Ρένια Λουιζίδου: Για ποιο λόγο δεν έκανε δεύτερο παιδί  thumbnail

Ρένια Λουιζίδου: Για ποιο λόγο δεν έκανε δεύτερο παιδί

Η Ρένια Λουιζίδου αναμφίβολα είναι μια από τις πιο αγαπητές στο τηλεοπτικό κοινό ηθοποιούς. Οι ρόλοι της την έχουν αφήσει εποχή, καθώς κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τους «Απαράδεκτους», το «Καφέ της Χαράς», το «Και οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή» και άλλα τόσα, στα οποία συμμετείχε!


Αν και την βλέπουμε μέσω της τηλεόραση σχεδόν καθημερινά, λόγω των επαναλήψεων αλλά και της σειράς το «Σόϊ Σου», σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Αυτή την φορά μίλησε στο περιοδικό «YOU» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου για ποικίλα θέματα.


Η ηθοποιός, δεν δίστασε να αναφερθεί και σε προσωπικά της ζητήματα, όπως είναι η μητρότητα και η οικογένεια. Είναι γνωστό πως έχει ένα παιδί, το Βίκτωρα, ο οποίος είναι 16 ετών πια. Σε ερώτηση γιατί δεν έκανε ένα ακόμη παιδί, η Ρένια Λουιζίδου με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε: «Ήταν λίγο δύσκολη εγκυμοσύνη του Βίκτωρα, τρόμαξα και ο φόβος μου κράτησε τέσσερα με πέντε χρόνια. Μετά πέρασε ο καιρός και το άφησα», ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας πως είναι κάτι που έχει μετανιώσει: «Ναι, όταν το ξεπέρασα ψυχολογικά θεώρησα ότι είχα απομακρυνθεί πολύ από τα μωρά και τις πάνες, κυρίως για το παιδί για την δεν θα ζούσαν παράλληλα την παιδική τους ηλικία».


Με τον σύζυγο της είναι μαζί 21 χρόνια. Ποιο είναι το μυστικό όμως αυτής της πετυχημένης σχέσης; «Αυτά είναι τυχερά, όπως έλεγε και η γιαγιά μου. Οι άνθρωποι αλλάζουν και το θεωρώ απολύτως θεμιτό, αλλά σε ένα ζευγάρι το ζήτημα είναι να αλλάζουν και οι δύο ταυτόχρονα. Γιατί ούτε εγώ είμαι το κορίτσι που ήμουν, ούτε εκείνος το αγόρι που γνώρισα», ανέφερε η ηθοποιός.


Τέλος, εκμυστηρεύτηκε πως το γεγονός ότι δεν εργάζονται στον ίδιο χώρο βοήθησε την σχέση τους: «Αρκετά αν έχεις το δικό μου χαρακτήρα. Κάποιοι θέλουν να μοιράζονται το 100% της καθημερινότητας. Για εμένα λειτουργούσε ως γείωση να είμαι και με ανθρώπους εκτός χώρου, γιατί οι ηθοποιοί από τη φύση μας έχουμε μια τάση να ασχολούμαστε όλη την ώρα με αυτόν το χώρο».


Πηγή: peoplegreece.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X