Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Αρχίζει την Πέμπτη το δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Αρχίζει την Πέμπτη το δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ  thumbnail

Αρχίζει την Πέμπτη το δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Την Πέμπτη αρχίζει, στο στάδιο Tae Kwon Do (στο Παλαιό Φάληρο), το δεύτερο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με την εκλογή των κομματικών οργάνων.


Πιο αναλυτικά, στις 7.45 το βράδυ της Πέμπτης, θα ανοίξουν οι εργασίες από τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Παναγιώτη Ρήγα ενώ στις 8 μ.μ. είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η εισηγητική ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.


Η πρώτη ημέρα του Συνεδρίου θα κλείσει με χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς Πιερ Λοράν, τον ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού καθώς και τους εκπροσώπους των ελληνικών κομμάτων που έχουν προσκληθεί. Ενώ θα συγκροτηθούν το Προεδρείο και οι Επιτροπές Πολιτικής Απόφασης και Καταστατικού.


Η πρωινή συνεδρίαση της Παρασκευής θα εστιασθεί στο θέμα «Η Αριστερά στον 21ο αιώνα», ενώ το απόγευμα οι ομιλίες θα επικεντρωθούν στο κόμμα.


Το Σάββατο, μετά και τη συγκρότηση εφορευτικής επιτροπής, θα γίνει συζήτηση για τις προγραμματικές αιχμές, και από τις 4 μ.μ. για το κείμενο αποφάσεων, την πολιτική απόφαση και την τροποποίηση καταστατικού. Θα ακολουθήσουν ψηφοφορίες.


Η τελευταία ημέρα (Κυριακή) είναι αφιερωμένη στις εκλογές: Προέδρου, Κεντρικής Επιτροπής και Εξελεγκτικής Επιτροπής.


 


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ 


 


http://www.syriza.gr/synedrio/


 


 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X