Τί προβλέπουν τ' αστρα για τα ερωτικά της εβδομάδας 10 με 16 Οκτωβρίου 2016 thumbnail

Τί προβλέπουν τ' αστρα για τα ερωτικά της εβδομάδας 10 με 16 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ


Ελεύθεροι: Ατίθασες θα είναι οι διαθέσεις σου μέσα στην εβδομάδα, φίλε μου Κριέ, στο ξεκίνημα της με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα αφήσεις στη μπάντα τυχόν αναστολές, θα πάρεις την απόφαση να διεκδικήσεις και να κερδίσεις. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, εσύ θα προσεγγίσεις πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει ερωτικά και παράλληλα ένα καινούργιο άτομο θα προσεγγίσει εσένα. Στο χέρι σου θα είναι με ποιο από τα δύο άτομα θα πορευτείς, η ανάγκη σου για περιπέτεια θα σε ωθήσει σε τολμηρή δράση.


Σε σχέση: Στην αρχή της εβδομάδας ίσως να νιώσεις πως κάποιες καταστάσεις σε πιέζουν, ωστόσο στην πορεία, με τον με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς, θα χαλαρώσεις και θα προσεγγίσεις τα θέματα από διαφορετική σκοπιά. Καταλαγιάζει η αυστηρότητα, θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις από το σκληρό ρεαλισμό, θα χειριστείς το ταίρι σου με κατανόηση ίσως και με λίγο ρομαντισμό. Στο κλείσιμο του εξαημέρου, με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Ουρανό, προσοχή στις εκκεντρικές ιδέες που θα κατεβάσει ο νους σου. 


ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθεροι: Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε εξωθήσει στην αναζήτηση και στην περιπέτεια, κοινωνική θα είναι η στάση σου, αυθορμητισμό θα έχει η συμπεριφορά σου. Δε θα αδιαφορήσεις στην προοπτική της νέας γνωριμίας, στη συνομιλία σου με ένα καινούργια πρόσωπο θα δώσεις ερωτική έκταση, θα δεχτείς την πρόταση για ραντεβού που θα λάβεις. Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα εναντιωθείς σε κάποιες προσωπικές σου αναστολές, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις δεσμό με άτομο εκκεντρικής προσωπικότητας.


Σε σχέση: Ήρεμα και νωχελικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα καθώς και ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς, θα σε ρίξουν στις ονειροπολήσεις, η στάση σου θα είναι ερωτική και ανέμελη. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να δώσεις νέα και διαφορετικό ώθηση στη σχέση σου. Οι χαλαρές επαφές ίσως να γίνουν πιο σταθερές, αν ήδη είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης. 


ΔΙΔΥΜΟΣ


Ελεύθεροι: Φίλε μου Δίδυμε, από την μια η Σελήνη στον Υδροχόο, από την άλλη ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα νιώσεις την ανάγκη να τολμήσεις, να ρισκάρεις και γενικότερα να απελευθερωθείς. Θα το πλησιάσεις το πρόσωπο που ήδη έχεις ερωτευτεί, αυτή τη φορά δε θα κάνεις πίσω, δε θα παγιδευτείς στο φόβο της απόρριψης. Να την προτείνεις την συνάντηση, δε θα λάβεις αρνητική απάντηση, στις 14 με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, θα ξεκινήσεις ερωτική σχέση μακράς πορείας.


Σε σχέση: Άστατη θα είναι η στάση σου, αντιδράσεις και θυμούς θα έχεις από το ταίρι σου, προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις, στα κοφτερά σχόλια και στις απότομες αντιδράσεις. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δε θα ανεχτείς περιορισμούς, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη σκληρά θα κάνει τα λόγια σου, προσοχή να μην ξεστομίσεις κουβέντες που λίγο αργότερα θα τις μετανιώσεις. Σκέψου πολύ καλά τι θέλεις από το ταίρι σου και από τη σχέση σου, απόφυγε την αντιδραστική συμπεριφορά. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθεροι: Φίλε μου Καρκίνε, στο πλευρό σου θα σταθεί ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και προς το κλείσιμο της εβδομάδας στον Κριό. Θα την κάνεις την νέα γνωριμία και θα προχωρήσεις σε καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, ωστόσο αυτό που θα χρειαστεί από εσένα θα είναι αυθορμητισμός και απελευθερωμένος τρόπος σκέψης. Αν δεν αποβάλεις αναστολές και ανασφάλειες, τότε οι εξελίξεις θα κάνουν τον κύκλο τους και θα γυρίσουν πάλι πίσω στο μηδέν. Εκδηλώσου χωρίς να φοβάσαι για το μέλλον.


Σε σχέση: Αντιφατική θα είναι η στάση σου, μια θα έχεις χαρούμενη, ευδιάθετη στάση, μια θα κλείνεσαι στο εαυτό σου και θα εναντιώνεσαι χωρίς ουσιαστική αιτία. Η Σελήνη στους Ιχθείς θα σε ρίξει σε ονειροπολήσεις, ίσως να ξεφύγεις από την πραγματικότητα, λίγο μετά ο ερχομός της στον Κριό θα σε επαναφέρει στον κάθετο ρεαλισμό, ωστόσο ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό θα σε ωθήσει σε ενέργειες περίεργες και ριζοσπαστικές. Προσοχή να μην κλονίσεις την ισορροπία της σχέσης σου. 


ΛΕΩΝ


Ελεύθεροι: Στην περιπέτεια και στο κυνήγι θα σε βγάλει τόσο ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, όσο και ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ανάγκη σου θα είναι να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις, να επιδιώξεις να ζήσεις αυτό που δεν έζησες ως τώρα. Τολμηρές και ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, με απελευθερωμένο τρόπο θα φλερτάρεις, πριν κλείσει η εβδομάδα με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό, θα εμφανιστεί καινούργιο ταίρι στη ζωή σου.


Σε σχέση: Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, φίλε μου Λέοντα, η Σελήνη στον Υδροχόο και λίγο αργότερα στον Κριό δε θα σε αφήσουν να λιώσεις στην ρουτίνα, επαναστατικές θα είναι οι διέθεσες σου, κάποιες καταστάσεις θα τις φτάσεις στα άκρα. Στο κλείσιμο του εξαήμερου, με τον Ήλο σε αντίθεση με τον Ουρανό, κάτι ασυνήθιστο και αρκετά ριψοκίνδυνο θα πράξεις, θα φέρεις τα πάνω κάτω ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις που θα οδηγήσουν τη σχέση σου ένα βήμα πιο μπροστά. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθεροι: Φίλε μου Παρθένε, τη θέλεις την καινούργια γνωριμία ή μήπως αυτή τη στιγμή δεν έχεις καμία όρεξη να ξανασυστήνεις τον εαυτό σου και πάλι από την αρχή; Καλό θα είναι να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς αναζητάς, γιατί στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και στο κλείσιμο στον Κριό, θα έχεις επαναφορά προσώπου από το παρελθόν και προοπτική νέας γνωριμίας. Αν η στάση σου είναι μπερδεμένη, το αποτέλεσμα δε θα είναι ευνοϊκό.


Σε σχέση: Ήσυχα θα ρέει το ποταμάκι, με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς, το μόνο που θα αναζητήσεις και θα διεκδικήσεις θα είναι η ηρεμία, η χαλαρότητα και οι ερωτικές στιγμές άνευ προβληματισμών. Προσοχή στις 13 του μήνα με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη, το ταίρι σου ίσως να σου βγάλει αντιδραστική στάση, ενδεχομένως να δημιουργηθούν εκνευρισμοί και εντάσεις, ωστόσο με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα πατήσεις πόδι και θα επαναφέρεις την ισορροπία. 


ΖΥΓΟΣ


Ελεύθεροι: Καινούργια γνωριμία θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, καινούργια σχέση θα σου φέρει η εμφάνισή της στον Κριό. Στις αρχές της εβδομάδας θα σε φλερτάρει γοητευτικό πρόσωπο με τρόπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, θα είναι σωστή η απόφασή σου να μην απορρίψεις το ραντεβού που θα σου προτείνει. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σου, θα κάνεις το τολμηρό βήμα της νέας αρχής και δε θα αποτύχεις.


Σε σχέση: Μπερδέματα θα δημιουργήσει το σκεπτικό σου, αντιφατικές θα είναι οι επιθυμίες σου, στο κλείσιμο του εξαημέρου θα αποδείξεις στο ταίρι σου πως δεν ξέρεις τι θέλεις. Η Σελήνη στους Ιχθείς θα σε ρίξει σε ονειροπολήσεις, λίγο αργότερα με τον ερχομό της στον Κριό θα εναντιωθείς στο κατεστημένο της σχέσης σου, που όμως ενδεχομένως να είναι εικονικό και όχι πραγματικό. Θα υπάρξει κίνδυνος ο νους σου να κατασκευάσει θέματα, που στην πραγματικότητα δε θα υφίστανται. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ελεύθεροι: Φίλε μου Σκορπιέ, δυναμική και ερωτική θα είναι η στάση σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σου φέρει άνοιγμα σχέσης με πρόσωπο που δε θα σου είναι τελείως άγνωστο. Ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό τρέφει ερωτικό ενδιαφέρον για σένα, με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα βρει το θάρρος να κάνει το βήμα να σου ανοιχτεί. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα περάσεις σε νέα ερωτική περίοδο, έρχονται ευχάριστες εξελίξεις.


Σε σχέση: Με αντικομφορμιστικές διαθέσεις και ενέργειες θα ξεκινήσει και θα κλείσει η εβδομάδα σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα αναζητήσεις την αλλαγή, θα θελήσεις να μεταμορφώσεις τη σχέση σου σε κάτι τελείως διαφορετικό απ’ αυτό που είναι. Στο τέλος του εξαημέρου, με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Ουρανό, ασυνήθιστες θα είναι οι πράξεις σου, περίεργες οι σκέψεις σου, με δική σου πρωτοβουλία θα προκύψει γεγονός ανατροπής.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Ελεύθεροι: Αν βάλεις στόχο τη νέα γνωριμία, θα πέσεις μέσα. Αν βάλεις στόχο την επανασύνδεση θα δυσκολευτείς λίγο, όμως το αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, από το αεράτο σου στυλ θα γοητευτεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον του θα ανοιχτεί πορεία σταθερής σχέσης. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς θα εμφανιστεί το πρώην ταίρι σου, ωστόσο με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη η στάση σου δε θα είναι διαλλακτική.


Σε σχέση: Φίλε μου Τοξότη, με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα θελήσεις να δώσεις μια πιο χαλαρή και απελευθερωμένη νότα στη σχέση σου, στόχος σου θα είναι να απαλλαγείς από τις έγνοιες και τους προβληματισμούς, αρνητική θα είναι η στάση σου σε θέματα δέσμευσης. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Ουρανό, μεταστροφή 180 μοιρών θα κάνουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες σου, προσοχή στις εντάσεις, θα ακουστούν απειλητικά λόγια. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ελεύθεροι: Θα σε πλησιάσει ένα καινούργιο πρόσωπο, όμως θα έχεις δεκτική στάση; Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και στο κλείσιμο της εβδομάδας ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα σε ωθούν στο να αντιταχτείς στο οτιδήποτε. Ό,τι συμβαίνει θα το αντιλαμβάνεσαι ως κατεστημένο, από το οποίο θα θέλεις να ξεφύγεις. Προσπάθησε να εντοπίσεις τι είναι αυτό που θα μπορούσε να σου αλλάξει τη ζωή και αν αισθάνεσαι πως έχεις εγκλωβιστεί στη στασιμότητα, τότε το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να διαφοροποιήσεις θα είναι η στάση σου.


Σε σχέση: Μια ζέστη μια κρύο θα είναι η στάση σου, φίλε μου Αιγόκερε, το ταίρι σου μια θα σε εμπιστεύεται, μια δε θα ξέρει πού να πάει να κρυφτεί. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς, θα μαλακώσουν τις αντιδράσεις σου, ρομαντική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, ωστόσο το επόμενο πρωινό με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη, αδιαλλαξία, ειρωνεία και καυστικά σχόλια θα απομακρύνουν το ταίρι σου. Κράτα μια ισορροπημένη στάση, ρύθμισε την κυκλοθυμική σου σκέψη. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, αισιόδοξη, απελευθερωμένη, ρομαντική και ερωτική θα είναι η στάση σου, γοητευτικό το στυλ σου, μέσα στην τωρινή εβδομάδα κάποιο πρόσωπο θα σε ερωτευτεί. Το κλείσιμο του εξαημέρου, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα σε βρει σε νέα σχέση. Αυτό το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις, θα καταφέρει να δώσει νόημα στην ερωτική σου ζωή, η καθημερινότητά σου πλέον θα είναι τελείως διαφορετική!


Σε σχέση: Συνειδητοποιημένες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου, θετικές θα είναι οι απαντήσεις που θα λάβεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και λίγο αργότερα στον Κριό, θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα, να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης και όντως θα καταφέρεις να προχωρήσεις με το ταίρι σου ένα βήμα πιο μπροστά. Ίσως να μην ακουστεί πρόταση δέσμευσης, θα γίνουν όμως σχέδια, που θα στηρίζονται σε σοβαρές πλέον βάσεις.


ΙΧΘΕΙΣ


Ελεύθεροι: Θετική αύρα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, το ερωτικό σου ταπεραμέντο θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστικό, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει το ενδιαφέρον του επάνω σου. Θα τη λάβεις την πρόταση για ραντεβού, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα τολμηρή θα κάνει τη στάση σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σου φέρει άνοιγμα καινούργιας σχέσης. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέο ερωτικό ξεκίνημα, που θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές.


Σε σχέση: Ερωτική, ρομαντική, ίσως και κάπως παθητική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα βρει πρόσφορο έδαφος να προτείνει και να μη λάβει απόρριψη. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα λύσει ζητήματα τσακωμού, σε περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες ή απόσταση, τώρα θα θερμανθεί το κλίμα, έρχεται συμφιλίωση και επανασύνδεση. Στο κλείσιμο του εξαημέρου, η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα δημιουργήσει συνθήκες για να δοθούν δεσμευτικές υποσχέσεις. 


ΠΗΓΗ: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X