Η ερωτική ζωή του Ζυγού και όλα τα μυστικά του thumbnail

Η ερωτική ζωή του Ζυγού και όλα τα μυστικά του

ΑΝΤΡΑΣ ΖΥΓΟΣ


Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και των σχέσεων, έτσι ο άνδρας Ζυγός προτιμά να είναι παντρεμένος (ή τουλάχιστον να συζεί) παρά να είναι μόνος. Προσπαθεί να γίνει η σχέση του πιο ισχυρή και ευτυχισμένη. Η αληθινή δικαιοσύνη στο πλαίσιο της σχέσης είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα γι’ αυτόν και κανείς δεν έχει ακόμη καταφέρει να τον πείσει ότι η ζωή σε γενικές γραμμές δεν είναι δίκαιη!  Αποφασίζει και οργανώνει τις δράσεις του γύρω από αυτό που αισθάνεται ότι είναι η πιο δίκαιη λύση. Όταν προκύψει μια διαφορά, ο Ζυγός θα αναφέρει γρήγορα τη θέση του και δεν αναμοχλεύει παλιά επιχειρήματα, ούτε αναφέρεται σε παλιές πληγές και ποτέ δε χρησιμοποιεί σαρκασμό. Είναι πολύ εκλεπτυσμένος και ευγενικός και περιμένει το ίδιο από τη σύντροφό του. Του αρέσει η κοινωνικοποίηση μαζί με την αγαπημένη του και είναι ο καλύτερος σ’ αυτά! 

 

Πώς να τον χειριστείτε


Ο άνδρας Ζυγός έχει τόσους πολλούς φίλους και είναι τόσο γοητευτικός, που του είναι δύσκολο να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου, τουλάχιστον στην αρχή μιας σχέσης. Είναι πολύ πιστός από τη στιγμή που θα δεσμευτεί, αλλά μέχρι τότε αυτό το ζώδιο του Αέρα φτερουγίζει σαν πεταλούδα από …λουλούδι σε λουλούδι. Αρχικά, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επιστήσετε την προσοχή μόνο στον εαυτό σας, να είστε ευγενικές και να τον κάνετε να συνειδητοποιήσει ότι δε θέλετε απλά να περάσετε το χρόνο σας. Του αρέσει να περιμένει και σπάνια θέλει κάτι γρήγορα ή βιαστικά. Απολαμβάνει τη διαδικασία της ερωτικής αποπλάνησης, που γι’ αυτόν είναι σαν …μια μορφή τέχνης,  θέλει το χρόνο του και είναι προσεκτικός με τις συναισθηματικές ανάγκες της συντρόφου του. Είναι καλαίσθητος και του αρέσει η γυναίκα να είναι ντελικάτη και κομψά ντυμένη με όμορφα εσώρουχα. 

 

Πράγματα που πρέπει να κάνετε για να τον κρατήσετε κοντά σας;


Σαν ζώδιο του Αέρα, το κλειδί είναι να ξέρετε πώς να απευθυνθείτε στο μυαλό του. Το να είστε στο ίδιο μήκος κύματος είναι αυτό που δημιουργεί σταθερά θεμέλια στη σχέση. Επειδή κυβερνάται από την Αφροδίτη, αναζητά την πολυτέλεια και την ήρεμη ατμόσφαιρα, ψάχνοντας να χαλαρώσει μαζί σας. Θα πρέπει να είστε δεκτικές στις γενναιόδωρες κινήσεις του και να κρατήσετε ζωντανό το ρομαντισμό. Προσελκύεται από μία σύντροφο που τον επαινεί με κάθε τρόπο, συμπεριλαμβανομένου και της αισθητικής. Να είστε εκλεπτυσμένες, έξυπνες, κοινωνικές, δίκαιες –αυτά αναζητά. Για να τον κερδίσετε, μην προσπαθήσετε να τον χειριστείτε, αλλά ούτε και να δημιουργείτε συχνές αντιπαραθέσεις, γιατί αντιπαθεί μια ισχυρογνώμονα γυναίκα. Δεν είναι ιδιαίτερα άμεσος, δεδομένου ότι είναι αναποφάσιστος στις ενέργειές του. Ψάχνει για την εγγύτητα, αλλά χρειάζεται το δικό του χώρο και η σωστή σύντροφος πρέπει να τον σέβεται και να τον εμπιστεύεται. Είναι απρόθυμος να δεσμευτεί αμέσως, αλλά από τη στιγμή που βρει το άλλο του μισό, αφοσιώνεται στην ίδια τη σχέση. Είναι μια σταθερή άγκυρα για τη μακροπρόθεσμη ευτυχία και πάντα αναζητά τρόπους για να γίνει καλύτερη.

 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ


Η γυναίκα Ζυγός έχει έντονη κοινωνικότητα και νιώθει ευτυχισμένη, όταν έχει γύρω της φίλους που την λατρεύουν. Παρ’ όλα αυτά, θέλει να παντρευτεί, οπότε δεν πρέπει να ξεγελαστεί από αυτούς που δεν επιδιώκουν τη συντροφικότητα. Μόλις παντρευτεί, θα προσπαθήσει να διατηρήσει το γάμο της. Πάντα μοντέρνα ντυμένη, τραβάει τα εκλεκτικά βλέμματα, είναι έξυπνη και σέξι και ποτέ δεν είναι κακοντυμένη. Της αρέσει να την φλερτάρουν. Το χαμόγελό της είναι τόσο γοητευτικό και γνήσιο που κάνει τους άνδρες δεκτικούς. Η γυναίκα Ζυγός κάνει τα πάντα για την επιδίωξη, τη διατήρηση, την ανανέωση και την αναζωογόνηση της σχέσης της. Είναι καλύτερα γι’ αυτήν να αποφύγει μια σχέση, αν έχει ουσιαστικά προβλήματα και να διατηρήσει μια φιλία. Είναι τόσο διακριτική και έχοντας επίγνωση των συναισθημάτων του άλλου, μπορεί να την ερωτευτείτε, προτού υπάρξει μια πιο στενή επαφή.

 

Πώς να την χειριστείτε:


Η αποστολή σας είναι να κατακτήσετε την καρδιά της. Δεν είναι ένα εύκολο έργο, λαμβάνοντας υπόψη τη σειρά των ανδρών που …περιμένουν στην ουρά. Δεν έχει έλλειψη ευκαιριών, οπότε ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός! Έχει ισχυρό ταλέντο πειθούς και ο εραστής της θα πρέπει να την πλησιάσει με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Η γυναίκα Ζυγός απαιτεί πολύ ρομαντισμό και δίνει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, όπως στην ατμόσφαιρα, τα λουλούδια, το άρωμα, και τα όμορφα κλινοσκεπάσματα. Θα απολαύσει το σεξ, αλλά μπορεί να είναι λίγο ντροπαλή για να το ζητήσει. Καθώς νιώθει «βασίλισσα», αναμένει με κάποιο τρόπο ο «βασιλιάς» της να γνωρίζει ακριβώς τι θα ήθελε. 

 

Πράγματα που πρέπει να κάνετε για να την κρατήσετε κοντά σας:


Δεν είναι κατόρθωμα να κερδίσετε πραγματικά την καρδιά της γυναίκας Ζυγού. Κυβερνάται από την Αφροδίτη και ανυψώνει την αγάπη και το ρομαντισμό. Το να είστε δίκαιος και ευγενικός είναι σημαντικό γι’ αυτήν, καθώς θα ανταποκριθεί σε μια ειλικρινή προσπάθεια από έναν άνθρωπο που τον θεωρεί υψηλής ποιότητας. Έχετε κατά νου ότι η Ζυγός αγαπάει την ομορφιά. Την απωθούν η χυδαιότητα και η βία και δίνει σημασία στην ευπρεπή συμπεριφορά. Γι’ αυτό δείξτε της σεβασμό και ευπρέπεια. Η γυναίκα Ζυγός έχει μοναδικό στυλ και χάρη, και το ίδιο αναμένει από εσάς. Θα εκτιμήσει έναν άντρα που ακτινοβολεί εσωτερική εμπιστοσύνη και την φροντίζει. Έχει θηλυκότητα αλλά και όμορφο μυαλό. Μια καλή αρχή θα ήταν μια συζήτηση που αγγίζει όλα τα είδη των θεμάτων. Ζυγίζει όλες τις πλευρές ενός ζητήματος, κάτω από μια ανεξάρτητη προοπτική και εκτιμά την ανταλλαγή και τη σύνθεση των πληροφοριών. 


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X