Ταμπουλέ με ελληνική γεύση

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>200 γρ. πλιγούρι</span></li>
<li><span>3 ντομάτες καθαρισμένες χωρίς σπόρια κομμένες κυβάκια</span></li>
<li><span>2 αγγούρια χωρίς σπόρους ψιλοκομμένα με την φλούδα τους</span></li>
<li><span>5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα με τα φύλλα τους</span></li>
<li><span>1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)</span></li>
<li><span>2 ματσάκια φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο</span></li>
<li><span>1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο</span></li>
<li><span>χυμό από 1 λεμόνι</span></li>
<li><span>150ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο</span></li>
<li><span>αλάτι</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Σε ένα μπολ ρίχνουμε το πλιγούρι και καλύπτουμε με χλιαρό νερό μέχρι να σκεπαστεί. Αφήνουμε για 10 λεπτά να απορροφήσει το νερό.</p>
<p>Σε ένα άλλο μεσαίο μπολ, ανακατεύουμε το πλιγούρι, τις ντομάτες, τα αγγούρια, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το μαϊντανό, το δυόσμο, το αλάτι, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε.</p>
<p>Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Βγάζουμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr">http://www.argiro.gr</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα