Απάτη ο γάμος Τζολί- Πιτ; Τι υποστηρίζει ερευνητής  thumbnail

Απάτη ο γάμος Τζολί- Πιτ; Τι υποστηρίζει ερευνητής

To πολύκροτο διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ μονοπωλεί τα διεθνή ΜΜΕ και όχι μόνο.


Οι θεωρίες για τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους δίνουν και παίρνουν.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνη του Ian Halperin, δημοσιογράφου-ερευνητή, ο οποίος υποστηρίζει πως ο γάμος των Μπραντζελίνα ήταν μια.. απάτη.


Ο συγγραφέας, ο οποίος το 2009 είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τίτλο "Brangelina: Η ανείπωτη ιστορία του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί" έχει κάνει δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις τις τελευταίες μέρες στις οποίες εξέφρασε τη δική του άποψη.


«Πήρα συνέντευξη από περισσότερους από 1.000 ανθρώπους κοντά στο ζευγάρι. Οι άνθρωποι που μου έδωσαν συνέντευξη, ακόμη και σήμερα λένε πως η σχέση ήταν ψεύτικη από την αρχή. Ήταν μια απόλυτη απάτη» αποκαλύπτει. 


«Ήθελαν να δημιουργήσουν ένα brand ισχυρότερο από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι που έχει δει ποτέ το Hollywood, για να κερδίσουν εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια και να είναι το πιο σημαντικό θέμα στα εξώφυλλα των περιοδικών κάθε εβδομάδα» ανέφερε και τόνισε πως Μπραντ και Αντζελίνα είχαν μια «ανοιχτή» σχέση.


«Όταν ήταν χώρια, ναι, συνέβαιναν πράγματα αλλά αυτό είχε συμφωνηθεί από κοινού και χωρίς να γίνονται ερωτήσεις. Στην πραγματικότητα ό, τι συνέβαινε έμενε μεταξύ τους και είχαν αυτή τη συμφωνία για χρόνια».


Ο Halperin, αφού τόνισε πως θεωρεί υπεύθυνη την Τζολί για το χωρισμό λέγοντας πως «είναι μια γυναίκα με ατζέντα, θέλει να εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες, θέλει να εργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, θέλει να μπει στη Βουλή των Λόρδων, έχει ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα εκεί. Έχει βάλει στόχο την Αγγλία». 


Πηγή: http://www.enikos.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X