Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Τόσκας: Σε εξέλιξη οι έρευνες για το Α.Τ Ομόνοιας
Τόσκας: Σε εξέλιξη οι έρευνες για το Α.Τ Ομόνοιας thumbnail
«Το υπουργείο ερευνά κάθε περίπτωση υπέρβασης νόμων και κανονισμών και είναι γνωστό ότι είναι αμείλικτο σε κάθε διαπιστωμένη περίπτωση παραβιάσεων, αλλά οφείλει να είναι και δίκαιο. Γι' αυτό δεν βιάζεται να βγάλει πρόωρα συμπεράσματα όταν οι έρευνες είναι σε εξέλιξη", τονίζεται σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με την υπόθεση που αφορά στις προσαγωγές πέντε ανηλίκων και δύο ενηλίκων, την περασμένη Τρίτη, στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Τόσκας: Σε εξέλιξη οι έρευνες για το Α.Τ Ομόνοιας

«Το υπουργείο ερευνά κάθε περίπτωση υπέρβασης νόμων και κανονισμών και είναι γνωστό ότι είναι αμείλικτο σε κάθε διαπιστωμένη περίπτωση παραβιάσεων, αλλά οφείλει να είναι και δίκαιο. Γι' αυτό δεν βιάζεται να βγάλει πρόωρα συμπεράσματα όταν οι έρευνες είναι σε εξέλιξη", τονίζεται σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με την υπόθεση που αφορά στις προσαγωγές πέντε ανηλίκων και δύο ενηλίκων, την περασμένη Τρίτη, στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.


«Η έρευνα που έγινε από αστυνομικά όργανα την 27η Σεπτεμβρίου 2016 σε πέντε ανήλικους και δύο ενήλικες στηριζόταν σε πληροφορίες για οπλισμό. Ακολούθησαν προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους πλαστικά ομοιώματα», αναφέρει ακόμη το υπουργείο στην ανακοίνωσή του, ενώ σημειώνει:


«Μετά την έρευνα ένας εκ των πέντε ανηλίκων και ο πατέρας του μαζί με δικηγόρο υπέβαλε μήνυση σε βάρος ενός αστυνομικού. Τις καταγγελίες ανάρτησε στο διαδίκτυο η συνήγορος. Τα αναφερόμενα στην ανάρτηση της συνηγόρου υιοθέτησαν 21 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπέβαλαν κοινοβουλευτική ερώτηση.
Από την πρώτη στιγμή δόθηκαν οδηγίες ώστε τα στοιχεία της υπόθεσης να υποβληθούν στον εισαγγελέα και παράλληλα να ξεκινήσει διοικητική εξέταση από την Αστυνομία».


Και καταλήγει ως εξής το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: «Πάντως προκαλεί εντύπωση κάθε άκριτη υιοθέτηση καταγγελιών όταν είναι υπό διερεύνηση κάθε πτυχή της υπόθεσης».


 


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X