Ν. Γκολεμά: Η κριτική στη Μενεγάκημε ένα χειρόγραφο μήνυμα thumbnail
Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές με ένα χειρόγραφο σημείωμα. Η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως αν και η φετινή σεζόν θα είναι απρόβλεπτη εκείνη χαμογελά, αισιοδοξεί και παραμένει το σταθερό ραντεβού τους.

Ν. Γκολεμά: Η κριτική στη Μενεγάκημε ένα χειρόγραφο μήνυμα

Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές με ένα χειρόγραφο σημείωμα. Η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως αν και η φετινή σεζόν θα είναι απρόβλεπτη εκείνη χαμογελά, αισιοδοξεί και παραμένει το σταθερό ραντεβού τους.


«Σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά! Η καθημερινή μας παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα με θετική διάθεση, χαμόγελο, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον. Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η πιο απρόβλεπτη τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει για εμάς…».


Μετά την αποστολή του μηνύματος της ωραίας Ελένης μέσω του γραφείου τύπου του Alpha τα σχόλια ήταν ποικίλα. Ανάμεσα στα δεκάδες θετικά σχόλια των αναγνωστών υπήρξαν κάποιοι που επικεντρώθηκαν στην περίσσια αισιοδοξία, κάποιοι που σχολίασαν το σταθερότητα εν όψει μαύρου στα κανάλια και κάποιοι που σχολίασαν ακόμα και το γραφικό χαρακτήρα της παρουσιάστριας.


Η Ντέπυ Γκολεμά ήταν επίσης μια εκ των κριτών της Ελένης Μενεγάκη και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο. Η τηλεκριτικός επέλεξε να απαντήσει στην παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Alpha με ένα επίσης χειρόγραφο σημείωμα, γράφοντας:


«Αγαπητή Ελένη, ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας, ιδιοχείρως. Ο κόσμος Ελένη δεν αλλάζει απλά έχει γίνει το έλα να δει και να μη το γνωρίζεις. Πες μας, που ζεις να έρθουμε κι εμείς. Ίσως εκεί να έχει και άδεια το κανάλι σου, πράγμα πολύ ευχάριστο. Χαιρετισμούς στην υπόλοιπη παρέα που ζει στον κόσμο του Μάλμπορο, επίσης. Φιλικά Ντέπυ».


golema


Να σημειώσουμε εδώ πως η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι η πρώτη φορά που επικοινωνεί με τους τηλεθεατές με αυτό τον τρόπο. Και πως η Ντέπυ Γκολεμά σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως δεν χαϊδεύει τηνΕλένη, της αναγνωρίζει πως έχει «χτίσει» ένα μύθο αλλά την ενοχλεί ότι επιλέγει απλώς να κάθεται πάνω στις δάφνες της.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X