Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Τέλος ο Κώστας Αρβανίτης από τον 105.5 Στο Κόκκινο
Τέλος ο Κώστας Αρβανίτης από τον 105.5 Στο Κόκκινο thumbnail

Τέλος ο Κώστας Αρβανίτης από τον 105.5 Στο Κόκκινο

Ολοκληρώνεται ο κύκλος του Κώστα Αρβανίτη στο ραδιοσταθμό της Αριστεράς και σαν μία πρώτη, πρόχειρη, αποτίμηση από το e-tetradio.gr θα λέγαμε πως ήταν θετικός. Ιδίως το άνοιγμά του στην επαρχία: ο πολλαπλασιασμός των περιφερειακών «Κόκκινων» είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα.


Οι ακροαματικότητες βέβαια δεν ανέβηκαν ποτέ πολύ, δεν κατάφερε ο σταθμός να επιτύχει μεγάλα ποσοστά. Έχασε κόσμο στην πορεία, καλές εκπομπές που τον ανέβαζαν πολύ, άλλοι δυστυχώς πέθαναν και άλλοι μετακινήθηκαν σε άλλα πόστα, κυβερνητικά. Ο ίδιος αποτελούσε το πρωί το πιο δυνατό χαρτί της συχνότητας.


Συναινετικό είναι το διαζύγιο, παραμένουν αγαπημένες οι δύο πλευρές, τόσο ο σταθμός όσο και ο Αρβανίτης. Ο οποίος ετοιμάζεται και για τηλεόραση, για εκπομπή στην τηλεόραση, προτάσεις υπάρχουν ήδη όπως γράφει ο Νίκος Μποζιονέλος στο sport24.gr. Δεν ξέρουμε μόνο πόσο μακριά θα μείνει από το ραδιόφωνο, αν μπορεί να μείνει δηλαδή. Δεν το νομίζουμε – σημειώνει το e-tetradio.gr.


Σύμφωνα με το sport24.gr ο Κώστας Αρβανίτης είναι κοντά στην τηλεοπτική του επάνοδο, τρία έτη μετά την αποχώρησή του από την ΕΡΤ, ελέω της γνωστής ιστορίας με το «κόψιμο» της εκπομπής του από την τότε διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.


Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, ο Αρβανίτης δέχεται προτάσεις για να συμμετάσχει σε νέο κανάλι: είτε σε εκείνο του Ιβάν Σαββίδη είτε στου Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει δεχθεί κι από τους δύο ελκυστικές προτάσεις, καθώς αμφότεροι θεωρούν ότι ταιριάζει στο προφίλ και στο κοινό που φιλοδοξούν να προσελκύσουν.


 


Πηγή: e-tetradio.gr, sport24.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X