Σχέση με Παντρεμένο: Διάβασε το ζώδιο και μάθε τι προβλέπουν τ' άστρα thumbnail
Οι παράλληλες σχέσεις είναι μέσα στη ζωή, σαφώς δεν τις επικροτούμε όμως τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και όταν υπάρχει πάθος, δεν γίνεται να μην ακολουθήσει και ένα λάθος! Το συγκεκριμένο άρθρο, βασίζεται στην αληθινή ιστορία που σας αναφέραμε παραπάνω, η οποία αναγνώστριά μας θέλησε να μας αποκαλύψει ακριβώς πώς αισθάνεται και πως βιώνει την σχέση με παντρεμένο άντρα ....

Σχέση με Παντρεμένο: Διάβασε το ζώδιο και μάθε τι προβλέπουν τ' άστρα

Οι παράλληλες σχέσεις είναι μέσα στη ζωή, σαφώς δεν τις επικροτούμε όμως τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και όταν υπάρχει πάθος, δεν γίνεται να μην ακολουθήσει και ένα λάθος! Το συγκεκριμένο άρθρο, βασίζεται στην αληθινή ιστορία που σας αναφέραμε παραπάνω, η οποία αναγνώστριά μας θέλησε να μας αποκαλύψει ακριβώς πώς αισθάνεται και πως βιώνει τηνσχέση με παντρεμένο άντρα …. «Μία απλή, τυχαία, γνωριμία έγινε η αρχή για να αναιρέσω μία από τις πιο σημαντικές αρχές μου… Πάντα έλεγα ότι δεν θα γίνω ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση. Είχαν υπάρξει και στιγμές που είχα λογοκρίνει φίλες μου που τύχαινε να μπλεχτούν με άτομο δεσμευμένο, μέχρι που μία μέρα όλα άλλαξαν…. Η γνωριμία μας ήταν τυχαία και αναπάντεχη, έρωτας με την πρώτη ματιά, άσχετα αν αρκετός κόσμος τον αμφισβητεί ή δεν τον πιστεύει… Αρχικά δεν γνώριζα ούτε την οικογενειακή του κατάσταση αλλά ούτε και τις προθέσεις του! Τον έβλεπα συχνά, σε φιλικό όμως επίπεδο με μένα να έχω την ελπίδα και την προσμονή πότε θα κάνει το πρώτο βήμα για να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ μας…. Την πρωτοβουλία αυτή δεν την έπαιρνε εύκολα  παρόλο που μου έδειχνε ενδιαφέρον …. αναρωτιόμουν τι συμβαίνει … Σε μία έξοδο μας, ήρθαμε λίγο πιο κοντά και τότε μου αποκάλυψε ότι ήταν παντρεμένος! Άνοιξε η Γη κάτω από τα πόδια μου, ένιωσα τύψεις και ενοχές για τα συναισθήματά μας και έτρεξα μακριά … Προσπάθησα να βάλω «Χ» σε αυτή την ιστορία, όμως ήταν συνέχεια μέσα στο μυαλό μου! Πέρασε ένας μήνας και μία μέρα εμφανίστηκε μπροστά μου. Οι αντιστάσεις μου χάθηκαν μονομιάς και έτσι ενέδωσα στον έρωτά του, έναν έρωτα δίχως αύριο, δίχως υποσχέσεις, δίχως εγγυήσεις για το μέλλον … έναν έρωτα παράνομο, αλλά αρκετά δυνατό! Αυτός ο άνθρωπος μου άλλαξε την κοσμοθεωρία μου και όσο και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι η σχέση αυτή δεν έχει πορεία, άλλο τόσο ελπίζω, προσμένω και εύχομαι κάποια στιγμή να είμαστε για πάντα μαζί …»Βάση αυτής της αληθινής ιστορίας, θα δώσουμε κάποια χρήσιμα αστρολογικά μυστικά, που θα βοηθήσουν τις γυναίκες που έχουν σχέση με άντρα που είναι σε γάμο, να κατανοήσουν ποια θα είναι η πορεία και η εξέλιξή της.Άντρας Κριός:
 Ο άντρας Κριός φημίζεται για την ειλικρίνειά του! Δεν θα σου χρυσώσει το χάπι, δεν θα σου δώσει φρούδες ελπίδες θα σου πει ευθέως και ίσως με τρόπο σκληρό αυτό που σκέφτεται και αυτό που αισθάνεται και εσύ αυτό που θα έχεις να κάνεις είναι να τον πιστέψεις! Αν λοιπόν σου λέει ότι δεν πρόκειται ποτέ του να χωρίσει, τότε μην προσμένεις ότι κάτι θα αλλάξει στο μέλλον! Ο άντρας Κριός αν δεν είναι ευχαριστημένος στο γάμο του, δεν ροκανίζει το χρόνο και κανείς δεν μπορεί να τον κρατήσει … το ίδιο συμβαίνει όταν είναι και ερωτευμένος! Ένας ερωτευμένος Κριός δεν υπολογίζει τίποτα και παίρνει γρήγορα τις αποφάσεις του! 


Άντρας Ταύρος: Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άντρα που είναι οικογενειάρχης και βάζει πάνω από όλα το σπίτι του, τα παιδιά του (αν όχι τη γυναίκα του)! Σαφώς και είναι λάτρης του σεξ και του αισθησιασμού … ξέρει όμως καλά να κρύβεται και να κρατά τις ισορροπίες αλλά και κλειστά τα χαρτιά του όταν πρέπει! Ο άντρας Ταύρος μπορεί να διατηρήσει για πολλά χρόνια μία παράνομη σχέση, χωρίς να το πάρει και κανείς χαμπάρι! Δύσκολα χωρίζει από το γάμο του και βάζει τα όρια του όταν η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο!


Άντρας Δίδυμος: Ο άντρας Δίδυμος φημίζεται για τις ερωτικές του αταξίες αλλά και για την διπλή ζωή του! Είναι ο άντρας που θα αλλάξει πολλές φορές γνώμη και θα σε μπερδέψει …Τη μία στιγμή θα νομίζεις ότι θα πάρει διαζύγιο και θα είστε για πάντα μαζί, την άλλη θα εξαφανίζεται και θα κάνεις μέρες να τον δείς! Σίγουρα όμως δεν μπορείς να βασιστείς και να είσαι σίγουρη ότι η σχέση σας έχει μέλλον … Θα σου πω και κάτι ακόμα όμως που πρέπει να γνωρίζεις! Ακόμα και αν χωρίσει, να ξέρεις ότι στη θέση που είναι τώρα η γυναίκα του, θα μπεις εσύ …. Αυτό σημαίνει ότι η απιστία, είναι ένα σπορ για τον Δίδυμο που δύσκολα το κόβει!


Άντρας Καρκίνος: Ένας άντρας Καρκίνος, για να ενδώσει σε μία παράλληλη σχέση, σημαίνει ότι ο γάμος του έχει πρόβλημα … Είναι απόλυτα οικογενειάρχης, με παραδοσιακές αξίες και δεν εγκρίνει τέτοιου είδους σχέσεις! Δύσκολα παίρνει την απόφαση του διαζυγίου, πόσο μάλλον αν έχει παιδιά ή κοινά περιουσιακά στοιχεία! Ωστόσο, ο άντρας Καρκίνος μπορεί να ζει μία εντελώς συμβατική ζωή με την γυναίκα του και να είναι δοσμένος πλήρως συναισθηματικά σε εσένα … Διαλέγεις και παίρνεις λοιπόν!


Άντρας Λέων: Ένας άντρας «παγίδα» είναι ο Λέοντας γιατί έχει τον τρόπο να σε κάνει να ερωτευτείς τρελά και να την πατήσεις μαζί του! Τα μεγάλα λόγια του, τα οποία τα αισθάνεται όταν τα λέει, συχνά θα σε πλανέψουν και θα σε κάνουν να ελπίζεις, να ονειρεύεσαι και να νιώθεις ότι ζεις το δικό σου όμορφο παραμύθι! Συγκρατήσου, γιατί έτσι ακριβώς φέρεται ένας άντρας Λέοντας όταν είναι ερωτευμένος …. Κράτα λοιπόν μικρό καλάθι σε ότι ακούς αλλά και στον τρόπο που σου φέρεται αυτός ο άντρας και θυμήσου πως το διαζύγιο για έναν Λέοντα δεν είναι ανέφικτο, αλλά είναι εντελώς ανεξάρτητο από εσένα …


Άντρας Παρθένος: Ο άντρας Παρθένος σπάνια μπλέκεται σε διπλές καταστάσεις πόσο μάλλον σε μία παράλληλη σχέση ενώ ο ίδιος είναι παντρεμένος. Αυτός ο άνδρας μπορεί να παραμένει για πάντα σε έναν γάμο, δεδομένου ότι  θεωρεί υποχρέωσή του να στέκεται στην γυναίκα του, στα παιδιά του, να είναι καλός οικογενειάρχης. Είναι ο άντρας που θα κάνει θυσία τις προσωπικές του επιθυμίες προκειμένου να μην πληγώσει! Θα κάνει τα πάντα για να σε προφυλάξει και να μην σε στενοχωρήσει, δεν θα σου δώσει ψεύτικες ελπίδες, όμως στην ουσία αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι το διαζύγιο για αυτόν είναι δύσκολο και ακόμα και αν γίνει, καθυστερεί πολύ!


Άντρας Ζυγός: Ο παιχνδιάρης και ερωτιάρης άντρας του Ζωδιακού, ξέρει καλά από παράλληλες σχέσεις και είναι βέβαιο ότι στη ζωή του θα κάνει αρκετές ….Αν είσαι σε σχέση με παντρεμένο Ζυγό, θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν πρέπει να του τα κάνεις βολικά … Αυτό σημαίνει πως αν βεβαιωθεί, ότι τον αγαπάς και είσαι στο πλάι του έστω και παράλληλα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να χωρίσει για σένα! Ένας χωρισμός από γάμο, δεν είναι δύσκολη υπόθεση για έναν Ζυγό, ο οποίος όσο γρήγορα παίρνει την απόφαση να παντρευτεί, άλλο τόσο γρήγορα παίρνει και την απόφαση να χωρίσει (και ας τον λένε αναποφάσιστο … σε αυτό τον τομέα δεν είναι)


Άντρας Σκορπιός:O άντρας Σκορπιός είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση … Καταρχάς είναι το αρσενικό που έλκεται ερωτικά από το παράνομο, το κρυφό, τον ιντριγκάρει το παρασκήνιο και ξέρει πολύ καλά να κρύβεται! Αν η σχέση σας στηρίζεται στο ερωτικό πάθος, με έντονο το σεξουαλικό στοιχείο, μην περιμένεις να διαλύσει το σπίτι του για να είστε μαζί … Θα αρκεστεί σε αυτό που του δίνει η σχέση σας, το οποίο και θα τον καλύπτει! Αν αναπτυχθούν συναισθήματα και δεν είναι και ευχαριστημένος από την σύζυγό του, τότε θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί το χωρισμό! Ωστόσο, κάθε προσπάθεια δική σου, να πάρεις απαντήσεις ή να πιέσεις τις καταστάσεις προκειμένου να χωρίσει για να ζήσετε μαζί, σίγουρα θα πέσουν στο βρόντο. Ο άντρας Σκορπιός αποφασίζει μόνος του και δεν δέχεται την πίεση.


Άντρας Τοξότης: Ο άντρας Τοξότης αν και παντρεμένος νιώθει ελεύθερος και θα σου δώσει και αυτή την εντύπωση … Δεν θα σε κάνει στιγμή να νιώσεις ότι έχεις σχέση με παντρεμένο, βέβαια δεν θα κουβεντιάσει ποτέ, για το σπίτι, την οικογένειά του αλλά και για τις προθέσεις του! Η απόφαση του χωρισμού από γάμο για τον Τοξότη, έρχεται πάντα ξαφνικά και απροσδόκητα και ο λόγος τις περισσότερες φορές είναι ότι νιώθει πως έχει βαρεθεί! Αν η σχέση σας κρατά καιρό και βλέπεις ότι κινήσεις για να χωρίσει δεν γίνονται, τότε θα πρέπει να σταματήσεις να ελπίζεις … Ωστόσο, ακόμα και να χωρίσει, να ξέρεις ότι ένα μεγάλο διάστημα θα θέλει να το περάσει μόνος του και ότι δεν θα μπει κατευθείαν με τα μούτρα σε μία δεσμευτική σχέση, συμβίωση ή γάμο!


Άντρας Αιγόκερως: Ο άντρας Αιγόκερως είναι ξεκάθαρος από την αρχή και δεν πρόκειται ούτε στιγμή να σου δώσει ψεύτικες ελπίδες. Είναι ο άντρας της οικογένειας, που πάνω από όλα βάζει το σπίτι του τα παιδιά του και όσα έχει χτίσει χρόνια πριν σε γνωρίσει.  Ερωτικά μπορεί να σου δοθεί, για τις στιγμές που ο ίδιος έχει την άνεση να το κάνει.  Δεν θα έμπαινε ποτέ στην διαδικασία ενός χωρισμού, επειδή έχει βρει μία ερωμένη. Μπορεί να ακούγεται σκληρό, όμως αυτή είναι η αλήθεια … Ένας Αιγόκερως μένει ακλόνητος και δεν παρασύρεται από τα συναισθήματά του! Θα κάνει πάντα αυτό που θεωρεί ότι είναι το σωστό και το πρέπον! Το θέμα διαζυγίου ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο, αλλά είναι ανεξάρτητο από τη σχέση σας και συνήθως τις περισσότερες φορές είναι μία απόφαση που δεν την παίρνει ο ίδιος.


Άντρας Υδροχόος:  Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη τι να περιμένεις από έναν άνδρα Υδροχόο… Είναι απρόβλεπτος, εκρηκτικός, σαν σίφουνας όμως το σίγουρο είναι ότι δεν παίζει με τα ανθρώπινα συναισθήματα και δεν δίνει ψεύτικες ελπίδες. Είναι στη φύση του να θέλει να νιώθει ελεύθερος, αν έχει κάνει μία σχέση μαζί σου, η οποία διατηρείται κάποιους μήνες – ή κάποια χρόνια-  σημαίνει ότι δεν είναι μόνο το ερωτικό που τον συνδέει μαζί σου, αλλά ότι σε νιώθει και πολύ καλή φίλη του! Τι θα γίνει στο μέλλον; Όλα είναι ανοιχτά … όπως είπαμε έχεις να κάνεις με άντρα απρόβλεπτο!


Άντρας Ιχθύς: Ο άντρας Ιχθύς τις περισσότερες φορές θέλει και την πίτα ολόκληρη, αλλά και τον σκύλο χορτάτο … Μαθημένος στην διπλή ζωή και στις διπλές σχέσεις μπορεί να τα συνδυάσει όλα έτσι όπως πρέπει, αφού ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να ελίσσεται αλλά και να λέει και τα ψέματά του όταν θέλει να ξεγλιστρήσει από τα δύσκολα! Για να σε κρατήσει κοντά του θα βγάλει όλο το συναίσθημά του, θα σου ζητήσει πίστωση χρόνου, θα σου τάξει λαγούς με πετραχήλια … Θα κάνει όνειρα στο πλάι σου κουβεντιάζοντας πώς θα είναι η ζωή σας όταν θα μένετε μαζί! Συγκρατήσου και μην παρασύρεσαι από το συναίσθημα του γιατί αυτός ο άντρας μπορεί εύκολα να πλανέψει …


ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X