Οι ντίβες… αποχωρούν

Έπειτα από μόλις μία σεζόν στην κριτική επιτροπή του American Idol και τις μεταξύ τους κόντρες, συγκινήσεις, συγκρούσεις και ίντριγκες, οι δύο ντίβες του σόου ταλέντων American Idol αποφάσισαν να παραιτηθούν, ενώ σύμφωνα με φήμες στην επιτροπή επιστρέφει η Jennifer Lopez.

Η 43χρονη Carey ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή της από την τετραμελή επιτροπή, καθώς όπως τόνισε θέλει να διοργανώσει την παγκόσμια περιοδεία της μετά την επιτυχία του σινγκλ της Beautiful, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι εκπρόσωποί της, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι η περιοδεία ξεκινά τον Οκτώβριο από την Ασία.

Από την άλλη, η αντίζηλός της Minaj προσέφυγε στο twitter όπου και έγραψε ότι “είναι καιρός να επικεντρωθώ στη μουσική”.

Μετά τις χαμηλές θεαματικότητες, οι παραγωγοί σκέφτονται να επαναφέρουν στην κριτική επιτροπή την Jennifer Lopez. Η εφετινή σεζόν ήταν η πιο χαμηλή στις τηλεθεάσεις στη 12ετή τηλεοπτική ιστορία του σόου. Η μείωση από πέρυσι ήταν 34%! Η επιστροφή της JLo θα είναι χτύπημα κάτω από τη μέση για τη Mariah καθώς οι δύο σταρ λέγεται ότι έχουν μεγάλο ανταγωνισμό εδώ και χρόνια. Άλλωστε και όταν η Λατίνα superstar εμφανίστηκε στο σόου ως γκεστ σταρ όλοι τη χειροκρότησαν όρθιοι ενώ η Carey επέλεξε να παραμείνει στη θέση της χαμογελώντας κι επιβραβεύοντας αμήχανα.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποί της διέψευσαν ότι η παραίτησή της από το American Idol σχετίζεται είτε με την κόντρα της με τη Minaj είτε με την επιστροφή μάις από τις αντιπάλους της. Αντιθέτως, υπερθεμάτισαν ότι η απόφασή της βασίζεται σε καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Η Mariah είναι η δεύτερη κριτής που αποχωρεί επίσημα από την επιτροπή, μετά τον Randy Jackson που τόνισε ότι επιθυμεί να επικεντρωθεί στα λοιπά ενδιαφέροντά του.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα