Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Απάντηση Βενιζέλου στον Καμμένο (βίντεο)
Απάντηση Βενιζέλου στον Καμμένο (βίντεο)  thumbnail

Απάντηση Βενιζέλου στον Καμμένο (βίντεο)

Στους ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου ότι ο κ. Καλογρίτσας τον κάλεσε σε συνάντηση παρουσία του κ. Βενιζέλου, προκειμένου να μπει στην κυβερνητική πλειοψηφία Σαμαρά – Βενιζέλου, απάντησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


Μιλώντας στον ΣΚΑI, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «βασιζόμαστε στα παλιά ζώδια, όχι αυτά που άλλαξε η ΝΑSΑ προσφάτως, διότι ο κ. Καμμένος λέει ότι πριν γίνουν οι ΑΝΕΛ, τον Φεβρουάριο του 2012, του ζητήθηκε από κάποιον να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου που έγινε τον Ιούνιο του 2012 ως κυβέρνηση με τη συμμετοχή του κ. Κουβέλη».


Και πρόσθεσε: «Αφήστε που θα ήταν τελείως απίθανο, το ΠΑΣΟΚ να ζητά να μπει ένα υπερδεξιό κόμμα στον συσχετισμό δυνάμεων της κυβέρνησης μειώνοντας τον δικό του ρόλο, ενώ εμείς θέλαμε να έχουμε σημαντικό ρόλο, ηγετικό για τη στρατηγική. Και βεβαίως αν δεν είσαι αριθμητικά, δεν μπορείς να είσαι κρίσιμος και πολιτικά. Σκεφτείτε μόνοι σας τη σοβαρότητα αυτών που λέγονται. Μη συνεχίσουμε σε ένα επίπεδο ψυχαγωγικού magazino».
Πηγή: enikos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X