Ο Ήλιος σε σύνοδο με Δία: Κλίμα καλής διάθεσης και επικοινωνίας για τα ζώδια thumbnail
Μετά από την ταλαιπωρία που μας… προσέφερε ο μήνας του Σεπτεμβρίου, η τελευταία εβδομάδα του έρχεται όχι μόνο να εξισορροπήσει τα κακώς κείμενα, αλλά να δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε ένα ουσιαστικό, φωτεινό και άκρως ελπιδοφόρο ξεκίνημα!

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Δία: Κλίμα καλής διάθεσης και επικοινωνίας για τα ζώδια

Μετά από την ταλαιπωρία που μας… προσέφερε ο μήνας του Σεπτεμβρίου, η τελευταία εβδομάδα του έρχεται όχι μόνο να εξισορροπήσει τα κακώς κείμενα, αλλά να δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε ένα ουσιαστικό, φωτεινό και άκρως ελπιδοφόρο ξεκίνημα! Ο Ήλιος σε σύνοδο με Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής, είναι μια όψη που δημιουργεί ένα κλίμα καλής διάθεσης και εξυπηρετεί σημαντικά πάσης φύσεως επικοινωνίες και οι σχέσεις.


Τα άστρα την Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Δία


Οι κατευθύνσεις που ανοίγονται μπροστά σου ποικίλλουν και μπορεί να αφορούν τη δυνατότητα νέων δεδομένων, συνεργασιών, συζητήσεων, διαπραγματεύσεων, αλλά και ευκαιριών στην επαγγελματική σου ζωή. Οτιδήποτε λοιπόν κι αν έχεις κατά νου να δρομολογήσεις, οι μέρες αυτές προσφέρονται για να το επικοινωνήσεις, να το συζητήσεις, να το διαπραγματευτείς και κυρίως να το επεκτείνεις, μια και είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες κινήσεις και ενέργειες.


Οι ημέρες αυτές είναι επίσης κατάλληλες σε ό,τι αφορά τις σπουδές ή κάθε είδους πνευματική δραστηριότητα. Κατάλληλη στιγμή για να δρομολογήσεις ένα νέο εγχείρημα, να ξεκινήσεις μια καινούρια δραστηριότητα και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για πάσης φύσεως επεκτάσεις που μπορεί να σχεδιάζεις.


Και βέβαια, από την ενέργεια της όψης δε θα μπορούσε να λείπει ο Έρωτας, μια και η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Ζυγό μιλά για νέες γνωριμίες που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι κι έχουν πολλές προϋποθέσεις για να εξελιχθούν! Είναι αυτές οι… ''τυχερές'' συναντήσεις, που μπορεί να αλλάξουν την ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις! Είναι αυτές που μπορεί να κάνουν το όνειρό σου πραγματικότητα!


Βεβαίως, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως κάθε τι που εμφανίζεται τώρα μπροστά σου απαιτεί άμεση κινητοποίηση, μια και οι ευκαιρίες δεν έρχονται όποτε τις θέλεις και φυσικά δεν κρατούν για πάντα! Άδραξε και εκμεταλλεύσου ακόμα και την παραμικρή ευκαιρία, που μπορεί να φαίνεται ασήμαντη, όμως μπορεί να γίνει πολύ σημαντική παρακάτω. Είναι μια εποχή ανάπτυξης, που μπορεί να σε φέρει κοντά στο όνειρό σου πολύ πιο γρήγορα από ό,τι περίμενες.


Ποια ζώδια ευνοούνται από τη σύνοδο Ήλιου-Δία;


Ιδιαίτερα Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 3η μοίρα των ζωδίων, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, είναι πολύ πιθανό τώρα να ξεκινά ένας νέος κύκλος στη ζωή σας, που καλείστε να αξιοποιήσετε, αφού πραγματικά μπορεί να σας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες, που θα συντελέσουν στην εξέλιξη, την ευημερία και την πρόοδό σας σε κάθε τομέα.


Πλούτωνας σε ορθή πορεία


Στη σημερινή μέρα έχουμε και την ορθοδρόμηση του Πλούτωνα, ο οποίος κινήθηκε ανάδρομα από τις 18 Απριλίου 2016. Τώρα, έρχεται ξανά στην κανονική του ροή, εξισορροπώντας σταδιακά κυρίως επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία αναβλήθηκαν ή ματαιώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα για μια σημαντική επανεκκίνηση σε στόχους και φιλοδοξίες, που δρομολογούνται μέσα από βαθιές και ουσιαστικές αλλαγές. Θέματα εξουσίας έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, συχνά μέσα από διαμάχες και την ανάγκη για επιβολή, επικράτηση και δύναμη.


Πολύ σημαντική στιγμή για όσους έχουν τον Ήλιο τους, τον Ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες στην 14η μοίρα του Αιγόκερου, του Καρκίνου, του Κριού ή του Ζυγού, που τώρα θα χρειαστεί να προβούν σε ριζικές αλλαγές, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους και να κάνουν μια σημαντική αναθεώρηση στα κακώς κείμενα της ζωής τους!


 


ΠΗΓΗ: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X