Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Νέα σενάρια συνεργασίας ΣΚΑΙ-Alpha
Νέα σενάρια συνεργασίας ΣΚΑΙ-Alpha  thumbnail

Νέα σενάρια συνεργασίας ΣΚΑΙ-Alpha

Παρά την ηχηρή διάψευση που υπήρξε από ΣKAI και Alpha στις φήμες συνεργασίας, καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο Έθνος πως υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Κοντομηνά και μάλιστα στενοί συνεργάτες τους φέρονται να έχουν ήδη εκπονήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα σύμπραξης.


Το σενάριο προβλέπει στρατηγική συνεργασία δύο ξεχωριστών εταιρειών υπό τη σκέπη εκείνης που έχει την άδεια, Ειδήσεις Ντοτ Κομ, και τον τίτλο ΣΚΑΙ, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο μελλοντικής συγχώνευσης.


Το πρόγραμμα του νέου ΣΚΑΙ θα περιλαμβάνει προγράμματα και από τους δύο σταθμούς.


Οπως έγραψε ο Αλ. Μίχας στο Εθνος της Κυριακής η ψυχαγωγία του Alpha θα μετακομίσει σχεδόν αυτούσια στον ΣΚΑΙ, ωστόσο στο Φάληρο θα διατηρηθούν οι περισσότερες ενημερωτικές ζώνες. Αυτό δεν σημαίνει αποψίλωση του δημοσιογραφικού τμήματος του Alpha μια και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι θα απορροφηθούν στο νέο σχήμα.


Σε περίπτωση που η συνεργασία τελεσφορήσει, όπως σημειώνει το Εθνος, έχει γίνει συζήτηση ακόμη και για το κεντρικό δελτίο του σταθμού και στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα διδύμου παρουσίασης με τους Αντώνη Σρόιτερ – Σία Κοσιώνη.


 


Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X