Διαζύγιο Πιτ-Τζολί: Τι λέει το προγαμιαίο συμβόλαιο, η φραγή και πού θα παιχτεί όλη η "μάχη" thumbnail

Διαζύγιο Πιτ-Τζολί: Τι λέει το προγαμιαίο συμβόλαιο, η φραγή και πού θα παιχτεί όλη η "μάχη"

Καθημερινά προκύπτουν νέα από το διάσημο ζευγάρι Jolie–Pitt και το επικείμενο διαζύγιό τους.


Σύμφωνα με τα πρόσφατα ρεπορτάζ, οι πεποιθήσεις και οι ηθικές υποχρεώσεις της Angelina Jolie με τον ΟΗΕ, είναι πιθανό να δημιούργησαν τριβή στο ζευγάρι. Πηγή από το περιβάλλον τους μίλησε στο TMZ και ανέφερε πως όνειρο της ηθοποιού είναι να γίνει υψηλά ιστάμενη στα Ηνωμένα Έθνη, γεγονός που δεν έβρισκε σύμφωνο το σύζυγό της.


Συγκεκριμένα, δεν ήθελε να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε εμπόλεμες ζώνες και γενικόερα επικίνδυνες περιοχές, όπως ο Λίβανος και το Ιράκ. Μπορεί να υπήρχαν τα κατάλληλα μέσα προστασίας, όμως ο Brad δεν ένιωθε ποτέ άνετα με τέτοια ταξίδια. Οι καταστάσεις εκτροχιάστηκαν, όταν η Angelina Jolie θέλησε να πάρει μαζί της τα παιδιά σε ταξίδι στη Συρία, για να βοηθήσουν να ξαναχτίσουν μέρη της πόλης.  Ο Brad Pitt φαίνεται πως υποστήριζε τις αποστολές της, σε προσωπικό επίπεδο, έφερε όμως σθεναρές αντιρρήσεις όταν εκείνη επιθυμούσε να συνοδεύεται από τα παιδιά της.


angelina jolie brad pitt


Η μεγάλη «μάχη» λοιπόν ανάμεσα στους δύο αστέρες του Hollywood λοιπόν, αφορά ως γνωστόν, στην κηδεμονία των έξι παιδιών τους. Το ζευγάρι είναι αναγκασμένο να μοιράσει την κοινή τους περιουσία, ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και των 12 ακινήτων που έχουν.


Μπορεί τα περισσότερα από τα κοινά τους περιουσιακά στοιχεία να έχουν αποκτηθεί πριν το γάμο τους το 2014, ωστόσο το εγγυημένο προσύμφωνο γάμου διευκολύνει τη διαδικασία.


Σημαντικό είναι πως ανάμεσα στα νέα για το επικείμενο διαζύγιο και τις δικαστικές διαμάχες, υπάρχει και η αναφορά πως η Angelina μπλόκαρε το τηλέφωνο του πρώην συζύγου της και πως ο ηθοποιός δεν έχει δει τα παιδιά του για περισσότερο από μία εβδομάδα.


Λέγεται πως η Angelina επέλεξε να αγνοήσει κάθε επαφή με το σύζυγό της μετά την αίτηση διαζυγίου. «Η Angelina μπλόκαρε κάθε εισερχόμενο μήνυμα από όλους τους αριθμούς του Pitt», αναφέρει πηγή στο Us Weekly. Τον έχει εντελώς έξω από τη ζωή και την καθημερινότητά της, με τον γοητευτικό ηθοποιό να βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.


Πηγή: peoplegreece.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X