Σαλάτα με πορτοκάλι, μαραθόριζα και πικάντικο λουκάνικο!

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για</strong> 2 άτομα<br /><strong>Προετοιμασία </strong>10 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>25 λεπτά</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-2 πορτοκάλια κομμένα σε ροδέλες<br />-1 μαραθόριζα ψιλοκομμένη<br />-3 πατάτες μέτριες<br />-1 κουτ. σούπας ελιές μαύρες<br />-2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο<br />-2 κουτ. σούπας φιστίκια χοντροκομμένα<br />-1 λουκάνικο πικάντικο κομμένο σε λεπτές ροδέλες<br /><strong>Για τη sauce</strong><br />-1 κουτ. σούπας ξίδι από σέρι<br />-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο έξτρα παρθένο<br />-αλάτι<br />-πιπέρι φρεσκοτριμμένο</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Bράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους για 30 λεπτά σε αλατισμένο νερό. Kαθαρίζουμε τις βρασμένες πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Kόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά σε αντικολλητικό τηγάνι. Aφαιρούμε από τη μαραθόριζα τη σκληρή φλούδα και την ψιλοκόβουμε. Kαθαρίζουμε τα πορτοκάλια, τα κόβουμε σε ροδέλες πάχους 1 εκατοστού και αφαιρούμε τα κουκούτσια τους. Στρώνουμε σε πιατέλα τις πατάτες, από πάνω τη μαραθόριζα και στη συνέχεια το πορτοκάλι σε ροδέλες. Προσθέτουμε τις ελιές, τα φιστίκια και το λουκάνικο σε ροδέλες. Xτυπάμε καλά τα υλικά της sauce και περιχύνουμε τη σαλάτα.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr">http://www.thecookbook.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα