Διονύσης Τσακνής: Αποκάλυψε το κόστος της εκπομπής του Γιάννη Μπέζου  thumbnail

Διονύσης Τσακνής: Αποκάλυψε το κόστος της εκπομπής του Γιάννη Μπέζου


Βροχή από σχόλια προκάλεσε η δήλωση του Γιάννη Μπέζου για την θεματική εκπομπή για το θέατρο που παρουσιάζει στη δημόσια τηλεόραση. Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε: «Είναι ακριβή. Το αξίζω».Μετά την επίμαχη δήλωση του Γιάννη Μπέζου, ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, αποκάλυψε πόσα χρήματα στοιχίζει η εκπομπή «Μιλώντας για το θέατρο», που παρουσιάζει ο ηθοποιός στη δημόσια τηλεόραση και περιλαμβάνει δώδεκα επεισόδια. 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Γιάννη Μπέζου, κοστίζει 7.520 ευρώ ανά επεισόδιο (χωρίς την αμοιβή του ηθοποιού).


Διαβάστε την ανακοίνωση:


«Είναι πλέον γνωστό, ότι η παραπληροφόρηση, αποτελεί περίπου εθνικό σπορ. Από άγνοια, ή από διατεταγμένη υπηρεσία, δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει.


Και το αποτέλεσμα, δηλητηριώδες πάντα, δυστυχώς, δεν ανατρέπεται, όσο κι αν παραθέσει κανείς τα αληθή γεγονότα. Η ζημιά έχει συντελεστεί.


Η εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιάννης Μπέζος κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο 40 – 50.000 ευρώ, ανά επεισόδιο (αναλόγως του πόσο ευφάνταστος είναι ο τηλεοπτικός παρουσιαστής, ή ο συντάκτης κάποιου άρθρου σε εφημερίδα ή ιστότοπο).


Η αλήθεια τώρα, όπως φαίνεται και στη Διαύγεια με ημερομηνία 6/4/2016 και αρ. Πρωτοκόλλου 1087:


Η εκπομπή “ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ”, δώδεκα επεισοδίων με παρουσιαστή τον κύριο Γιάννη Μπέζο, έχει συνολικό κόστος, 90.240 ευρώ, άρα κόστος ανά επεισόδιο 7.520 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.


Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος κάτοχος διδακτορικού στη θεωρία των αριθμών, για να αντιληφθεί τη διαφορά ανάμεσα στις 50.000 και στις 7.520. Και μιλώντας για το συγκεκριμένο ποσό, αναφερόμαστε στο συνολικό κόστος ανά εκπομπή και όχι στην αμοιβή του συγκεκριμένου ηθοποιού – παρουσιαστή».


Πηγή: ethnos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X