Cookies με λεβάντα και μέλι

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Προετοιμασία </strong>10 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>20 λεπτά<br /><strong>Υλικά για</strong> 30-40 κομμάτια περίπου</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-2 αβγά<br />-1/2 φλιτζάνι βούτυρο<br />-3/4 φλιτζανιού ζάχαρη<br />-2 κουτ. σούπας μέλι<br />-2 κουτ. γλυκού άνθη λεβάντας<br />-1½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις<br />-2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ<br />-1 πρέζα αλάτι</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Βάζουμε τα αβγά μαζί με το βούτυρο, τη ζάχαρη, το μέλι και τη λεβάντα σε μπολ και τα χτυπάμε με μίξερ χειρός για 1 λεπτό μόνο. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι και τα χτυπάμε ξανά για 30 δευτερόλεπτα. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 10 λεπτά μόνο. Το βγάζουμε από το ψυγείο και ρίχνουμε γεμάτες κουταλιές ζύμης επάνω στο χαρτί, αφήνοντας αρκετό χώρο ανάμεσα στα μπισκότα γιατί, μόλις ψηθούν, θα φουσκώσουν και θα κολλήσουν. Μεταφέρουμε το ταψί στον φούρνο και τα ψήνουμε για 10 λεπτά. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα μεταφέρουμε πάνω σε σχάρα μέχρι να κρυώσουν.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr">http://www.thecookbook.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα