύοντας την πλανητική κινητικότητα στον 12οηλιακό σου οίκο, κάτι που ανεβάζει ακόμη περισσότερο την ερωτική σου διάθεση. Ο σύντροφός σου φαίνεται πως στηρίζει κάθε σου απόφαση και ενέργεια, κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι συναισθηματική πληρότητα. Από την άλλη, αν δε διατηρείς μόνιμη σχέση, το σύμπαν σου στέλνει υποψήφια ταίρια που ικανοποιούν συναισθηματικές και σεξουαλικές σου επιθυμίες…


ΤΟΞΟΤΗΣ


Ο 11ος ηλιακός σου οίκος, εκτός από τον Δία και την Αφροδίτη, τώρα υποδέχεται και τον Ήλιο, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την κοινωνικότητά σου. Οι υποψήφιοι ερωτικοί σύντροφοι που προέρχονται μέσα από το φιλικό σου κύκλο, αυξάνονται, ενώ αν υπάρχει ένα πρόσωπο που ήθελες να προσεγγίσεις, τώρα οι πιθανότητες να το κατακτήσεις, είναι με το μέρος σου…


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Το ηλιακό σου μεσουράνημα «φλέγεται», αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς μετά τον Δία και την Αφροδίτη, ακολουθεί και ο Ήλιος, που περνά σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού. Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και η βελτιωμένη δημόσια εικόνα σου, σε βοηθούν να προσελκύσεις με ευκολία υποψήφιους συντρόφους, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, δεν αποκλείεται να θελήσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού συνοδεύοντας την Αφροδίτη και τον Δία, κάτι που αυξάνει ακόμα περισσότερο την εξωστρέφειά σου. Δεν αποκλείεται να έχεις σχεδιάσει ένα ταξίδι τις μέρες αυτές που θα σου χαρίσει ενθουσιασμό, ζωντάνια, αλλά και ερωτικές ευκαιρίες, ενώ οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, ενδέχεται να το πραγματοποιήσουν με το ταίρι τους. Ακόμη, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία βελτιώνει την ψυχολογία σου και βάζει ένα τέλος στις αναθεωρήσεις παντός τύπου… 


ΙΧΘΕΙΣ


Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία απέναντι από το ζώδιό σου, βελτιώνοντας σημαντικά το κλίμα στις σχέσεις σου. Η φάση αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού ολοκληρώνεται και από σήμερα θα δεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου να αποκαθίσταται και τα σχέδια σας να υλοποιούνται. Από την άλλη, όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου είχαν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, τώρα θα δουν καθαρά τα πράγματα, ώστε να λάβουν και τις ανάλογες αποφάσεις. 


 


ΠΗΓΗ: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X