Πώς θα επηρεάσουν τα ζώδια οι δύσκολες όψεις Ερμή, Άρη, Πλούτωνα thumbnail
Ο Ερμής ο Άρης και ο Πλούτωνα βρίσκονται σε δυσαρμονία στον παρορμητικό σταυρό από τις 13 ως τις 19 Οκτωβρίου 2016, μάθε πώς θα σε επηρεάσει....

Πώς θα επηρεάσουν τα ζώδια οι δύσκολες όψεις Ερμή, Άρη, Πλούτωνα

Ο Ερμής ο Άρης και ο Πλούτωνα βρίσκονται σε δυσαρμονία στον παρορμητικό σταυρό από τις 13 ως τις 19 Οκτωβρίου 2016, μάθε από την Χριστίνα Τανταλίδου, πώς θα σε επηρεάσει….


Ο Ερμής ο πλανήτης που ενεργοποιείς,  όταν θέλεις να εκφράσεις τις σκέψεις σου, να οραματιστείς την πραγματικότητα σου και να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου, συνεργάζεται με την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Ζυγού. Η Αφροδίτη προσδίδει τρυφερή χροιά στη φωνή σου, μαλακώνει αρνητικές σκέψεις, χαλαρώνει το νου και είσαι σίγουρος ότι θα προσεγγίσεις-καταφέρεις την άλλη πλευρά, τα άτομα δηλαδή που αποτελούν το περιβάλλον σου, με την απαραίτητη κατανόηση. Ο Ερμής στον Ζυγό συναινεί αρκετά στο να «κρύβεις την αλήθεια», όχι βέβαια γιατί θέλεις να κάνεις κακό στους γύρω σου, απλά θέλεις να ευχαριστήσεις τους πάντες και δεν σε πειράζει να παραμερίσεις/αγνοήσεις τα αληθινά σου κίνητρα.


Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, αυτός ο μικροσκοπικός πλανήτης ξέρει να μεταμορφώνει τις αδυναμίες σου, να σε βοηθά στην απόφαση σου, έτσι ώστε να ανεξαρτητοποιηθείς από την εξουσία και να μάθεις την αξία σου, αφού όμως πρώτα την χάσεις.. Σκληρή η θέση του Πλούτωνα στο ζώδιο του Κρόνου, τον Αιγόκερω και έχεις αρχίσει πλέον να πηγαίνεις με τα νερά του, να μην μένεις στις πραγματικές συνθήκες,  αλλά να βασίζεσαι μόνο στον εαυτό σου και στην δύναμη που φωλιάζει και έχει γεννηθεί μέσα σου. 


Η όψη του τετραγώνου που θα σχηματιστεί ανάμεσα στον Ερμή και στον Πλούτωνα, πυροδοτείται πρώτα από τον Άρη, που είναι σε έξαρση στον Αιγόκερω και έτσι σκέψου ότι οι δονήσεις θα είναι πιο έντονες και ίσως πιο υπόγειες. Δύσκολα αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται ακριβώς, στο παρασκήνιο, όταν Άρης και Πλούτωνας εμπλέκονται και βαδίζεις πάνω σε κινούμενη άμμο. Ο Άρης στον Αιγόκερω έχει μιλήσει βέβαια στην ψυχή σου για το «σαράκι» της επιτυχίας, που θέλει αρκετή οργάνωση, υπομονή και κόπο για να τα καταφέρεις. Ο Πλούτωνας προσβάλει την θέληση σου, με χτυπήματα κάτω από την μέση και ο Ερμής σε θέλει διπλωμάτη και έξυπνα συνεργάσιμο.. Μπορείς να τα βγάλεις πέρα;


Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί Αιγόκεροι  γεννημένοι στο β΄ δεκαήμερο και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες από την 11 έως 15η κρίσιμη μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. (δες γενέθλιο χάρτη).


Προβλέψεις για κάθε Ζώδιο και  ΩροσκόποΚριός


Αυτές τις μέρες προσέχεις αρκετά τις επαγγελματικές σου επαφές,αποφεύγεις τις κόντρες με τα πρόσωπα εξουσίας και «σκύβεις» το κεφάλι, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να αναγνωρίσεις τους συμμάχους σου..


Ταύρος


Αυτές τις μέρες προσέχεις να είσαι συνεπής, τυπικός και βάζεις στο πρόγραμμα να λύσεις παρεξηγήσεις, έτσι ώστε να αποφύγεις εντάσεις με τους ανωτέρους σου ή τα άτομα που θέλουν να σε βάλουν σε δύσκολη θέση. 


Δίδυμοι


Αυτές τις μέρες προσέχεις να μετράς το χρόνο, να μην σκορπάς την ενέργεια σου και κυρίως να διαπραγματεύεσαι τις επιθυμίες σου, καθώς κινδυνεύεις να μείνεις συναισθηματικά μόνος.


 


Καρκίνος


Αυτές τις μέρες προσέχεις οικογενειακά θέματα, δηλαδή πατρικές φιγούρες, κηδεμόνες, συζύγους που πιέζουν για να ξεδιαλύνεις αμφιβολίες και να επανέλθει η αρμονία-ισορροπία. Συμβιβασμός, λέξη κλειδί.


Λέων


Αυτές τις μέρες προσέχεις να μην ζητάς πολλά από τον εαυτό σου, χαλαρώνεις και αποφεύγεις οποιονδήποτε θέλει να σε ταρακουνήσει και να χάσεις την ψυχραιμία σου. Δεν χάνεις όταν σιωπάς.


Παρθένος


Αυτές τις μέρες προσέχεις αρκετά οικονομικά ζητήματα, σίγουρα δεν εμπιστεύεσαι τις προτάσεις σου σε λάθος χεριά και μένεις μακριά από αναγκαστικές συνεργασίες. Μην διακινδυνεύεις την ασφάλεια σου.


Ζυγός


Αυτές τις μέρες προσέχεις να μην πέσεις θύμα των προσωπικών σου επιλογών και βιαστείς να αλλάξεις τα δεδομένα σου, όπως τόπο διαμονής, φίλους ή ακόμα και τον/την σύντροφο σου. Περίμενε να περάσει η μπόρα.


Σκορπιός


Αυτές τις μέρες προσέχεις το παρασκήνιο, ποιος/α κινεί τα νήματα εναντίον σου και προετοιμάζεσαι να αντικρούσεις τα χτυπήματα. Θα αντιμετωπίσεις σκληρό ανταγωνισμό.


Τοξότης


Αυτές τις μέρες προσέχεις τους φίλους, τις παρέες σου, τι λες και πως φέρεσαι, καθώς συνειδητοποιείς ότι οι άνθρωποι δεν είναι όπως φαίνονται και καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι το όνειρά σου. Απομονώσου για λίγο.


Αιγόκερως


Αυτές τις μέρες προσέχεις την συμπεριφορά σου, έτσι ώστε να μην ξεπερνάς τα όρια των άλλων, απέφυγε την επίθεση και δείξε την απαραίτητη ψυχραιμία, που θα σε δικαιώσει αργότερα. Εντάσεις, αντιθέσεις πιθανόν σε οδηγούν στα άκρα.


Υδροχόος


Αυτές τις μέρες  προσέχεις τον εαυτό σου, προσπαθείς να ξεκουράζεσαι και μην συμμετέχεις σε ψυχοφθόρους διαλόγους, που έτσι και αλλιώς δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Προσπάθησε να ηρεμήσεις.


Ιχθείς


Αυτές τις μέρες προσέχεις να χαθείς στα προβλήματά σου και αδιαφορήσεις για τις δυσκολίες των γύρω σου με αποτέλεσμα να φανείς αδιάφορος. Μην παίζεις με την τύχη σου.


ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X