Καίτη Παπανίκα: "Παλεύω με τον καρκίνο, αυτός θα είναι ο τελευταίος μου ρόλος" thumbnail

Καίτη Παπανίκα: "Παλεύω με τον καρκίνο, αυτός θα είναι ο τελευταίος μου ρόλος"

Την «μάχη» της με τον καρκίνο, εδώ και επτά χρόνια, περιγράφει η Καίτη Παπανίκα, δηλώνοντας ότι δεν φοβάται το θάνατο, αλλά δεν θέλει να ταλαιπωρηθεί. Παράλληλα, η ηθοποιός στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους πάσχουν, καθώς αποκαλύπτει πως έχει αποδεχθεί πρόταση για θεατρική παράσταση.


«Με την αρρώστια αυτή, τον καρκίνο, παλεύω από το 2009. Δεν θέλω να αναφέρω ούτε το όνομα…», λέει, στην εφημερίδα «Freddo», η 74χρονη ηθοποιός και συνεχίζει: «το θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δεν θέλω όμως να ταλαιπωρηθώ. Το παλεύω και θα το παλέψω μέχρι τέλους. Άλλωστε, όλοι από κάτι θα πεθάνουμε. Είτε λέγεται καρκίνος, είτε άλλη αρρώστια».


Η καταξιωμένη ηθοποιός, που τους τελευταίους μήνες έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξομολογείται πως η κατάστασή της δεν της επιτρέπει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στο θεατρικό σανίδι.


«Είναι εδώ και 7 χρόνια που το ξέρω. Του άρεσε, φαίνεται, το σώμα μου και έμεινε μέσα. Στην ουσία, πηγαινοέρχεται η αρρώστια μου. Η δική μου η αρρώστια είναι σε δύσκολα σημεία. Ασ’ τα, μην τα ψάχνεις. Γράψε ότι περνάω την αρρώστια μου με αισιοδοξία. Προσεύχομαι συνέχεια, έχω κάνει τάματα, αλλά -το κυριότερο- βοηθάω όσο μπορώ αδυνάτους, για να μου το επιστρέψει ο Θεός σε υγεία», αναφέρει και αποκαλύπτει πως, όταν τελειώσει με τις θεραπείες, θα εμφανιστεί ξανά στο θέατρο: «θα παίξω τον αγαπημένο μου ρολο, στο “Συγγνώμη Μαμά”. Πιστεύω ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος μου ρόλος. Θέλω να τελειώσω με αυτόν την καριέρα μου».


Πηγή: star.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X