Πώς να αποκτήσετε καλλίγραμμο σώμα γρήγορα και χωρίς πόνο thumbnail
Η περίσσεια λίπους αφαιρείται οριστικά από τα σημεία που περισσεύει και επιθυμούμε. Στη συνέχεια ένα μικρό μέρος αυτού του αφαιρεθέντος λίπους αξιοποιείται προς όφελος του ίδιου ατόμου, αφού, με τη μέθοδο της λιπομεταφοράς επανατοποθετείτε στις περιοχές όπου υπάρχει «έλλειψη» όπως το στήθος, οι γάμπες, τα χείλη, για τον τονισμό των ζυγωματικών αλλά και για την βελτίωση της κυτταρίτιδας.

Πώς να αποκτήσετε καλλίγραμμο σώμα γρήγορα και χωρίς πόνο

                                         Λιπογλυπτική και γράμμωση σώματος σε χρόνο ρεκόρ!


 


Από τον Ζήση  Κ. Μπουκουβάλα, πλαστικό χειρουργό,  M.D, PH.DΟ Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας μας δίνει τη λύση για άμεση σμίλευση του σώματος με τον πιο γρήγορο τρόπο και χωρίς καθόλου πόνο.


Η επίτευξη ενός καλλίγραμμου και καλοσχηματισμένου σώματος απαιτεί συνδυασμό καλής διατροφής και άσκησης, μας αναφέρει ο Δρ Μπουκουβάλας. Ανεξάρτητα όμως από το επίπεδο καλής φυσικής κατάστασης και της σωστής διατροφής υπάρχουν  μέρη του σώματος που συγκεντρώνουν δυσανάλογα τοπικά λίπος όπως είναι τα λεγόμενα «ψωμάκια» για τις γυναίκες και το αντιαισθητικό «σωσίβιο» για  τους άνδρες αλλά και σε άλλες περιοχές όπως κοιλιά, γόνατα κλπ.Με την λιπογλυπτική High Definition Lipoplasty επιτυγχάνεται η σμίλευση του περιγράμματος του σώματος.


Η επέμβαση είναι απλή. Γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι του λίγες ώρες μετά.


Πρόκειται για μια ανώδυνη επέμβαση που προσφέρει ένα καλλίγραμμο-σμιλευμένο σώμα σε μια ώρα.TIPS: Η περίσσεια λίπους αφαιρείται οριστικά από τα σημεία που περισσεύει και επιθυμούμε. Στη συνέχεια ένα μικρό μέρος αυτού του αφαιρεθέντος λίπους αξιοποιείται προς όφελος του ίδιου ατόμου, αφού, με τη μέθοδο της λιπομεταφοράς επανατοποθετείτε στις περιοχές όπου υπάρχει «έλλειψη» όπως το στήθος, οι γάμπες, τα χείλη, για τον τονισμό των ζυγωματικών αλλά και για την βελτίωση της κυτταρίτιδας.


 


Ζήση  Κ. Μπουκουβάλα M.D, PH.D


Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής πλαστικής χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan», Διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ιδρυτής της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».


Διαθέτει 5 ιατρεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο. Μέλος των κυριότερων παγκόσμιων οργανισμών, όπως ISAPS, IPRAS, HESPRAS, EBOPRAS.


www.drboukouvalas.gr


info@drboukouvalas.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X