Τι να κάνεις όταν δε μπορείς να σταματήσεις το άγχος σου  thumbnail

Πόπη 19 ετών

Τι να κάνεις όταν δε μπορείς να σταματήσεις το άγχος σου

Καλησπερα Ειμαι 19 χρονων και τελευταία αγχώνομαι υπερβολικά και καθημερινά Καθε μερα αγχώνομαι και δεν μπορώ να το σταματήσω Το αγχος μου ειναι διαρκές και αγχώνομαι σε κάθε νεα κατάσταση που επρόκειτο να αντιμετωπίσω Επίσης αγχώνομαι και σε καθημερινές καταστασεις που εχω αντιμετωπισει Δεν ξερω τι κάνω Εχω απελπιστεί Μπορείτε να με βοηθήσετε


Στο ερώτημά σου απαντά ο ψυχολόγος ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός 


Το άγχος είναι ένας απροσδιόριστος φόβος. Μας πιάνει όταν ασχολούμαστε με κάτι που είναι καινούργιο, όταν τελειώνει μια περίοδος στη ζωή μας που ξέραμε πως είναι και είχαμε βρει μια ισορροπία και καλούμαστε τώρα να δούμε κάτι νέο που χρειάζεται να προσαρμοστούμε ξανά. Εσείς σε τί φάση είστε στη ζωή σας; Ξεκινάτε κάτι καινούργιο; Ψάχνετε δουλειά; Είστε φοιτήτρια; Κάνετε πολλά πράγματα και δεν σας μένει χρόνος για λίγο ηρεμία; Όταν σας μένει χρόνος για ηρεμία εσείς σκέφτεστε ακόμα αυτά που κάνατε, ή τη άλλο έχετε να κάνετε; Αυτή είναι μια συζήτηση που έχει σημασία να γίνει για να προσδιοριστεί το μέγεθος της ευθύνης που νιώθετε και πως θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε για να μπορέσετε να έχετε κάποιες στιγμές ηρεμίας. Μη διστάσετε να ξαναστείλετε.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X