Τα άστρα σήμερα με την Σελήνη στους Ιχθείς thumbnail

Τα άστρα σήμερα με την Σελήνη στους Ιχθείς

Η αρχή γίνεται στις πρωινές ώρες της ημέρας, που η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μία υπερευαισθησία απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, γεγονός που δε διευκολύνει τη διαχείριση των συμπεριφορών και των αντιδράσεων απέναντι στις προκλήσεις!


Θα παρατηρήσετε πως όλα κινούνται σε πιο υποτονικούς ρυθμούς και χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως απέναντι σε αρνητικούς ανθρώπους, με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να μας επηρεάσουν. Και βεβαίως, η επικοινωνία δυσκολεύει, γι’ αυτό καλό είναι τις πρωινές ώρες της ημέρας να αποφύγουμε συζητήσεις που μπορούν να επηρεάσουν τον ψυχισμό μας.


Στις 10:10 π.μ., το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη εξισορροπεί κάπως το κλίμα και δίνει τη δυνατότητα μιας ομαλότητας. Τις ώρες αυτές μπορούμε να συνεργαστούμε πολύ καλύτερα με τους γύρω μας, να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε και να ανταποκριθούμε σε ό,τι μπορει να απαιτούν και οι άλλοι από εμάς.


Λίγο παρακάτω ωστόσο, το κλίμα αναστρέφεται και πάλι, μια και στη 1:19 μ.μ. σχηματίζεται το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο. Οι ώρες αυτές έχουν έντονο το συναίσθημα της απογοήτευσης, με ή χωρίς λόγο, το οποίο συνοδεύεται και από μια μοναχικότητα και άρνηση της επικοινωνίας και συνεργασίας με τους γύρω μας.


Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως τις ώρες αυτές δεν πρέπει να πιέσουμε καμία κατάσταση και κυρίως να μη μπούμε στη διαδικασία αντιπαραθέσεων ή συζητήσεων, τις οποίες δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε, γιατί είναι πολύ πιθανό να εισπράξουμε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουμε. Είναι πολύ καλύτερα να κινηθούμε σε ένα πιο μοναχικό κλίμα, έτσι που να αποφύγουμε την όποια εμπλοκή.


Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στους Ιχθείς


ΔίδυμοιΠαρθένοιΤοξότες και Ιχθύες, τη σημερινή μέρα καλό είναι να κρατήσετε αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που φαίνεται να μην έχουν πρόθεση να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σας. Και κυρίως, προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί εδώ η ευαισθησία είναι πιο έντονη και μπορεί να εκδηλωθεί με έναν τέτοιο τρόπο, που να προκαλέσει αναταράξεις μεταξύ των προσώπων.


ΥΓ. Ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την Πανσέληνο του μήνα, αλλά και την αντίθεση μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού, γεγονός που συντελεί σε απρόβλεπτες ανατροπές και εξελίξεις, για τις οποίες τις περισσότερες φορές όχι μόνο δεν είμαστε προετοιμασμένοι, αλλά δεν ξέρουμε και πώς να τις χειριστούμε!


 


http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X