Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / "Η αναβολή της διάσκεψης του ΣτΕ δεν είναι κάτι σπάνιο, ούτε παράνομο"
"Η αναβολή της διάσκεψης του ΣτΕ δεν είναι κάτι σπάνιο, ούτε παράνομο" thumbnail

"Η αναβολή της διάσκεψης του ΣτΕ δεν είναι κάτι σπάνιο, ούτε παράνομο"

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Δημοσίου Ι. Μαντζουράνης είπε ότι οι επιχειρηματίες της τηλεόρασης έχουν στα χέρια τους ένα «πυρηνικό όπλο», τα κανάλια τους, που έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, συμπληρώνοντας ότι όλα τα κανάλια οφείλουν να υπηρετούν τον πλουραλισμό και όχι τη μονομέρεια καθώς εκμεταλλεύονται τόσα χρόνια ένα δημόσιο αγαθό (σ.σ. τις συχνότητες) τη στιγμή που επί 27 χρόνια «είχαμε 13 νόμους να νομιμοποιούν την παρανομία».


Σχολιάζοντας την απόφαση αναβολής της διάσκεψης του ΣτΕ, ο Ι. Μαντζουράνης εκτίμησε ότι το γεγονός δεν είναι ούτε κάτι σπάνιο ούτε παράνομο, όπως παρουσιάζεται σε συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου καθώς και στα κανάλια.


Ο δικαστής σύμφωνα με τον Ι. Μαντζουράνη οφείλει να λαμβάνει υπόψη του το κοινό περί δικαίου αίσθημα.


Σχολιάζοντας τέλος, τις δηλώσεις Ευ. Βενιζέλου για τη στάση της ηγεσίας της δικαιοσύνης με κατηγορίες περί συναλλαγής, ο Ι. Μαντζουράνης σχολίασε ότι ο κ. Βενιζέλος έχει δύο «καπέλα» ένα του Καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου και ένα του πολιτικού, και χρησιμοποιεί όποτε τον βολεύει είτε το ένα, είτε το άλλο.


 


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X