Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Πέτρος Παπαθανασίου, γνωστός και ως galaxyarchis
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Πέτρος Παπαθανασίου, γνωστός και ως galaxyarchis thumbnail

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Πέτρος Παπαθανασίου, γνωστός και ως galaxyarchis

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 43 ετών, ο δημοσιογράφος Πέτρος Παπαθανασίου, γνωστός και ως galaxyarchis στο Twitter.


Ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς χρήστες του Twitter, ο 'Μάλλον Ακίνδυνος@galaxyarchis' σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Πέτρος Παπαθανασίου είχε σταθερή και δραστήρια παρουσία στον χώρο του blogging μέσω του συνεργατικού blog ΠαραλληλοΓράφος, ήταν μέλος της ομάδας που είχε δημιουργήσει τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό RadioBubble καθώς επίσης και της συνεργατικής εθελοντικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας #tutorpool. Eίχε λάβει μέρος στην ομάδα συντονισμού της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα πριν τις εκλογές του 2015 στο Twitter.


Είχε ενεργή συμμετοχή σε όλα τα εγχειρήματα για ανεξάρτητη δημοσιογραφία των πολιτών. Συμμετείχε συχνά σε εκδηλώσεις και σεμινάρια που αφορούσαν τα νέα μέσα, τα κοινωνικά δίκτυα και υπερασπιζόταν την ανάγκη για την δημιουργία μιας ομότιμης αδιαμεσόλαβητης ενημέρωσης από τους πολίτες χωρίς κηδεμονίες.


«Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, χάσαμε από κοντά μας τον Πέτρο. Έναν ακέραιο άνθρωπο, έναν αξιόλογο συνεργάτη και συνάδελφο. Χάθηκε ένας όμορφος άνθρωπος που με την παρουσία του έτρεφε τις σκέψεις μας και πλούτιζε τις ημέρες μας.


Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του, στους φίλους του και σε όσους τον γνώρισαν μέσα από τα γραπτά του» αναφέρει ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη και των εργαζόμενων στο γραφείο Τύπου «για τον συνεργάτη μας, τον συνάδελφό μας, τον φίλο μας Πέτρο Παπαθανασίου». 


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ, news247.gr, luben.tv

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X