Σοκολατόπιτα στη στιγμή!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>1¼ φλ. αλεύρι</span></li>
<li><span>3/4 φλ. ζάχαρη</span></li>
<li><span>1/4 φλ. κακάο</span></li>
<li><span>1½ κ.γλ. μπέικιν πάουντερ</span></li>
<li><span>1 πρέζα αλάτι</span></li>
<li><span>1 φλ. γάλα</span></li>
<li><span>2 κ.σ. γεμάτες βούτυρο λιωμένο</span></li>
<li><span>1 φλ. ζάχαρη</span></li>
<li><span>1/4 φλ. κακάο</span></li>
<li><span>1 + 1/3 φλ. βραστό νερό</span></li>
<li><span>1 βανίλια</span></li>
<li><span>παγωτό ή κρέμα γάλακτος για το σερβίρισμα</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Εκτέλεση</h3>
<p>Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το μπέικιν, το αλάτι, τη βανίλια και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το βούτυρο και το γάλα και ανακατεύουμε µε σύρμα.</p>
<div>
<p>Βουτυρώνουμε ένα μικρό, τετράγωνο, πυράντοχο σκεύος. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη µε το κακάο και πασπαλίζουμε το μείγμα. Περιχύνουμε σιγά σιγά µε το βραστό νερό.</p>
<p>Ψήνουμε τη σοκολατόπιτα στους 170°C για περίπου 40΄, να σταθεροποιηθεί. Δεν κόβεται! Τη σερβίρουμε µε κουτάλα µε παγωτό ή λίγη κρέμα γάλακτος.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα