Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Πώς επηρεάζει η όψη τα ζώδια; thumbnail
Η θέση του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, έχει φέρει στην επιφάνεια όλα τα θέματα που αφορούν το ζώδιο αυτό, όπως είναι η θρησκεία, η πνευματικότητα και η ανάγκη του ανθρώπου να ενωθεί με το Ανώτερο Καλό

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Πώς επηρεάζει η όψη τα ζώδια;


Η θέση του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, έχει φέρει στην επιφάνεια όλα τα θέματα που αφορούν το ζώδιο αυτό, όπως είναι η θρησκεία, η πνευματικότητα και η ανάγκη του ανθρώπου να ενωθεί με το Ανώτερο Καλό. Βέβαια στην προσπάθεια μας να αντιληφθούμε την άμεση σύνδεση μας με το Θεό, συναντιόμαστε με την ψευδαίσθηση, την αμφιβολία και συγχρόνως τεστάρουμε την ανθρωπιά μας, δηλαδή «μετράμε» την καλοσύνη μας και την επιθυμία μας να προσφέρουμε στους γύρω μας. Σαφώς ο πλανήτης επιδρά διαφορετικά για τον καθένα μας, ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη (οίκο και όψεις με προσωπικούς πλανήτες) και έτσι νιώθουμε μοναδικά το προσωπικό μας κάλεσμα. Γενικά,  με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς είμαστε πιο ανοιχτοί σε όνειρα,  στα συναισθήματά μας, όμως δεσμευόμαστε σε μπερδεμένες σχέσεις και πολλές φορές χάνουμε την ταυτότητα μας.Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, σε δύσκολη θέση, καθώς πρέπει να καταλάβει το πλουτώνιο τρόπο ύπαρξης, τις αυτοκαταστροφικές τάσεις του ζωδίου, τις εμμονές και πάνω απ΄ όλα να ξεπεράσει τα όρια των άλλων και να κυριαρχήσει, γιατί «ζει» για τον έλεγχο. Σίγουρα η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν νιώθει αρμονία, χάνει την γλυκύτητα της και αρχίζει τα υπόγεια παιχνίδια, έτσι ώστε να μπορέσει να κρατήσει τη σχέση της και να μην καταλήξει μόνη. Ταάτομα που έχουν γενέθλια Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι μυστικοπαθείς, ακραίοι, δηλαδή κρύβουν τα συναισθήματά τους ή δραματοποιούν τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να καταλήγουν απομονωμένοι και σε δύσκολες σχέσεις. Αυτήν την περίοδο επηρεάζεσαι από την Πλουτώνια Αφροδίτη, έτσι ώστε να αγγίξεις τα όρια σου, θα απαιτείς απόλυτα την αφοσίωση και είσαι κτητικός.Η θετική όψη του τριγώνου, ανάμεσα στον ανάδρομο Ποσειδώνα και την Αφροδίτη, κορυφώνεται την 1η Οκτωβρίου και   μαλακώνει τα ακραία συναισθήματα μας, ευνοεί τις ερωτικές επαφές και μας δίνει την δικαιολογία να υποκύψουμε στο συναίσθημα, αφήνοντας πίσω πρέπει και καθωσπρέπει..  Πιθανές επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος που μας γύρισαν την πλάτη και τώρα εκλιπαρούν να τους δεχτούμε πίσω; Επαγγελματικές προτάσεις σημαντικές, κυρίως ευνοούνται τα άτομα του καλλιτεχνικού χώρου και της Τέχνης (συγγραφείς).. Τέλος, καλή περίοδος για να εκτονωθούμε σε ρομαντικό επίπεδο.Επηρεάζονται τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς τέλος α, αρχές β’ και τα ζώδια της γης Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 10η των αντίστοιχων ζωδίων.    Πιο συγκεκριμένα για κάθε ζώδιο, διάβασε και τον ωροσκόπο σου


Κριός


Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα νικάς την ρουτίνα, να ξεφύγεις από τα περίεργα  βλέμματα και να απολαύσεις τον έρωτα, χωρίς όρια.


Ταύρος


Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα βρίσκεσαι με φίλους, έχεις την δυνατότητα να ζωντανέψεις παλιά συναισθήματα και να δώσεις μια άλλη μορφή στην προσωπική σου ζωή .


Δίδυμοι


Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα χαλαρώνεις ψυχολογικά, αλλάζει η διάθεση σου και αναζητάς την χαρά σε οικεία πρόσωπα, στο εδώ και τώρα, διαγράφοντας το παρελθόν.


Καρκίνος


Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα δικαιούσαι να το ρίξεις έξω,  φεύγεις ταξιδάκι αναψυχής με αγαπημένο πρόσωπο, ξαφνιάζεις το περιβάλλον σου και δεν δίνεις λογαριασμό.


Λέων


Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ανεβαίνει η διάθεση σου, φεύγουν οι σκοτεινές σκέψεις και είσαι έτοιμος/η να αγαπηθείς,  χωρίς να κρατάς τα προσχήματα.


Παρθένος


Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα συναντάς εκπλήξεις στο δρόμο σου, έχεις ευχάριστες συναντήσεις με το πεπρωμένο σου και ξαναζείς τον έρωτα σου..


Ζυγός


Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μεταμορφώνεις την εργασία σε χαρά, με το να γνωρίζεις κόσμο και  συγχρόνως πλησιάζεις συναισθηματικά τους συνεργάτες σου.


Σκορπιός


Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, συνειδητοποιείς ότι ο έρωτας δεν είναι αρένα, σταματάς να πολεμάς την σχέση σου και αφήνεσαι, χωρίς εμμονές, στην μαγεία των συναισθημάτων σου.


Τοξότης


Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θεωρείς μάταιο να παλεύεις με τις επιθυμίες σου και επιστρέφεις σε απαγορευμένη σχέση, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.


Αιγόκερως


Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα όλα μοιάζουν εύκολα, νικάς ανασφάλειες και η επιτυχία έρχεται μέσα από μια φιλική σχέση.


Υδροχόος


Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ξαναβρίσκεις το γόητρο σου μέσα από μια επαγγελματική πρόταση ή δικαιώνεσαι από τον/την σύντροφο σου..


Ιχθείς


Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ξεφεύγεις από τα τετριμμένα, διαλύεις το θολό τοπίο και ονειρεύεσαι μια νέα ζωή, χωρίς συμβιβασμούς.


ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr
[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X