7+1 κόλπα για να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πυκνά  thumbnail

7+1 κόλπα για να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πυκνά

To πράγμα είναι απλό: όσο τέλεια μαλλιά και να έχουμε, είτε είναι λεπτά είτε είναι πιο πυκνά, πάντα θα υπάρχει μια κοπέλα ή φίλη μας που θα ζηλεύουμε για τα τέλεια μαλλιά της. Πάντα το απολαμβάνεις να παίζεις μαζί τους και να τα θαυμάζεις που είναι τόσο πυκνά και όμορφα. Και μετά σκέφτεσαι τα δικά σου τα μαλλιά που είναι πολύ λεπτά και απελπίζεσαι. Αν σου έλεγα όμως ότι τα μαλλιά με όγκο δεν είναι τελικά κάτι τόσο δύσκολο; Χρειάζονται απλώς μεθοδευμένες και προσεκτικές κινήσεις κι εμείς είμαστε εδώ για να σου αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά. 


Τι περιμένεις λοιπόν; Πάρε χαρτί και στιλό και σημείωνε! 


1. Χρησιμοποίησε αρκετό αφρό, στο μέγεθος ενός αυγού. Στη συνέχεια, άπλωσέ το σε όλο το μήκος των μαλλιών. 


Αποτέλεσμα εικόνας για egg size mousse


Αποτέλεσμα εικόνας για apply mousse


2. Όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου με το πιστολάκι, φρόντισε πρώτα να χρησιμοποιήσεις τα δαχτυλά σου αντί για μια χτένα. 


Για να βγάλεις πιο αποτελεσματικά το νερό από τις ρίζες, σήκωνε τούφες με τα δαχτυλά σου και στεγνωσέ τες προσεκτικά με το πιστολάκι. Ετσι, ο όγκος επικεντρώνεται στις ρίζες και θα μείνει εκεί ό,τι και να κάνεις. 3. Aλλαξε τη φορά στην χωρίστρα σου. 


Αν συνηθίζεις να κάνεις τη χωρίστρα σου στη μέση με αποτέλεσμα τα μαλλιά σου να δείχνουν μερικές φορές σαν… πατηκωμένα μετακίνησε τη χωρίστρα προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά. Από μόνη της αυτή η κίνηση θα δώσει λίγο όγκο. 


Αποτέλεσμα εικόνας για Switch your part


4. Δοκίμασε να βάλεις conditioner πριν το σαμπουάν. 


Με αυτό το τρόπο, θα δημιουργήσεις τις καλύτερες συνθήκες στα μαλλιά σου για να δεχτούν το οποιοδήποτε styling. 


5. Κρύψε ένα μικρό κλάμερ στη βάση της κοτσίδας σου


Είναι ίσως ένα από τα πιο έξυπνα κόλπα που μπορείς να κάνεις για να έχεις όγκο στη στιγμή χωρίς κανένα κόπο. Χώρισε τα μαλλιά της κοτσίδας στα δύο και στερέωσε τα μισά από μέσα με το κλάμερ. 6. Χώρισε την κοτσίδα στα δύο με το λαστιχάκι 


Πιάσε κανονικά τα μαλλιά σου με το λαστιχάκι, αλλά πριν την τελευταία φορά, πιάσε μόνο το κάτω μέρος. Αυτό και μόνο θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά σου είναι ακόμα πιο πυκνά. 7. Αφού κάνεις το απαραίτητο styling στα μαλλιά, σκύψε το κεφάλι σου και κάνε με το πιστολάκι άλλο ένα πέρασμα. 8. Χάλασε την κοτσίδα σου για να φαίνεται ακόμα πιο έντονη


Η καλύτερη λύση για εσένα που έχεις λεπτά μαλλιά. Αφού κάνεις την κοτσίδα, προσεκτικά με τα χέρια σου άνοιξε όλες τις πλευρές. 


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X